Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chci koupit golfky pro roční holčičku,hlavně kvůli dovolené.Máte někdo prosím zkušenost,které budou lepší
Babypoint mark 4 nebo Espiro magic 4?jsem z vesnice,tak jestli se hodí i do terénu?děkuji ![]()
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicAhojky,bydlím taky na vesnici a mám Espiro magic 4.Jsem s nimi moc spokojená.Jezdím s nimi i po lesních cestách a zvládají to v pohodě,jsou lehké.A vyhovuje my spojená rukojeť.
Já mám myslím podobný,Moon bugy fit,vypadá skoro stejně,jen nemá spojenou rukojeť,pro 1,5-2 roky dítě je to super kočárek,lehoučkej,kolečka jsou malý ale jezdí super,já mám trojkolku,krásně skladný,lehký,vezmu ho i s dítětem,když rozdělám madlo,sám si vyleze,naleze,když v něm usne,žádnej problém,je prostornej,měli jsme ho 2× u moře,ideální,můžu doporučit.
Ahoj,mám espiro magic 4 a téměř dvouletou holčičku a stále se do něj krásně vejde,teď už sice v kočárku moc nespí,ale v létě párkrát spala a myslím,že docela pohodlně.Takže já můžu jen doporučit,jsem s ním moc spokojená.Sice jsem z města,takže do terénu moc nejezdím,ale na dovolené zvládl i menší lesní cestu.
a ještě se zeptám jak je to se skládáním?ta rukojeť se rozpojí nebo zůstane spojená a kočárek se složí na placku
?
Uprostřed té rukojeti je taková jako pojistka,takže se spíše potom jakoby zlomí a složí se to na placku.snad jsem to napsala srozumitelně.
jo jo
chápu
díky!
ale teď js objevila podobný Euro-cart lira4,vypadá dost dobře a má i polohovatelné nožičky,tak taď váhám ![]()
jarunda píše:
jo jochápu
díky!
ale teď js objevila podobný Euro-cart lira4,vypadá dost dobře a má i polohovatelné nožičky,tak taď váhám
Jo vypadá to podobně,já jsem chtěla spojenou rukojeť,takže já měla jasno.Přiznám se,že tyhle golfky neznám,takže nemohu porovnávat.
k.a.c.k.a.1 píše:
Espiro 2010 má taky polohovací nožičky.
Espiro magic 4 2010 jsem kupovala na jaře a žádné polohování nohou tam nemám, je to připevněné napevno ta opěrka, tak by mě zajímalo, jak to jde polohovat????
mělo by to jít celé zvednout a je tam suchý zip.. někdy na jaře se ale lámaly ty s a bez polohování..
Tak to je novinka až teď
Ale malý byl v tomto kočárku o 1,5 roku a to už polohování ani nepotřeboval
Ale je to výhodné pro menší děti ![]()
Dobrý den,
uvažuji nad koupí kočárku Espiro Magic 3 New, tak jsem se Vás chtěla zeptat, jak je to s výškou rukojeti. Mám pouze 163 cm, tak nevím, aby na mě ta rukojeť nebyla příliš vysoko. Jakou máte zkušenost?
Díky Kristýna
já jsem zkoušela sice jen na prodejně,ale držely se mi dobře. Mám jen 155 cm. A asi do nich také půjdu.