Gel do pračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1762
12.8.09 10:40

Gel do pračky

Ahoj holky,
budu znít jako naprostý debil, ale stejně se zeptám.
Poprvé v životě jsem koupila tekutý gel do pračky místo prášku a nevím, kam s ním.
Lije se do dávkovače nebo přímo do bubnu. A pokud přímo do bubnu, hodíte to tam i s tou odměrkou nebo jen nalejete.
Díky,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8793
12.8.09 10:43

jde obojí - do dávkovače pokud je to taková mistička (to mám já) nebo do bubnu do takové kulaté odměrky (to jsem dělala u dřívější pračky - mistička nebyla). Já už vlastně používám jen gel - zbavila jsem se fleků od nerozpuštěného prášku na prádle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
12.8.09 10:44

Leje se do odměrky a i s odměrkou se vsune do bubnu pračky, kde ho necháš a po vyprání vyndáš. Chce to skladovat někde mimo, viděla jsem i príma plesnivý, když je někdo nechal s trochou vody v pračce a zavřel to třeba na týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.8.09 10:45

Jste úžasné, věděla jsem, že nezklamete.
Díky, jdu na to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.8.09 11:34

take liji pouze do odmerky a strcim mezi pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.8.09 11:35
tulenice píše:
jde obojí - do dávkovače pokud je to taková mistička (to mám já) nebo do bubnu do takové kulaté odměrky (to jsem dělala u dřívější pračky - mistička nebyla). Já už vlastně používám jen gel - zbavila jsem se fleků od nerozpuštěného prášku na prádle…

Jsem na tom stejně :D , prášek už taky dlouho nepoužívám. Taky jsem bojovala s fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.09 12:43

Já se na odměrky vykašlala, množství gelu měřím dle víčka a liju rovnou do bubnu s prádlem. Jestli je lepší odměrka v prádle nebo ne, já v tom rozdíl nevypozorovala. Jestli někdo ano, docela by mne to zajímalo.

Je fakt, že gel pere hůř než prášek stejné značky, takže gely mám jen Woolite na jemné a barevné a Lovelu na dětské. Na zahumusené sportovní nebo pracovní oblečení kupuji přáškový Qualt Excel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.8.09 13:07

a já liju gel normálně do nádržky na prášek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.09 13:46

Hehe, Maggie, tak koukám, že je úplně jedno kam s tím, hlavně že se to nějak k tomu prádlu dostane :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.8.09 16:05

Taky liju nahoru do davkovace na prasek ;) Delam to tak pokazdy. Ono to stece dolu a jeste to oplachne voda, takze v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.8.09 22:22

Já používám Persil a pere bez problémů. Liji do dávkovače v pračce a odměřuji jen vrškem na láhvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí