Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mas mu rict, ze nejsi jeho byvala. Ten je teda hodne paranoidni. ![]()
Asi tak jednou za tri tydny. Ale jestli v nem vyvolava podezření prevlecena postel na zacatku vaseho vztahu, tak neni normalni. Byla bych opatrna..
Jednou za měsíc, v posteli moc času netrávíme (já max. 5 hodin denně)
![]()
@K92 Já jednou týdně měním povlak na polštáři také kvůli akné a pomáhá to ![]()
@pikola píše:
Co máme mimino tak každý týden, jinak dřív co 14 dní.
K cemu jednou tydne kdyz je mimino?
Kurde chlap ktery si vsimne vymeneneho povleceni kdyz tam nebydli a prijde po dvou tydnech je divne. Manzel si toho nevsimbe ze je prevleceno…
To je dobrej magor. Cca co 14 dní. V létě častěji. U nás se v posteli tráví čas jako u jiných v obýváku na gauči, takže měsíc ani náhodou.
Každý týden, ale protože s námi spí miminko. Jinak asi každých 14 dní.
No jestli si ještě k tomu všemu bereš každý den čisté kalhotky, tak určitě máš co skrývat…
Frajerovi bych odpověděla, ať se o povlečení nestrachuje, že s milencem se chodíte pelešit do hotelu. ![]()
@stín katedrál
Těžko říct na co je zvyklý, třeba to co nám přijde normální je pro něj něco extra. Znám domácnost, kde nemění třeba ani 3 měsíce a je to,, kekel z pekel "
@MichaelaHw píše:
@stín katedrál
Těžko říct na co je zvyklý, třeba to co nám přijde normální je pro něj něco extra. Znám domácnost, kde nemění třeba ani 3 měsíce a je to,, kekel z pekel "
Miláčku, tys koupila nové bílé povlečení místo toho žlutého? - Ne, vyprala jsem to žluté… ![]()