Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkusim to vyfotit, ale opravdu ani ja tam nic moc nevidim. Treba tam neco vykoukate, moment, jdu to vyfotit ![]()
tak moment akorat mi vstava chlap nechci aby to vedel, tak pak kdyztak to sem hodim
KaataH píše:
Tak tady je ta fotecka,ale asi z ni moudry taky nebudete
tak teda něco slaboulinkého tam vidím… ![]()
fakt jo?? No bylo by to super. Jinak musim rict ze me desne boli prsa, necitim se nejak ve sve kuzi a ted rano jsem snedla pytel bramburku jsem cunatko ![]()
teda musím hodně přiblížit a všelijak kroutit s noťasem,ale vvidím.Který DC jsi?
U me je to takovy slozitejsi. Jsem 30 DC ale ovulku jsem nejspis mela koncem minuleho tydne. Vetsinou mam cykly tak 34 dni. Mam na to duphaston, ale i po nem mam cykly delsi
jj to urcite, ale mam takovy divny pocit v podbrisku a mam porad hlad. Musim vydrzet, uvidime zitra jesti se neco vic ukaze.Ale asi bych testovat mela tak za 4 dny, ale ja to nevydrzim
KaataH píše:
jj to urcite, ale mam takovy divny pocit v podbrisku a mam porad hlad. Musim vydrzet, uvidime zitra jesti se neco vic ukaze.Ale asi bych testovat mela tak za 4 dny, ale ja to nevydrzim
Pokud byla ovulka konce minulého týdne,tak ještě asi nemá cenu vyhazovat penízky za TT,vydrž,vydrž,a uvidíš,to kalpne.. ![]()
Ahoj tak posilam testik z dneska, vcerejsi noc byla hrozna, bylo mi hrozne zle po pizze a sla jsem spat az nekdy v pul 3, tak jsem rano netestovala, ale zkusila jsem to odpoledne, i kdyz jsem pila
Schvalne jestli neco uvidite. Rano to vyzkousim znovu, mam desne bolavy prsa a v podbrisku me boli jako kdybych to mela dostat.
Neco tam asi vidim,i kdyz je to spatna fotecka. Taky budu testovat rano,tak hodne stesti a snad obe najdeme krasne // ![]()
Ahoj ne se mnou nijak, testy porad nic neukazuji, obcas hodi ducha a obcas tam nic neni. Takze vubec nevim. Kazdopadne podle vypoctu jsem to mela dostat vcera, podle minule delky cyklu. Jinak prsa me boli, trosku me boli v podbrisku a jsem nejaka unavena(coz muze byt i pocasim). BT jsem ted mela porar kolem 37. No a dnes jsem merila, v domeni ze uz je rano, potrebovala jsem na zachod, bylo tam 36,7, tak jsem smutnila a zjistila jsem ze je teprv pul 3 v noci
Tak nevim jestli to mereni je nejak prukazne