Odlupování gelových nechtů po týdnu

166
14.3.09 08:49

gelové nehty

Ahoj holky, přd nedávnem jsem tu psala o tom, že se mi třepí nehty a tak..Koupila jsem si vitamíny a před týdnem jsem si nechala udělat gelovky. Jenže jsem s nima byla spokojená jen týden, protože se mi začal odlupovat gel. Vypadá to strašně…tak jsem zavolala k té paní, co mi je dělala, že potřebuju opravu. Myslíte si, že budu muset s gelovkama skončit, protože to prostě moje nehty nesnesou?Nebo to mám třeba jen špatně udělané?Nic náročnýho jsem s nima nedělala.Stalo se vám to několikrát?A platily jste za opravu?Díky za názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
321
14.3.09 10:55

Ahoj,já mám svoje nehty v šíleném stavu.Nikdy mi nenarostli delší jak 2-3mm,jak se mi třepí a lámou.Gelovky mám už cca rok a nikdy se mi nesloupli.Jo jednou se mi zlomil o kliku od auta..auu.ted uz si je delam sama.Možná ti nesedí materiál,že bude chvilku trvat než přijde na to co ti sedne.
kde se ti odlupuje gel?Jak to odrůstá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.3.09 11:05

Pokud se ti to oddelava kolem luzka a po bocich- tipuji na spatnou praci…

JA teda gelovky mela cca rok a taky to delalo- navic mi je delali nevzhledne- fuj za 700 doplneni pred 8 lety, mela jsem je vypoukle, no des.
PAk jsem mela acryl ted drzi lepe, ale taky se mi oddelaval

No a ted chodim k vietnamcum uz skoro rok a zatim ani jednou.....oni delaji acrylove a posledni vrstva je gel- vypadaji prirozene, zadne boule a vypoukle nehty, ale prirozene.....

Ale kazdemu sedne neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.3.09 11:12

takovehle treba mivam ja, ale vetsinou klasika francie plus nejaky prouzek

http://www.baby-cafe.cz/…IMG_1158.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.3.09 11:46

No teda Kat-ko, ty je máš naprosto úžasný, já je mám fakt hrozný, vyboulený, odrůstá mi to u nehtovýho lůžka, mám pocit, že mi to dala i dost daleko od něj, takže to bylo i hned vidět, navíc jeden mám nalepený křivě, i křivě upilovaný… :cry: , fakt jsem zklamaná…mám teď na nich jen francii se zlatým proužkem. Taky uvažuju o tom, že spíš změním tu paní,ale nevím,jestli by mi někdo nový předělal ty špatný nehty, nebo jestli si mám nechat tyhle nehty odrůst nebo odlepit od té, co mi je dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.3.09 11:48

jo a zapomněla jsem napsat, že se mi odlepuje na bocích a u lůžka…musím je mít zalepený, protože jinak by mi to snad odpadlo… :roll: Tak jsem zvědavá..v pondělí jdu do práce a nedovedu si představit, že půjdu se zalepenýma prstama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
14.3.09 12:07

Katko - mooc pěkný…

Kapradinko - tak to bych změnila nehtařku raz dva ani bych se nerozmýšlela.Ten gel ,když steče ke kůžičce,tak se to pak odlupuje a když jen pak blbě zavadíš,tak ti to půjde s celým nehtem.A kort,když máš své vlastní slabé.Určitě,když budeš kontaktovat jinou nehtařku a vysvětlíš jí situaci ,tak ti to určitě předělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.3.09 12:09

No to bych teda rekla, ze je to tou pani.

MYslim, ze predela ti je i jina,y maniker/ka

JA chodim ke klukovi a fakt jsem spokojena…

NA ty fotce je mam cerstve udelane, ted mam jine, uz tyden a nic se neolupuje, neodchlipuje a hlavne neni videt ze vyrusta nehet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.3.09 12:27

Kapradinko-nehtovou modelaz delam asi 12let.U tebe tipuju na odflaknutou praci a spatne zvoleny material.Myslim,ze kdyz zajdes jinam,nehty ti predelaji,nikdo nerad opravuje fusarinu po nekom.Ja pracuju s akrygelem,je to kombinace akrylu a gelu a vyhovuje naprosto vsem.Tak hodne stesti pri vyberu novych nehtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.3.09 12:37

Holky, moc díky za rady.U mě je problém ten, že jsem z vesnice a široko daleko tu nikdo jiný není…ale pokusím se najít někde někoho jiného… :), i kdybych měla dojíždět někam do města…Jen ještě přemluvit toho mýho, aby mě tam vozil, jsem neřidička :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
14.3.09 14:13

Kapradinko - najdou se i takové,že klidně přijedou až k tobě domů..zkus pátrat…hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.09 15:11

Ahoj, tak pokud mohu, taky se zeptam na jednu vec: uz rok si sama delam acrygelove nehty, nemela jsem jeste nikdy zadny problem - ani odloupnuti ani zlomeni ci neco podobneho, dnes jsem se dala do velkeho uklidu a pri myti skrine jsem obrovskou silou kolmo na nehet narazila do kovu (jez otevira skrine) a nehet se mi zlomil s tim, ze mi tam docela dobre drzi. Divne je, ze to ani nijak moc nebolelo, nicmene mi prasklinou vyteklo par kapek krve. Pres nehet jsem vydezinfikovala, ale ted nevim co s tim, vzhledem k tomu, ze prasklina je uprostred nehtu a mam pocit, ze praskl i vlastni nehet? Poradite nejvhodnejsi postup? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
321
16.3.09 18:46

Aúúúvajs - fakt to nebolelo??..Já bych asi zašla k nehtařce,jestli by ti to sundala.Stejně by to chtělo asi opatrně sundat.Aby se ti to třeba nepodhnisalo a to by byl mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ELLen13
25.3.12 15:21

Ahoj, dělám si doma nehty už dva roky, příčinou odlupování nemusí být jen špatně připravený nehet a nekvalitní práce nehtařky. Pře půl rokem jsem měla období, kdy jsem si musela gelovky přestat dělat. Pořád se odchlypovaly a nedržely. Nemohla jsem přijít na to proč. Materiál jsem používala pořád stejný, nic nového. Vyřešilo to náhodné vyšetření … špatné hodnoty v krvi - nízké železo a další. po úpravě hodnot v krvi mám opět gelovky a drží. :*

• Citovat
  • Upravit
27
12.5.13 09:29

Gelové nehty

Ahoj holky můžete mi prosím poradit, koupila jsem si sadu na gelové nehty, mám lampu 36W a když nanesu gel a nechám ho v lampě 5 minut tak gel pořád lepí, :,( i když nanesu tenkou vrstvu, můžete mi prosím poradit kde dělam chybu děkuji za odpovědi.
Jsem začátečnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast