Jak často měníte lůžkoviny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.3.20 18:03

Jak casto menite luzkoviny?

Ahoj, jsem po rozvodu a online jsem si nasla pritele, po nejakym case schuzek jsem ho pozvala k sobe domu, snazila jsem se co nejlepe vysmejcit. Prevlikla jsem postel… no a dnes jsem asi po 16 dnech dala povleceni jine a pritel, ze je jine povleceni, jestli mam nekoho jineho, at mu to reknu a nevodim ho za nos. Je take po osklivim rozvodu a manzelka, pry menila povleceni jednou za mesic. Ja jsem zvykla ze tech 14-20 dni max, v lete kdyz se zpotim tak klidne den po vymenim. No docela se tomu divim, co chlapi resi za blbosti :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4270
5.3.20 18:08

Neresila bych prevlekani perin, ale jeho podeziravost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
5.3.20 18:09

Měním 1× měsíčně, pokud nedojde k něčemu nárazovému - pocení, zvracení a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.3.20 18:09

1× měsíčně, asi bude dost zarlivec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
168
5.3.20 18:10
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem po rozvodu a online jsem si nasla pritele, po nejakym case schuzek jsem ho pozvala k sobe domu, snazila jsem se co nejlepe vysmejcit. Prevlikla jsem postel… no a dnes jsem asi po 16 dnech dala povleceni jine a pritel, ze je jine povleceni, jestli mam nekoho jineho, at mu to reknu a nevodim ho za nos. Je take po osklivim rozvodu a manzelka, pry menila povleceni jednou za mesic. Ja jsem zvykla ze tech 14-20 dni max, v lete kdyz se zpotim tak klidne den po vymenim. No docela se tomu divim, co chlapi resi za blbosti :roll:

Taky tak po tech ctyrech tydnech :kytka: znama meni taky po 14dnech, ale to je kazdeho vec, asi i zalezi zda se clovek hodne poti a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
5.3.20 18:11

Cca 10 dní v létě, 14 dní v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
5.3.20 18:11

Problém bude jinde ne v meneni lůžkovin.
Ale k otázce.. U přítele každý týden (má kočky).. U sebe co 14 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
5.3.20 18:12

Co máme mimino tak každý týden, jinak dřív co 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3

Takovou reakci od chlapa bych fakt nečekala :D Většinou si toho ani nevšimnou. Já osobně jsem v tomhle lajdák a převlíkám po měsíci. Zrovna tenhle víkend jsem se o tom bavila s mamkou, jestli si myslí, že bych měla častěji :nevim: Slyšela jsem, že po těch 14ti dnech je to ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248

Co 14 dní, ale ta jeho reakce je divná, zarlivec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
@Do-not-touch píše:

Taky me to napadlo, ze uz takhle premysli na zacatku, jak bude premyslet treba za rok, dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419

Každé 2-4 týdny, důležitou roli hraje mnoho faktorů: jak moc se mi chce/nechce, pocení, nemoc, nepředvídatelné vyměšování malých návštěvníků atd… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.3.20 18:14
@Do-not-touch píše:

Taky me to napadlo, ze uz takhle premysli na zacatku, jak bude premyslet treba za rok, dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
5.3.20 18:14
@MrsNorris píše:
Cca 10 dní v létě, 14 dní v zimě
:mrgreen: Dobře cáklý. :jazyk: A kdy se to láme?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
5.3.20 18:19

Tak já bych měsíc ve stejném povlečení teda spát nechtěla. Když jsem byla v e vztahu, tak každý týden, teď mám dvoulůžko pro sebe a vyměním si deku za deku a polštář za polštář, děti máme ve stridavce, takže těm taky ob týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný