Jané Sonic Evo x Energy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
18.9.10 17:58

Jané Sonic Evo x Energy

Ahojky, moc prosím o radu, už pár dní sedím na netu, a hledám nějaké zkušenosti s těmito golfkami, ale nim moc nenacházím. Nemátě s nimi některá zkušenosti?

Nejprve jsem chtěla Jané Energy, potom se mi více zalíbily Sonic Evo 2010, ale teď jsem ještě objevila za skvělou cenu Sonic Evo 2009.

Pokud máte s některými zkušenost, prosím napište mi ji. Především se nemohu rozhodnout jestli jít do Energy nebo Sonic Evo. A potom se případně ještě musím rozhodnout jestli jít do Sonic 2009 či 2010.

Na oficiálních stránkách Jané uvádějí, že ty Sonic Evo 2010 mají v základní výbavě (nebo alespoň jsem to tak pochopila), madlo před kočárek, ale nikde na netu tento kočárek s ním neprodávají :-? Nevíte někdo jak to je?

Ještě jsem se chtěla zeptat na jednu věc, nevíte někdo prosím jak je to s jejich váhou? U Jané energy uvádějí 5,6kg, ale prý mají 7kg. A u Jané Sonic Evo uvádějí 6,5kg prý se vším všudy. A taky mě zajímá, nevíte kde se dají v Ostravě vidět na živo?

Vím, že je to moc a moc otázek :oops: Tak se prosím nezlobte :mrgreen:

Předem velice děkuji za jakékoliv rady a postřehy ohledně těchto golfek, a taky za případnou pomoc při rozhodování které koupit :-D Moc díky Niccol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Knizska-nepřihlášená
21.10.10 09:11

Ahoj!
Včera jsem byla právě tyto kočárky obhlídnout v obchodě - přímo v Handy Praha, který je výhradním dovozcem. Oba kočárky se mi vzhledově líbily, váha a skladnost perfektní, dokonce nám dovolili zkusit si složený kočárek dát přímo do auta. Sonic evo se zabržďují ručně, asi v polovině konstrukce, energy klasicky nohou u koleček. Energy byly po složení trochu větší, ale zase kolečka vypadala bytelnější. Rozdíly malé - jednalo se ale o kolekci 2009, ta 2010 zatím prý nikde reálně není, jen jí inzerují na stránkách!
Kočárek jsme ale nakonec ani jeden nekoupili, protože když jsem tam naší devítiměsíční dceru posadila, zjistila jsem, že jsou jí oba akorát, zádová opěrka byla jen o pár cm delší než ona. Takže by to byl kočár tak na další rok a to mi vzhledem k ceně připadá dost luxus, takže hledám dál, něco asi bohužel těžšího, ale prostornějšího.
Ještě k madlu - ani jeden ho nemá, na ty energy prý pasuje univerzál madlo, na sonic nepasuje!

• Citovat
  • Upravit
1026
28.10.10 12:16

Tříleťák v Jané Energy.

Jezdil v něm opravdu v pohodě do 2,5 roku a klidně se v nich i vyspal. Nikdy nebyl jediný problém. Lehké, skladné, madlo nám nechybělo.

Pro dceru jsem je koupila opět, lepší golfky jsem nenašla. Pro nás jsou naprosto ideální 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru86ska
27.8.12 21:17

jane sonic evo

Já jsem EMILCE KOUPILA SONIC EVO :potlesk: :potlesk: a ůžu říct super. Jezdila v něm do 2,5 let… vlezla se tam nádherně, krásně se vyspala. Nic ji malý nebylo. Takže za nás jedině doporučuji. Ruční brzda je suprová. nemám ráda dupaní na brzdu a čekat než se uklasických golfek brzda zasekne. v nazouvákách se klasická brzda špatně odbržďuje. Akorát nevýhoda ta, že se špatně dostvá do košíku, :think: když dítě leží, ale to je sna u každých golfek. Jinak sonic evo je vzhledově hezčí než energy. A kolečka jsou podle mě kvalitní. :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4