Jak často měníte lůžkoviny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
5.3.20 22:12

Vy jste tu krasne sehrany s těmi 14 dny :lol: ja teda měním +- co měsíc a půl :oops: a to mi teda pořád voní, fakt :lol: zvířata do postele nesmí a my uleháme vždy čistý po sprše :nevim: ale pyžamo měním častěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
5.3.20 22:33

@stín katedrál
No asi tak nějak. Když jsem zkusila zavést téma, tak jsem se dozvěděla, že mají povlečení jen jedno. Tak jsem naivně nabídla, že jsem dostala k Vánocům a nepoužíváme ho, tak prý není potřeba. Jak to dělali třeba při průjmu nebo zvracení netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
5.3.20 22:35

@Tarlin
My spíme nahý, takže to všechno odnese povlečení 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.3.20 22:51

Mi to vychazi co 14 dni. Uz dlouho se nestala :poblion: nehoda, abych prevlekala i 3× za noc.
V lednu mel manzel virozu. On se hrozne poti, kdyz je nakraply. Takze to po kazde noci nove preslect, ze to bylo citit potem a to jsem pod nej davala obrovskou osusku. Co mam susicku, tak mi pradlo bavi. Rano vyslecu v sobotu periny. Hodim je vyvetrat na zahradu na vzduch. A postupne operu, ususim. Ve stejny den je oprane, ususene, poradek, zadny susak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
5.3.20 22:53

Já měním 1× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.3.20 05:52

Já to ani nevím :mrgreen: když ho vyměním, tak za 14 dní ani netuším kdy jsem ho měnila (jestli jsou to dva týdny nebo tři týdny zpět). Ale předpokládám tak 1× za měsíc, měsíc a půl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
6.3.20 09:03
@Veru1987 píše:
K cemu jednou tydne kdyz je mimino?

Protože ho kojim v posteli a obcas s nami spi, pres den tam spi a je to dost oslintany a poblity obcas :mrgreen:
A taky máme dvě kočky co tam spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
6.3.20 09:06
@pikola píše:
Protože ho kojim v posteli a obcas s nami spi, pres den tam spi a je to dost oslintany a poblity obcas :mrgreen:
A taky máme dvě kočky co tam spí.

Tak to jooo, jsem si říkala že nějak z přehnaných hygienichkých důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
6.3.20 09:11
@Veru1987 píše:
Tak to jooo, jsem si říkala že nějak z přehnaných hygienichkých důvodu.

Tak jako taky, ale mám ráda čerstvé povlečení. A ona ta hygiena s miminkem by měla být trošku víc, já zase třeba nežehlím skoro nic už, ale máme sušičku. Ale víc jak dva týdny jsme nedali ani bez dítěte, jakmile začnou být cítit tak musí jít vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
6.3.20 09:14

Menim jednou mesicne.. V lete vetsinou cca co 14 dni, protoze se vic potime..
V tvym pripade bych s povlecenim vymenila i toho zakomplexovanyho chudaka.. Tohle bych ja, nemela zapotrebi a dlouho by se neohral. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
6.3.20 09:16
@pikola píše:
Tak jako taky, ale mám ráda čerstvé povlečení. A ona ta hygiena s miminkem by měla být trošku víc, já zase třeba nežehlím skoro nic už, ale máme sušičku. Ale víc jak dva týdny jsme nedali ani bez dítěte, jakmile začnou být cítit tak musí jít vyměnit.

Já tak 2-3 týdny a měním. Stejně jak před dcerou tak potom. Dceři jsem žehlila do půl roku vše, pak už neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
6.3.20 09:19

Nam po 14 dnech. Detem cca po třech týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.3.20 21:21

Tahle věta by mě spolehlivě od přítele odradila.To je síla. Můj chlap si toho vůbec nevšimne a to bydlíme spolu.👍 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný