Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, mám na gauci velké polštáře, chtěla bych je nějak vyprat jenže jsem zjistila že ta pěna je bez povlaku takže když jsem to rozepla začalo to všude litat, nemáte nejake rady jak polštář vyprat nebo nějak vyčistit bez toho abych ti musela všechno vyndavat a pridelavat si práci potom uklizenim pěny po bytě? Nebo nějaký fakt dobrý přípravek?
![]()
Ty jo to nvm. Já kupuji takové, kde se dá výplň normálně vyprat v obalu. Asi bych to zkusila dát do pračky celé. Výplň, která nesmí do pračky, by u nás neobstála.
Velkou pračku, treba někde v těch pouličních prádelnách. Ale osobně bych si ušila povlaky ve stejné velikosti, dala si práci s přendáním té pěny a ty pak narvala do těch původních. Ušetříš si starosti do budoucna.
@P4ja píše:
Ty jo to nvm. Já kupuji takové, kde se dá výplň normálně vyprat v obalu. Asi bych to zkusila dát do pračky celé. Výplň, která nesmí do pračky, by u nás neobstála.
Oni ty polštáře byli pravé k sedačce, jinak bych si je taky nekoupila ![]()
@Aduš8 píše:
Velkou pračku, treba někde v těch pouličních prádelnách. Ale osobně bych si ušila povlaky ve stejné velikosti, dala si práci s přendáním té pěny a ty pak narvala do těch původních. Ušetříš si starosti do budoucna.
To je dobrý nápad, to mě vůbec nenapadlo. Díky 😀
Dobrý den, mám takové trápení nevím co už dělat tak píší sem..
je mi 19 let a přitelovi 26 let. Bydlíme spolu u mých rodičů už přes rok, jenže najednou si začal přítel stěžovat, že by radši měl vlastní a že tady nemá soukromí, a začal to se mnou dost často řešit jenže já se odstěhovat nechci, je mi 19 a teprve teď budu nastupovat do práce, je mi doma velmi dobře, máma po nás nechce žádný velký nájem, máme tady všechno, přítel děla od rána do večera takže tu nejsem aspoň sama když je v práci, přijde mi že to přítel nechce pochopit. Nejsem připravena odejít od rodičů a ani nechci, ale zároveň chci udělat nějaký kompromis aby byl šťastný přítel ale i já. Nevím jestli jsem já nějaká vadná, ale myslím si že jde hlavně o to že přítel je starší než já, on a jeho rodina spolu moc nevychází není moc rodinný tip, mají chatu kde dřív žil sám. Jenže tam taky nechce být protože tam kdykoliv jezdi jeho rodina. Nenapadá vás tedy nějaký kompromis jak tohle vyřešit pro dobro obou? Moc děkuji. ![]()