Fusak na Callisto

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4181
28.9.10 18:53

Fusak na Callisto

Asi dojde k tomu, co jsem neplanovala, a sice, ze budu muset i v zime obcas vytahnout Callisto, takze resim, jak s fusakem.
Mam Emitex 3v1, ale ten budu mit na sportaku, se kterym budu jezdit ponejvic, a rozhodne nechci fusak prendavat z kocaru na kocar - zejmena kvuli spatnemu pristupu ke ksandam na Callistu. Navic si myslim, ze by se mi do Callista Emitex ani nevesel (resp.vesel, ale uz bych tam asi nedala dite v bunde).
Poradite mi, jaky fusak ? Hlavne bych tedy za nej nechtela dat moc, nejradsi bych koupila i pouzity ..
Premyslela jsem o tomto, ale neni zas uplne do zimy:
http://www.detskyraj.cz/…ni--podzimni
ale on ani neni deklarovany jako zimni … tak nevim …
Diky za kazdou radu
(jinak kombinezu pro dite jeste neplanuju, malej zacina teprve chodit, takze si myslim, ze toho venku moc nenachodi,jako svrchni obleceni bude mit bundu a zatepleny dziny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
28.9.10 19:33

jee tak nad tímhle jsem taky přemýšlela jako druhý fusak do golfek, taky abych nemusela přendavat. No nakonec jsem se na to zatím vyprdla. Mám doma z loňska slabý fleecový fusak, který už je teda dceři krátký. Ale našilajsem po stranách patentky, nohy dole koukají a přes to nánožník. Ale ona už teda chodí.

Pokud nebude chodit tak to chce něco teplejšího a ten od emitexu nevypadá špatně,a le neviděla jsem ho v reálu. Nicméně já golfky plánuju jako záložní kočár jen tady kolem baráku a tudíž fleecový fusak + nánožník bude snad stačit. Ale jak jsem psala, Verunka už chodí takže bude mít i silnou kombinézu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.9.10 20:01

JA si tenhle fusak poridila do Jane Slalom.

Mala uz sice chodi, ale v zime moc nenachodi, navic ma kombinezku a ten combi od Emitexu se mi zda zbytecny.
NA kocarku mam i nanoznik.

Sice jsem ho zatim nezkousela, ale vypada uzasne, je mekoucky, teply jak ty zimni zavinky od emitexu.

Mam slalom reverse- je uzsi, dite ma cca 11kg a verim, ze se v pohode vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.9.10 20:15
ka-tka píše:
JA si tenhle fusak poridila do Jane Slalom.

Mala uz sice chodi, ale v zime moc nenachodi, navic ma kombinezku a ten combi od Emitexu se mi zda zbytecny.
NA kocarku mam i nanoznik.

Sice jsem ho zatim nezkousela, ale vypada uzasne, je mekoucky, teply jak ty zimni zavinky od emitexu.

Mam slalom reverse- je uzsi, dite ma cca 11kg a verim, ze se v pohode vejde

Tak ja ho pujdu omrknout do kramu, docela jsi me navnadila, ze by mohl stacit … sice jen kdyz nebude snezit, protoze nemam na Callisto nanoznik, ale do snehu s golfkama to fakt neplanuju, takze to by asi nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.9.10 21:38

nakukovatelko, viděla jsem i jiné fusaky, s podobným systémem jako má ten origoš cybex, jen si teď nemůžu vzpomenout na značky :(
emitex by pravda stejně nebyl ono, je dost veliký, ale třeba aesthetic z druhé ruky už nevyjde tak špatně (na MMB jsem našla třeba za 700,–)
nebo takový použitý quinny fusak - sama jsem po roce emitex vyměnila za quinny. a nelitovala jsem ani minutu!! je tenoučký co do objemu, a teplý a nepromokavý, neprofukavý, prostě super!! (q. speedi, jak je za tom fusak k Q. buzz nevím..)

no a pak z levnějších, třeba DR fusak , prodává dětský ráj

a koukám, že emitex už kopíruje lodger fusaky, tak jako tip(kdyby někdo třeba prodával použitý.. ) emitex cocoon

no, vidím, že jsem asi moc neporadila, :(
já to vidím tak že příští rok vyměknu a koupím originální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.9.10 21:46

a ten fleesovej emitex bych okoukla v reálu, já bohužel nevím, jak přesně vypadá..tuším.. že je to takový celkem tenký fleese, ale mohla by to být alternativa třeba při větší zimě dáš ještě deku, nebo teplejší oblečení, a hlavně, že ti nebude nic padat z kočáru.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.9.10 22:42

Nataso, taky me napadl pouzity quinny fusak, ale to by bylo o stesti, na nej kapnout (no a taky abych se pak nezamilovala do „druheho“ fusaku na golfkach, to by bylo nebezpecny) pamatuju si, ze jsi ho vzdycky hodne chvalila, uz vloni, kdyz jsem kupovala Emitex 2v1 (ale s nim mam spokojenost!).
Jinak myslim ze ten DR je pro miminka spis, a cocoon-to je prekvapko, zjistila jsem dnes, ze opalili Loger, a taky ho radim spis pro mensi batolata
(„nam“ je uz 17 mesicu, ale jsme liny a kocarkovy, takze se nam fusak na tuhle zimu jeste zcela jiste sikne)
Omrknu ten slabsi Emitex, tam bych videla mozna cestu, vzhledem k cene a dostupnosti (=nemuset nic hledat na bazaru)
Jinak ja mam i Emitex letni fusak :lol: - tam jsem hodne vyuzila pouziti samotneho vrsku jako pouhe prikryvky na Callisto na chladnejsi letni dny, ale ten na zimu opravdu neni
Nejsem fusakovej maniak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.9.10 10:14

:mrgreen: každý jsme maniak :-P :mrgreen:

ten quinny jsem viděla včra na MMB za 600,700.. napadl mě proto, že jsem si ho zkusila narvat i do té maličké vložné tašky callista - a sedí perfektně. na šířku vůbec nepoznáš, že je tam fusak. a na dýlku se trochu zmáčkne.. :)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tenhle je ale freestyle.. starší typ, ale taky dobrej. (ten modrej byl stopro speedi, mám takovou korbu od něj :))

tenhle levnější, nebí fotka, paní slibuje poslat.. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

tenhle je taky speedi: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

tenhle mám já, přesně tu barvu :) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

na ten cocoon od emitexu jsem taky docela zírala :D napadl mě spíš, že je málo objemný..

DR jsou dvě řady, R mini je do korby pro mimnka, D|R norm. by měl být klasický dlouhý.. ale ověřené v reálu to nemám..

jinak tě chápu, já taky nerada MMB, radši jdu do obchodu a koupím (vyjímkou je tchibo, to radši přes net .. :-P nerada se peru o boty :mrgreen: )

doufám, že poreferuješ, jaký je ten emitex.. já už se vidím příští rok :mrgreen: tak potřebuju tipy :) přendavat speedáckej nebudu aniza zlatý prase :-P doteď jsem nepřišla na to, jak vytáhnout z callista ty pásy.. (fakt, ež jsem si nevzala návod a nezkoumala, jen tak intuitivně..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.9.10 10:17

TAk jsem dnes tem Emitex vyzkousela a sedi perfektne.

Mad, za tuhle cenu bych nevahala, prorizla jsem otvory na pasy, deka drzi, nikde nepada, ma to i gumicky a ty jsem zavazala vzadu

Ty horne okraje mam prehnute pres rantle operky a nepadaji, neklouzou, fakt to drzi hezky.
Zip si vytahnu jak chci ja, mala ma prostor na ruce,

spodek jsem ji pretahla pres nohy, mela teplo, v krame jsem to ohrnula, odepla zip a mala byla cela odkryta- nebylo ji vedro

Ale teda na zimu bez nanozniku asi nebude moc teply… ja to neresim, nanoznik mam a proto jsem chtela jen neco lehciho

I bych ho vyfotila, jenze kocar je ve sklepe- nejezdi nam uz 5 tydnu vytah, a to bych musela 5 pater dolu a pak nahoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
29.9.10 10:18

Ja mam fialovy Lodger bunker,ktory milujem, ale ten rozhodne neni lacny :(..Ale podla mne je pekny aj ten original nanoznik ku calistu, ktory ma skro funkciu fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.9.10 12:20

Natasa - jezis diky, Ty jsi uzasna, ja nez na MMB neco najdu, tak to vzdam, je tam toho tolik …
Takovy fusak by byl asi nejlepsi, quinny … :think:

ka-tka - ja ted nerozumim, co jsi kde prorizla :-) , to asi nebylo na me, ze? Doufam, ze ten fusak, o kterem mluvime (ten podzimni Emitex-deka), ma predpripravene ty otvory na proriznuti - o tom asi mluvis vid ?

keliska - mne uz se nechce kupovat drahy fusak, nemela jsem vubec v planu s Callistem v zime jezdit, mam sportak XA a fusak Emitex 3v1, s tim jsem spokojena a budu s tim jezdit nejvic, ale potrebuju ted neco, abych mohla i s Cal. v zime ven, tak koukam, jak to vyresit.
Original nanoznik ke Callistu je peknej, ale mne by docela vadilo, ze neni dite chranene po stranach, ze je to vlastne opravdu jen nanoznik (+je to za zady), ja ho chci trochu zachumlat.

Keliska prosim Te, jak se vyndavaji vlastne ty pasy od Callista ? Aby se nandal fusak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.9.10 12:23

Se omlouvam, jsem to kopirovala a necetla.

Jo jsou tam predpripravene otvory na prostrihnuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.9.10 12:35

Nataso, prosim Te, jeste me napada - nema ten Quinny ty diry na pasy nejak moc vysoko? :think: Dite ma pak vrsek fusaku skoro jako kapucu, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
29.9.10 12:37
ka-tka píše:
Se omlouvam, jsem to kopirovala a necetla.Jo jsou tam predpripravene otvory na prostrihnuti

Jasne, me to pak napadlo, ze to bude z te druhe diskuse :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.9.10 12:41
nakukovatelka píše:
Nataso, prosim Te, jeste me napada - nema ten Quinny ty diry na pasy nejak moc vysoko? :think: Dite ma pak vrsek fusaku skoro jako kapucu, vid?

vršek fusaku je kapucka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4