Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím, o pomoc. Začala jsem chodit do práce. Malého Matouška hlídají babičky. Mám tříkolku Nurse Dakar. Babičky to s ní neumí. Matouška asi brzy vyvalí!!!!!
Jaký kočár mi poradíte. Je mu už rok a půl
a zima před námi Jsem z vesnice. Mat je kočárkové dítě. Rád se vozí. Já přemýšlela: Cybex Callisto, Bebe Confort Loola. Co vy na to??? Moc díky. Jsem z toho vybírání už bezradná. Jana
Ségra si kupovala teď pro mimi FIRKON F7, už kvůli toho, že má délku lehu u sport. verze 95cm. Tak tam dali od sestřenky malou (teď má dva roky) a v poho si tam s rezervou lehla. Tak bych volila něco podobného, mě Eliška spávala v kočárku na balkoně do dvou let a možná by spala ještě dál, kdyby nám nedali pryč zábradlí kvůli zateplení. Takže pro babičky ideální kočárek-čtyřkolka, prostorná, s dobrým přístupem pod kočárek, aby tam mohli dát nějakou tašku či odrážedlo.
Jinak nevím, jestli tato malá kolečka budou vhodným řešením na zimu, když napadne sníh a nebude prohrnuto.
Mutsy urbanrider. Pokud pojede babička zazaretuješ tu otočnou nápravu a pojedou jako s normální 4kolkou. Když pojedeš ty, tak se s ním dá skvěle zatáčet. Super do terénu i na sníh. Jen je dost těžký, takže do MHD nic moc.
Díky moc za tipy. Já jsem chtěla už něco menšího. firkon F7 je moc robusní. Matoušek už v kočárku moc spát nebude, spíš se jedná o vycházky. Nechce se mi dávat za kočár moc penez. Myslím, že už ho stejně v létě moc používat nebudu. Mrknu o víkendu do obchodu a uvidím. Ale díky moc. Jana
mno, na sníh do vesnice? ani loolu, ani callisto. teda, callisto miluju a sama ho budu kupovat, ale na sníh a terén to fakt není.. loola je pro malé děti, řekla bych že těch 18 m je spíš horní limit..
co tedy třeba něco jako babydesign sprint? resp. z kvalitnějších Jané nomad? třeba se zadními nafukovacími koly? z druhé ruky?
je lehoučký, má opravdu jen 8kg komplet, krásně použitelný i do dvou let a asi i dál, je to „menší“ než klasický sporťák s nafukovačkama a sněhem to ještě projede - když ho nejsou závěje..
Já bych si teda nechala stávající kočárek a pro babičky koupila nějaký jetý Takko nebo podobnej kočárek. Sice těžká kráva, ale projede všechno, pro babičky ideál. Pak by mi nebylo líto ho vyhodit nebo nechat na zahradu pro druhátko…
Jéé jsem ráda, že jsi se Natašo ozvala. Docela dlouho už si čtu tuto diskusi a jsi fakt expert. Babydesing sprint není můj šálek kávy. A Jané taky ne. Už jsem chtěla něco malého. Ale zase bude zima a sníh. Fakt nevím. Babičky jsou ve městě. Možná si nechám svůj Nurse Dakar a do města pořídím něco malého. co Baby Mark Q?