Golfky Babypoint Mark 4 nebo Espiro Magic 4?

5
21.9.10 11:50

golfky babypoint mark4 nebo espiro magic 4?

Chci koupit golfky pro roční holčičku,hlavně kvůli dovolené.Máte někdo prosím zkušenost,které budou lepší :-? Babypoint mark 4 nebo Espiro magic 4?jsem z vesnice,tak jestli se hodí i do terénu?děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
21.9.10 12:03

Ahojky,bydlím taky na vesnici a mám Espiro magic 4.Jsem s nimi moc spokojená.Jezdím s nimi i po lesních cestách a zvládají to v pohodě,jsou lehké.A vyhovuje my spojená rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.9.10 13:10

děkuju za odpověď :-) asi je koupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.9.10 13:57

Já mám myslím podobný,Moon bugy fit,vypadá skoro stejně,jen nemá spojenou rukojeť,pro 1,5-2 roky dítě je to super kočárek,lehoučkej,kolečka jsou malý ale jezdí super,já mám trojkolku,krásně skladný,lehký,vezmu ho i s dítětem,když rozdělám madlo,sám si vyleze,naleze,když v něm usne,žádnej problém,je prostornej,měli jsme ho 2× u moře,ideální,můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.9.10 07:57

Ahoj,mám espiro magic 4 a téměř dvouletou holčičku a stále se do něj krásně vejde,teď už sice v kočárku moc nespí,ale v létě párkrát spala a myslím,že docela pohodlně.Takže já můžu jen doporučit,jsem s ním moc spokojená.Sice jsem z města,takže do terénu moc nejezdím,ale na dovolené zvládl i menší lesní cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.9.10 10:30

díky za reakce

a ještě se zeptám jak je to se skládáním?ta rukojeť se rozpojí nebo zůstane spojená a kočárek se složí na placku :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
22.9.10 10:37

Uprostřed té rukojeti je taková jako pojistka,takže se spíše potom jakoby zlomí a složí se to na placku.snad jsem to napsala srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.9.10 11:14

jo jo :lol: chápu :-? díky!
ale teď js objevila podobný Euro-cart lira4,vypadá dost dobře a má i polohovatelné nožičky,tak taď váhám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.9.10 11:20

Espiro 2010 má taky polohovací nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
22.9.10 11:23
jarunda píše:
jo jo :lol: chápu :-? díky!
ale teď js objevila podobný Euro-cart lira4,vypadá dost dobře a má i polohovatelné nožičky,tak taď váhám :cry:

Jo vypadá to podobně,já jsem chtěla spojenou rukojeť,takže já měla jasno.Přiznám se,že tyhle golfky neznám,takže nemohu porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.12.10 08:24
k.a.c.k.a.1 píše:
Espiro 2010 má taky polohovací nožičky.

Espiro magic 4 2010 jsem kupovala na jaře a žádné polohování nohou tam nemám, je to připevněné napevno ta opěrka, tak by mě zajímalo, jak to jde polohovat????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.12.10 10:16

mělo by to jít celé zvednout a je tam suchý zip.. někdy na jaře se ale lámaly ty s a bez polohování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.12.10 07:46

Tak to je novinka až teď :-) Ale malý byl v tomto kočárku o 1,5 roku a to už polohování ani nepotřeboval :-) Ale je to výhodné pro menší děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.12.10 15:15

Espiro

Dobrý den,

uvažuji nad koupí kočárku Espiro Magic 3 New, tak jsem se Vás chtěla zeptat, jak je to s výškou rukojeti. Mám pouze 163 cm, tak nevím, aby na mě ta rukojeť nebyla příliš vysoko. Jakou máte zkušenost?

Díky Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpisek11
30.12.10 20:41

já jsem zkoušela sice jen na prodejně,ale držely se mi dobře. Mám jen 155 cm. A asi do nich také půjdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4