TT Galmed gold

Napsat příspěvek
Velikost písma:
490
5.2.12 09:51

Zkusim to vyfotit, ale opravdu ani ja tam nic moc nevidim. Treba tam neco vykoukate, moment, jdu to vyfotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.2.12 09:53

tak moment akorat mi vstava chlap nechci aby to vedel, tak pak kdyztak to sem hodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
5.2.12 09:54

jasně,chápem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.2.12 11:23

Tak tady je ta fotecka,ale asi z ni moudry taky nebudete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
5.2.12 11:36
KaataH píše:
Tak tady je ta fotecka,ale asi z ni moudry taky nebudete

tak teda něco slaboulinkého tam vidím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.2.12 11:37

fakt jo?? No bylo by to super. Jinak musim rict ze me desne boli prsa, necitim se nejak ve sve kuzi a ted rano jsem snedla pytel bramburku jsem cunatko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
5.2.12 11:39

teda musím hodně přiblížit a všelijak kroutit s noťasem,ale vvidím.Který DC jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.2.12 11:42

U me je to takovy slozitejsi. Jsem 30 DC ale ovulku jsem nejspis mela koncem minuleho tydne. Vetsinou mam cykly tak 34 dni. Mam na to duphaston, ale i po nem mam cykly delsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
5.2.12 11:45

takže to je ještě hodně brzo na pořádné dvě //. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.2.12 11:47

jj to urcite, ale mam takovy divny pocit v podbrisku a mam porad hlad. Musim vydrzet, uvidime zitra jesti se neco vic ukaze.Ale asi bych testovat mela tak za 4 dny, ale ja to nevydrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
5.2.12 11:48
KaataH píše:
jj to urcite, ale mam takovy divny pocit v podbrisku a mam porad hlad. Musim vydrzet, uvidime zitra jesti se neco vic ukaze.Ale asi bych testovat mela tak za 4 dny, ale ja to nevydrzim

Pokud byla ovulka konce minulého týdne,tak ještě asi nemá cenu vyhazovat penízky za TT,vydrž,vydrž,a uvidíš,to kalpne.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
6.2.12 20:46

Ahoj tak posilam testik z dneska, vcerejsi noc byla hrozna, bylo mi hrozne zle po pizze a sla jsem spat az nekdy v pul 3, tak jsem rano netestovala, ale zkusila jsem to odpoledne, i kdyz jsem pila :nevim: Schvalne jestli neco uvidite. Rano to vyzkousim znovu, mam desne bolavy prsa a v podbrisku me boli jako kdybych to mela dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
6.2.12 21:29

Neco tam asi vidim,i kdyz je to spatna fotecka. Taky budu testovat rano,tak hodne stesti a snad obe najdeme krasne // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
8.2.12 17:04

tak co holky,jak to s váma vypadá? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
8.2.12 17:12

Ahoj ne se mnou nijak, testy porad nic neukazuji, obcas hodi ducha a obcas tam nic neni. Takze vubec nevim. Kazdopadne podle vypoctu jsem to mela dostat vcera, podle minule delky cyklu. Jinak prsa me boli, trosku me boli v podbrisku a jsem nejaka unavena(coz muze byt i pocasim). BT jsem ted mela porar kolem 37. No a dnes jsem merila, v domeni ze uz je rano, potrebovala jsem na zachod, bylo tam 36,7, tak jsem smutnila a zjistila jsem ze je teprv pul 3 v noci :D Tak nevim jestli to mereni je nejak prukazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí