Kolik měsíčně dáte jen za sebe?

Anonymní
5.3.20 14:40

Kolik měsíčně dáte jen za sebe?

Hezký den,
Už tady podobná diskuze byla, ale nemůžu ji najít. Kolik peněz máte z výplaty jen pro sebe? Bez mobilu, jídla atd. Pro zábavu, kafíčka, oblečení, kosmetika, nehty… ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
5.3.20 14:43

Mám z výplaty pro sebe tolik peněz, kolik potřebuju, někdy nemám v ten měsíc žádné osobní výdaje, jindy je to třeba 1000 Kč. Moc neutrácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 14:46

Kazdy mesic je to jiny. Jeden mesic si koupim nejake obleceni, boty, dalsi mesic mi treba dochazi make up. Ale pravidelne utracim za fitko a sport. Pak kadernice, obcas kosmetika. Ja nevim, v prumeru treba 2-3 tisice max?

• Citovat
  • Upravit
21593
5.3.20 14:47
@Anonymní píše:
Hezký den,
Už tady podobná diskuze byla, ale nemůžu ji najít. Kolik peněz máte z výplaty jen pro sebe? Bez mobilu, jídla atd. Pro zábavu, kafíčka, oblečení, kosmetika, nehty… ;)

Jako kazzdy mesic? NIC.

Ano, jednou za par let si clovek musi koupit novou zimni bundu, nebo boty. Na kaficka nechodim, kadernice max 2× do roka, nekdy ani to ne (=posledni melir byl pred asi 3 lety a fakt by to chtelo najit cas tam zajit), nehty nedelam. Obleceni jenom kdyz neco chybi, nebo jsem z toho „vyrostla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
5.3.20 14:50

Řekla bych tak cca 2 000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20893
5.3.20 14:52
@Anonymní píše:
Hezký den,
Už tady podobná diskuze byla, ale nemůžu ji najít. Kolik peněz máte z výplaty jen pro sebe? Bez mobilu, jídla atd. Pro zábavu, kafíčka, oblečení, kosmetika, nehty… ;)

Nic z toho. Leda obleceni az se vynosi. Jsou dulezitejsi veci nez nehty a kaficka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.3.20 14:52
@Anonymní píše:
Hezký den,

@warita Mám to podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 14:56
@Cenarius píše:
Nic z toho. Leda obleceni az se vynosi. Jsou dulezitejsi veci nez nehty a kaficka.

To samozřejmě souhlasím, já jen zjišťuju, měli jsme výměnu názoru s kamarádkou. Chodí na nehty, umělé řasy, pořád si kupuje nějaké serepetičky a oblečení. Prý dá cca tak 3 tis.za sebe/měs. Já tutéž částku dávám na šetření.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.20 14:57

Já za sebe dám kolem 8tis měsíčně? Jako jo, mohla bych za sebe dát litr, ale do práce chodím, abych si mohla taky něco dopřát. To je kafe tady, oběd, večeře tam, tam víkend s kamarády, tam posezení s kamarády, které se zvrtne v pařbu, kino, někdy divadlo… Anonym z důvodu financí.

• Citovat
  • Upravit
1105
5.3.20 14:57

Kolik mám z výplaty jen pro sebe? :think: No záleží kolik utratím za ostatní :mrgreen: ale většinou mi tak 7tis. zbývá, ovšem za sebe utratím tak průměrně 1000kč. Jinak šetřím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
5.3.20 14:58

Já tak 1000 za sport, 1000 za jinou zábavu jako ples, posezení s přáteli apod., průměrně cca 700 za kosmetiku, oblečení, kadeřnici. Na nehty, kosmetiku, pedikůru nechodím, ke kadeřnici jdu 3× do roka, ale na vlasy používám kvalitní kosmetiku. Hodně sportuju, jezdím i na hobby běžecké závody a tak. A oblečení, boty atd. si párkrát do roka taky potřebuju koupit - některé kousky mám v šatníku už přes 10 let, ale stačí si koupit dvoje slušné punčocháče a člověk je hned na 300 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
5.3.20 15:00

Tak jsem to chtěla spočítat a u částky 3000 Kč jsem přestala. Asi se musím zamyslet…A za co utrácím? Kupuju si kvalitní bio čaje. Těch vypiju litry, dále přírodní kosmetika něco spolyká, ale to není tedy každý měsíc, oblečení doplňuji dle nálady a potřeb, ale když už, tak nekupuju hadry, ale lepší kusy - to taky něco stojí. To samé boty. Kadeřnici navštívím tak 2 x ročně, a to není žádná položka. Chodím jen na zastřihnutí. Nehty mám svoje.
Nejvíc vydám asi za ty bio věci, to je můj největší hřích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.3.20 15:02

3-5 tisic mesicne jen za sebe, tento mesic to bude vic, jdu ke kadernici a tam 2 500 kc necham. A uz jsem si koupila novy boty a mam objednane nejake obleceni. Jsem na materske a tu mam jako kapesne pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.3.20 15:08

Někdy pár stovek, jindy pár tisíc? Podle toho, jaké jsou daný měsíc nutné a nezbytné výdaje ostatních členů rodiny či na domácnost. :nevim:
Pokud obě děti potřebují boty, musí se zaplatit záloha za dovolenou a pokaká se nějaký domácí spotřebič nebo něco na autě, tak mám holt smolíka moc si toho pro sebe nepořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.3.20 15:10
@Anonymní píše:
Já za sebe dám kolem 8tis měsíčně? Jako jo, mohla bych za sebe dát litr, ale do práce chodím, abych si mohla taky něco dopřát. To je kafe tady, oběd, večeře tam, tam víkend s kamarády, tam posezení s kamarády, které se zvrtne v pařbu, kino, někdy divadlo… Anonym z důvodu financí.

Měla jsem to samé když jsem byla bezdětná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný