Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, máme ještě chvíli čas, ale už pokoukávám po golfkách a nevím které vybrat.. Potřebuju je jen do vlaku, busu, MHD, do auta, nebo když jdu na návštěvu a musím kočárek vynést do schodů, jinak máme sporťák. Takže požadavky
Musí být lehký, skladný, polohovatelný a pohodlný, když si bude chtít malý schrupnout a samozřejmě musí hezky vypadat ![]()
Tady mám pár adeptů, tak budu ráda, když mi napíšete osobní zkušenosti, nebo klidně i návrhy na jiné golfky.
Děkuji ![]()
http://www.malvik.cz/…way-Top-2010
http://www.malvik.cz/…ultiway-2010
Sabi mám chicco LiteWay a přesně jak píšeš do města, na nákup, do mhd, do vlaku naprosto vyhovujou, akorát terén už je horší, ale na to mám sporťák, eventuelně druhý, starší golfáče.
Jo a navíc se mi na těch liteway líbila i cena.
Jako dokážu si představit i lepší golfky, ale odmítla jsem za ně dát 6000kč
Tak jestli nekoukáš na cenu,za mě Peg perego Sí… ![]()
Mám perego sporták golfky Pliko a jsem s obojím spokojená
Sí byla taky jedna z variant-…ale Pliko vyhrálo,už ale ani nevím proč ![]()
Já ted koupila tyhle,jsou super! snadné ovládání,leží na rovném,košík velkej,je celkem lehký,cena /kvalita výborná! www.slune-cz.cz/…pper-6-2010/
lleennttiillkkaa píše:
Sabi mám chicco LiteWay a přesně jak píšeš do města, na nákup, do mhd, do vlaku naprosto vyhovujou, akorát terén už je horší, ale na to mám sporťák, eventuelně druhý, starší golfáče.
Tak to jsem ráda, že na něj slyším pozitivní reakce, když mi neprojde Síčko, tak do něj půjdu ![]()
Petra Z píše:
Tak jestli nekoukáš na cenu,za mě Peg perego Sí…
Mám perego sporták golfky Pliko a jsem s obojím spokojená
Sí byla taky jedna z variant-…ale Pliko vyhrálo,už ale ani nevím proč
Také jsem nejvíce pro Sí, na cenu nekoukám, ještě aby nekoukal ani manžel ![]()
No já jsem to Pliko naonec koupila použité…chtěla jsem přesně jen na léto,složit do auta–lehké,ale velké,mates je obřík…
Jinka na zimu zase vyndám sporták
Kapsarecek píše:
jedny perega plika mam v bazarku,kdyby nekdo chtel
a za super cenu
škoda,že už máme
![]()
Petra Z píše:Kapsarecek píše:a za super cenu
jedny perega plika mam v bazarku,kdyby nekdo chtelškoda,že už máme
![]()
tak kdyby si veděla…mela jsem velke oci na golfky,ze s nima budem jezdit porad a houby.stoji v pokoji,vyjety byly parkrat…a to jeste jen do auta a nekam na malou prochazku.
jsem holt sportakova no.
Kapsarecek píše:Petra Z píše:tak kdyby si veděla…mela jsem velke oci na golfky,ze s nima budem jezdit porad a houby.stoji v pokoji,vyjety byly parkrat…a to jeste jen do auta a nekam na malou prochazku.Kapsarecek píše:a za super cenu
![]()
jsem holt sportakova no.
Já jsem taky sportáková…ale na chajdu jsem vozila golfky…
Petra Z píše:Kapsarecek píše:Já jsem taky sportáková…ale na chajdu jsem vozila golfky…Petra Z píše:tak kdyby si veděla…mela jsem velke oci na golfky,ze s nima budem jezdit porad a houby.stoji v pokoji,vyjety byly parkrat…a to jeste jen do auta a nekam na malou prochazku.Kapsarecek píše:a za super cenu
![]()
jsem holt sportakova no.
vedela jsem uz od starsi,ze s golfkama jsem nejezdila.hm chlap mi to rikal dobre
Kapsarecek…no ale stejně jste je koupili ![]()
Já je chtěla i pro to,že na podvozek jse cvaknout vajíčko---kdyby bylo další miminko ![]()
Petra Z píše:
Kapsarecek…no ale stejně jste je koupili
Já je chtěla i pro to,že na podvozek jse cvaknout vajíčko---kdyby bylo další miminko
noo koupili, ale ted pujdou se ztratou z domu, jestli se poštěstí je prodat. rada bych concorda,tak prvně musí tyhe z domu, nebo mě chlap zabije