Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nezbude než počkat,ale je celkem možné,že tím stresem a zaneprázdněním jsi vypustila myšlenky na snažení a klaplo to.nebo naopak stresem se to nějak spustilo..
Zkus příští týden TT nějaký ten citlivější,a uvidíš…Držím pěsti,moc moc. ![]()
jj to znam ja jak jsem prodelala to biochemicky tak muj chlap to hrozne tezce nesl, proto jsem si ted rekla, ze mu to reknu az budu mit na testu opravdove tlustice a dusikama ho nebudu zatezovat
Můj chlap zas nevěřil,ani když byly tlustice.Říkal,že nevěří kartonovému papírku. ![]()
právě jsem nikdy tuten blázinec v ms neměla.Bud bylo zpoždění o týden,ale pak přišla na 5 dní,ale spíš byla pravidelná po 30 dnech na ty 3-4 dny.Tutu se stalo poprvé.Pouze na jeden den,pak nic a pak jen trošinku špinění a odpoledne bylo po všem.ČISTÁ JAK LILIE.Akorád ten podbřišek
elluan píše:
Můj chlap zas nevěřil,ani když byly tlustice.Říkal,že nevěří kartonovému papírku.
To je taky dobry. No doufam ze uz se k tobe brzo vsechny pridame a budeme si tu spokojene tehulkovat
koukám,že máme stejný chlapi.Ten muj též nevěří papírkum,pry si rovnou počká až na porod,pak tomu prý uvěří
,ale všimnul si,že mám nějak nafouklé břicho,prý vypadám,jak když jsem snědla celý meloun
mirdrex1 píše:
právě jsem nikdy tuten blázinec v ms neměla.Bud bylo zpoždění o týden,ale pak přišla na 5 dní,ale spíš byla pravidelná po 30 dnech na ty 3-4 dny.Tutu se stalo poprvé.Pouze na jeden den,pak nic a pak jen trošinku špinění a odpoledne bylo po všem.ČISTÁ JAK LILIE.Akorád ten podbřišek
No,vypadá to nadějně. ![]()
zkusím příští týden testnout a pokud by tam byly dálnice,dostal by super dárek k Valentýnu
pouze čeho jsem si všimla je,že mě bolí prsa a nějak mi vylézají z podprdy,asi se mi zvětšily.Bude muset omrknou manža,jestli to pozná ![]()
mirdrex1 píše:
zkusím příští týden testnout a pokud by tam byly dálnice,dostal by super dárek k Valentýnu
A jooo on je vlastne Valentyn, ja uplne zapomnela. Tak to doufam ze budu mit taky hezky darek k Valentynu. ![]()
Já teda toho valentýna moc nemusím,mě se to moc nelíbí.Ale vám každopádně přeji // tlistice…A jsem teda moc zvědavá. ![]()
Ahoj holky, tak dnes rano testik nic moc. Da se rict ze tam nic moc nevidim, nozna zase nejaky stinek. Asi je jeste brzy, nebo tam proste nic neni ![]()
KaataH píše:
Ahoj holky, tak dnes rano testik nic moc. Da se rict ze tam nic moc nevidim, nozna zase nejaky stinek. Asi je jeste brzy, nebo tam proste nic neni
Ahoj,třeba je fakt moc brzo.Hod sem foto…mrknem na to.. ![]()
nechci plašit manžu