Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, přd nedávnem jsem tu psala o tom, že se mi třepí nehty a tak..Koupila jsem si vitamíny a před týdnem jsem si nechala udělat gelovky. Jenže jsem s nima byla spokojená jen týden, protože se mi začal odlupovat gel. Vypadá to strašně…tak jsem zavolala k té paní, co mi je dělala, že potřebuju opravu. Myslíte si, že budu muset s gelovkama skončit, protože to prostě moje nehty nesnesou?Nebo to mám třeba jen špatně udělané?Nic náročnýho jsem s nima nedělala.Stalo se vám to několikrát?A platily jste za opravu?Díky za názory…
Ahoj,já mám svoje nehty v šíleném stavu.Nikdy mi nenarostli delší jak 2-3mm,jak se mi třepí a lámou.Gelovky mám už cca rok a nikdy se mi nesloupli.Jo jednou se mi zlomil o kliku od auta..auu.ted uz si je delam sama.Možná ti nesedí materiál,že bude chvilku trvat než přijde na to co ti sedne.
kde se ti odlupuje gel?Jak to odrůstá?
Pokud se ti to oddelava kolem luzka a po bocich- tipuji na spatnou praci…
JA teda gelovky mela cca rok a taky to delalo- navic mi je delali nevzhledne- fuj za 700 doplneni pred 8 lety, mela jsem je vypoukle, no des.
PAk jsem mela acryl ted drzi lepe, ale taky se mi oddelaval
No a ted chodim k vietnamcum uz skoro rok a zatim ani jednou.....oni delaji acrylove a posledni vrstva je gel- vypadaji prirozene, zadne boule a vypoukle nehty, ale prirozene.....
Ale kazdemu sedne neco jineho
takovehle treba mivam ja, ale vetsinou klasika francie plus nejaky prouzek
No teda Kat-ko, ty je máš naprosto úžasný, já je mám fakt hrozný, vyboulený, odrůstá mi to u nehtovýho lůžka, mám pocit, že mi to dala i dost daleko od něj, takže to bylo i hned vidět, navíc jeden mám nalepený křivě, i křivě upilovaný…
, fakt jsem zklamaná…mám teď na nich jen francii se zlatým proužkem. Taky uvažuju o tom, že spíš změním tu paní,ale nevím,jestli by mi někdo nový předělal ty špatný nehty, nebo jestli si mám nechat tyhle nehty odrůst nebo odlepit od té, co mi je dělala.
jo a zapomněla jsem napsat, že se mi odlepuje na bocích a u lůžka…musím je mít zalepený, protože jinak by mi to snad odpadlo…
Tak jsem zvědavá..v pondělí jdu do práce a nedovedu si představit, že půjdu se zalepenýma prstama ![]()
Katko - mooc pěkný…
Kapradinko - tak to bych změnila nehtařku raz dva ani bych se nerozmýšlela.Ten gel ,když steče ke kůžičce,tak se to pak odlupuje a když jen pak blbě zavadíš,tak ti to půjde s celým nehtem.A kort,když máš své vlastní slabé.Určitě,když budeš kontaktovat jinou nehtařku a vysvětlíš jí situaci ,tak ti to určitě předělá…
No to bych teda rekla, ze je to tou pani.
MYslim, ze predela ti je i jina,y maniker/ka
JA chodim ke klukovi a fakt jsem spokojena…
NA ty fotce je mam cerstve udelane, ted mam jine, uz tyden a nic se neolupuje, neodchlipuje a hlavne neni videt ze vyrusta nehet
Kapradinko-nehtovou modelaz delam asi 12let.U tebe tipuju na odflaknutou praci a spatne zvoleny material.Myslim,ze kdyz zajdes jinam,nehty ti predelaji,nikdo nerad opravuje fusarinu po nekom.Ja pracuju s akrygelem,je to kombinace akrylu a gelu a vyhovuje naprosto vsem.Tak hodne stesti pri vyberu novych nehtu ![]()
Holky, moc díky za rady.U mě je problém ten, že jsem z vesnice a široko daleko tu nikdo jiný není…ale pokusím se najít někde někoho jiného…
, i kdybych měla dojíždět někam do města…Jen ještě přemluvit toho mýho, aby mě tam vozil, jsem neřidička
![]()
Kapradinko - najdou se i takové,že klidně přijedou až k tobě domů..zkus pátrat…hodně štěstí
Ahoj, tak pokud mohu, taky se zeptam na jednu vec: uz rok si sama delam acrygelove nehty, nemela jsem jeste nikdy zadny problem - ani odloupnuti ani zlomeni ci neco podobneho, dnes jsem se dala do velkeho uklidu a pri myti skrine jsem obrovskou silou kolmo na nehet narazila do kovu (jez otevira skrine) a nehet se mi zlomil s tim, ze mi tam docela dobre drzi. Divne je, ze to ani nijak moc nebolelo, nicmene mi prasklinou vyteklo par kapek krve. Pres nehet jsem vydezinfikovala, ale ted nevim co s tim, vzhledem k tomu, ze prasklina je uprostred nehtu a mam pocit, ze praskl i vlastni nehet? Poradite nejvhodnejsi postup? Dekuji.
Aúúúvajs - fakt to nebolelo??..Já bych asi zašla k nehtařce,jestli by ti to sundala.Stejně by to chtělo asi opatrně sundat.Aby se ti to třeba nepodhnisalo a to by byl mazec..
Ahoj, dělám si doma nehty už dva roky, příčinou odlupování nemusí být jen špatně připravený nehet a nekvalitní práce nehtařky. Pře půl rokem jsem měla období, kdy jsem si musela gelovky přestat dělat. Pořád se odchlypovaly a nedržely. Nemohla jsem přijít na to proč. Materiál jsem používala pořád stejný, nic nového. Vyřešilo to náhodné vyšetření … špatné hodnoty v krvi - nízké železo a další. po úpravě hodnot v krvi mám opět gelovky a drží. ![]()
Ahoj holky můžete mi prosím poradit, koupila jsem si sadu na gelové nehty, mám lampu 36W a když nanesu gel a nechám ho v lampě 5 minut tak gel pořád lepí,
i když nanesu tenkou vrstvu, můžete mi prosím poradit kde dělam chybu děkuji za odpovědi.
Jsem začátečnice.