Gelové nehty - jako přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ono to není jen tak, přivydělávat si přes gelové nehty. Když pominu úředničinu (živnosťák, zřejmě i nějaký kurs
), tak i ta práce s tím není jen tak. Já si dělám nehty doma sama, a věř mi, že jsem nikdy nepřemýšlela o tom, že bych se tím měla živit nebo i jen si přividělávat. Než uděláš obě ruce zabere to dost času, nemůžeš si od toho odskočit pověsit prádlo a podobně.
Zkus si nejdřív udělat nehty sobě, nebo některé kamarádce a uvidíš jestli tě to bude vůbec bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem nad gelovkama přemýšlela,ale stejně když si chceš přivydělávat tak bys měla projít kurzem kde tě to naučí,aby jsi o zákazníky nepřišla.Je to lepší a kdyby náhodou se stalo že by na tebe někdo poslal kontrolu tak aby jsi měla nějakej papír v ruce že jsi prošla kurzem.Není to jen o tom že si koupíš gel a lampu a jdeš na přivýdělek
A Francie se buď dělá lakem na nehty,nebo někdo to dělá pistolí na airbrush.Někdo zdobí pod gel někdo zdobí na gel.Je hodně možností.Zkus si koupit gel,lampu a vyzkoušej si to a pak uvidíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si gelový nehty dělám taky sama (výjde to levnějc než každou chvíli někam chodit),ale aby ses tím mohla živit,musíš mít asi nějakej kurz ne?? Jinak gel vydrží hodně dlouho.. mám 15g a nehty jsem si dřív předělávala každou chvilku a kelímek mám pořád plnej.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,moje nehtařka má udělaný jednodenní kurz,dostala papír,a tímto si přivydělává,ale chodí do normální práce-je zdrav.sestra a má spoustu klientek ze špitálu a nehtíky dělá po večerech a víkendech. Říkala,že je na to potřeba hooodně trpělivosti a šikovnosti a ona je fakt jednička ![]()
tak se poohlídni po tom kurzu a držím pěsti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja myslim, ze v dnesni dobe uz vubec nema smysl premyslet nad timto vydelkem a duvod? Dnes uz to dela snad kazda holka co nevi co by jineho delala a stejne musi se hodne otacet, aby vubec neco vydelala. Mam dve kamaradky co to delaji, ta jedna chodi normalne do prace a dela to po vecerech, je moc sikovna abavi ji to, ale musela si nejdriv projit kurzem, ktery stoji dcela dost, aby mela nejake osvedceni a zivnostak podle meho musis mit taky…a stejne, i kdyz je dobra, tak je zatim stale v minusu, ptz ten vsechen material co musel anakoupit stal majlant a dnes chce kazdy nove veci, neni to jen o bile francii, leti barevne gely, trpitky, a to neco stoji…druha kamoska dela v salonu, a jestli si vydela deset mesicne, tak je to hodne a to ma zivnostak. A co je nejdulezitejsi, ohromna konkurence je u cinanu, kteri jsou na kazdem rohu a jeste delaji nehtiky za par kacek…tze ja bych do toho urcite nesla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lol,máš pravdu-u nás zrušili jeden obchod v obchodním centru a už tam dělají gelovky ťamanky a co jdu kolem,mají plno a ještě na židličce čekají další …a ceny mají taky dobré,já bych k nim ale nešla i když jsem viděla,že jsou opravdu šikovné
ale měnit nehtařku nehodlám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
urcite, v dnesni dobe to fakt nema cenu, tak pred peti lety urcite by to stalo za to, ale dnes i sehnat klientelu je tezke, kazda holka ma svou nehtarku a vetsinou i kamosku…ja taky k cinanum nikdy nechodila, nemela jsme duvod, ptz nehty mam celkem za prijatelnou cenu u kamosky. Jak rikam, akorat hromada investic a vydelek zadny, dnes uz ne. To by musela byt fakt vyjimka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lol a taky hoodně šikovná,ono je to hrozná piplačka,ale ty holky nehtařky to baví,i když to trvá 2hodky,a ten výsledek!!!no co si budem povídat že?krááásaaaaaa
na Dáma.cz je spousta témat kolem gelovek a začátečnic i pokročilých nehtařek,které si radí a pomáhají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj známá dělá gelovky, je šikovná a máje hotové cca za 70minut , ale dělá to již 6let, začátky měla hodně těžké, sama říká, že dva roky dělala nehty jenom zadarmo v rodině, sama když vidím , že kde kdo ty nehty dělá a s čím vším jsou ženy ochotné chodit… asi bych moc nečekala,že když si udělám kurz, že za měsíc budu umět udělat super nehty. Taky si jak už tu bylo zmíněno dělat nehty oficiálně není žádná sranda, místnost musí splnovat hygienické normy výška stropu 2,7m ,pokud nemáš městskou vodu,tak jendoudo roka rozbor vody ten stojí cca 20tisíc..... řekla bych že je to počáteční i veliká investice,která se ti bohužel ani nemusí vrátit, ale odvážnému štěstí přeje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
presne tak
a dalsi vec, jak tu bylo zmineno, chce to i dost praxe, ptz nehty neumis za den, ta kamoska se ucila mi.pul roku…delala to nejdriv tri hodiny, te duz je na tom lip, ale i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, nehty jsou krasne, ja uz je mam tri roky a nechci uz je sundat, citila bydch se hrozne, ke vsemu vlastni mam dost slabe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to tak holky,jednodenní kurz není vše,chce to hlavně praxi,taky jsem se divila,že trval jen jeden den
navíc když se k tomu přidá talent a chut,tak je to dobrý začátek
kolegyně v práci neměla štěstí na šikovnou nehtařku,hned po 2 dnech se jí gel začal loupat a bublinkovat a to jí je dělala „profesionálka“ v salonu ![]()
já je ted bohužel už dva měsíce mám sundané,ale od příštího měs zase začnu docházet-nebaví mě věčně ty přírodní lakovat,navíc se mi lámou,jsou k ničemu!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
aby ses tím mohla živit, musíš mít udělaný kurz ,živnostenský list a je potřeba buď rok praxe a nebo mít garanta.Ten bude za Tebe ručit, když se Ti práce nepovede a zákaznice si na Tebe bude stěžovat.Navíc tuto práci můžeš dělat doma jen v případě, že máš toaletu a umyvadlo, zvlášť pro zákaznice.Jinak Ti to hygiena nepovolí.Spousta žen to dělá na černo jen známým a kamarádkám, ale nikdy nevíš zda Tě někdo nepráskne a nezaplatíš milion na pokutě a navíc je to podvod.Takže ono to není tak jednoduché, jak si asi předdstavuješ.Pokud budeš mít kurz ,živn.list a garanta, můžeš tuto práci dělat u zákaznic doma.Nikdy , ale nevíš do jaké domácnosti vlezeš a na koho narazíš.Jinak nakoupení pořádného vybavení není levná záležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den maminky.Chtěla bych si trochu přivydělat,tak přemýšlím o gelových nehtech.Ale mám strach,zda bych to zvládla.Děláte je některá?Když koukám na foto nehtíků,tak mě spousta věcí není jasná jak se vlastně dělají.Hlavně to zdobení.Mohla byste mi prosím některá poradit jak se třeba dělá francouzská man.ale do špičky.Může se to dělat se šablonama.Nezničí to gel když se to tam nalepí?aA ještě jedna věc by mě zajímala,na kolik nehtů vydrží ty gely.Jestli by se mi to vůbec vyplatilo.Vím,že to není zrovna levná záležitost tak abych na tom spíš neprodělala.Děkuji za vaše případné odpovědi.