Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Měním 1× měsíčně, pokud nedojde k něčemu nárazovému - pocení, zvracení a tak.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem po rozvodu a online jsem si nasla pritele, po nejakym case schuzek jsem ho pozvala k sobe domu, snazila jsem se co nejlepe vysmejcit. Prevlikla jsem postel… no a dnes jsem asi po 16 dnech dala povleceni jine a pritel, ze je jine povleceni, jestli mam nekoho jineho, at mu to reknu a nevodim ho za nos. Je take po osklivim rozvodu a manzelka, pry menila povleceni jednou za mesic. Ja jsem zvykla ze tech 14-20 dni max, v lete kdyz se zpotim tak klidne den po vymenim. No docela se tomu divim, co chlapi resi za blbosti
Taky tak po tech ctyrech tydnech
znama meni taky po 14dnech, ale to je kazdeho vec, asi i zalezi zda se clovek hodne poti a tak ![]()
Problém bude jinde ne v meneni lůžkovin.
Ale k otázce.. U přítele každý týden (má kočky).. U sebe co 14 dní..
Takovou reakci od chlapa bych fakt nečekala
Většinou si toho ani nevšimnou. Já osobně jsem v tomhle lajdák a převlíkám po měsíci. Zrovna tenhle víkend jsem se o tom bavila s mamkou, jestli si myslí, že bych měla častěji
Slyšela jsem, že po těch 14ti dnech je to ideální.
@Do-not-touch píše:
Neresila bych prevlekani perin, ale jeho podeziravost.
Taky me to napadlo, ze uz takhle premysli na zacatku, jak bude premyslet treba za rok, dva ![]()
Každé 2-4 týdny, důležitou roli hraje mnoho faktorů: jak moc se mi chce/nechce, pocení, nemoc, nepředvídatelné vyměšování malých návštěvníků atd… ![]()
@Do-not-touch píše:
Neresila bych prevlekani perin, ale jeho podeziravost.
Taky me to napadlo, ze uz takhle premysli na zacatku, jak bude premyslet treba za rok, dva ![]()
Tak já bych měsíc ve stejném povlečení teda spát nechtěla. Když jsem byla v e vztahu, tak každý týden, teď mám dvoulůžko pro sebe a vyměním si deku za deku a polštář za polštář, děti máme ve stridavce, takže těm taky ob týden.
Ahoj, jsem po rozvodu a online jsem si nasla pritele, po nejakym case schuzek jsem ho pozvala k sobe domu, snazila jsem se co nejlepe vysmejcit. Prevlikla jsem postel… no a dnes jsem asi po 16 dnech dala povleceni jine a pritel, ze je jine povleceni, jestli mam nekoho jineho, at mu to reknu a nevodim ho za nos. Je take po osklivim rozvodu a manzelka, pry menila povleceni jednou za mesic. Ja jsem zvykla ze tech 14-20 dni max, v lete kdyz se zpotim tak klidne den po vymenim. No docela se tomu divim, co chlapi resi za blbosti