TT Galmed gold

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mirdrex1
4.2.12 17:39

nechci plašit manžu

• Citovat
  • Upravit
5166
4.2.12 17:40

nezbude než počkat,ale je celkem možné,že tím stresem a zaneprázdněním jsi vypustila myšlenky na snažení a klaplo to.nebo naopak stresem se to nějak spustilo.. :think: Zkus příští týden TT nějaký ten citlivější,a uvidíš…Držím pěsti,moc moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.2.12 17:41

jj to znam ja jak jsem prodelala to biochemicky tak muj chlap to hrozne tezce nesl, proto jsem si ted rekla, ze mu to reknu az budu mit na testu opravdove tlustice a dusikama ho nebudu zatezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
4.2.12 17:42

Můj chlap zas nevěřil,ani když byly tlustice.Říkal,že nevěří kartonovému papírku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirdrex1
4.2.12 17:43

právě jsem nikdy tuten blázinec v ms neměla.Bud bylo zpoždění o týden,ale pak přišla na 5 dní,ale spíš byla pravidelná po 30 dnech na ty 3-4 dny.Tutu se stalo poprvé.Pouze na jeden den,pak nic a pak jen trošinku špinění a odpoledne bylo po všem.ČISTÁ JAK LILIE.Akorád ten podbřišek

• Citovat
  • Upravit
490
4.2.12 17:44
elluan píše:
Můj chlap zas nevěřil,ani když byly tlustice.Říkal,že nevěří kartonovému papírku. :lol:

To je taky dobry. No doufam ze uz se k tobe brzo vsechny pridame a budeme si tu spokojene tehulkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirdrex1
4.2.12 17:45

koukám,že máme stejný chlapi.Ten muj též nevěří papírkum,pry si rovnou počká až na porod,pak tomu prý uvěří :lol:,ale všimnul si,že mám nějak nafouklé břicho,prý vypadám,jak když jsem snědla celý meloun

• Citovat
  • Upravit
5166
4.2.12 17:47
mirdrex1 píše:
právě jsem nikdy tuten blázinec v ms neměla.Bud bylo zpoždění o týden,ale pak přišla na 5 dní,ale spíš byla pravidelná po 30 dnech na ty 3-4 dny.Tutu se stalo poprvé.Pouze na jeden den,pak nic a pak jen trošinku špinění a odpoledne bylo po všem.ČISTÁ JAK LILIE.Akorád ten podbřišek

No,vypadá to nadějně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirdrex1
4.2.12 17:48

zkusím příští týden testnout a pokud by tam byly dálnice,dostal by super dárek k Valentýnu

• Citovat
  • Upravit
mirdrex1
4.2.12 17:50

pouze čeho jsem si všimla je,že mě bolí prsa a nějak mi vylézají z podprdy,asi se mi zvětšily.Bude muset omrknou manža,jestli to pozná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
490
4.2.12 17:54
mirdrex1 píše:
zkusím příští týden testnout a pokud by tam byly dálnice,dostal by super dárek k Valentýnu

A jooo on je vlastne Valentyn, ja uplne zapomnela. Tak to doufam ze budu mit taky hezky darek k Valentynu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirdrex1
4.2.12 17:56

budou vyprodané těhu testíky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5166
4.2.12 17:57

Já teda toho valentýna moc nemusím,mě se to moc nelíbí.Ale vám každopádně přeji // tlistice…A jsem teda moc zvědavá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.2.12 09:11

Ahoj holky, tak dnes rano testik nic moc. Da se rict ze tam nic moc nevidim, nozna zase nejaky stinek. Asi je jeste brzy, nebo tam proste nic neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
5.2.12 09:35
KaataH píše:
Ahoj holky, tak dnes rano testik nic moc. Da se rict ze tam nic moc nevidim, nozna zase nejaky stinek. Asi je jeste brzy, nebo tam proste nic neni :nevim:

Ahoj,třeba je fakt moc brzo.Hod sem foto…mrknem na to.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí