Gennet Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
854
13.4.12 11:34

genet Praha

Ahoj tehulky a kindervajíčka :mavam: . Jsem v 10tydnu a muj gynekolog mě poslal do genetu do Prahy. mam tam jít za dva tejdny. Můžete mi prosim zdělit co mě čeká,nebo co všechno mi budou dělat.? Strach nemám ale jsem z toho trošku nervozni no. Děkuju vam předem za info. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
13.4.12 12:10

Ahoj! sice už nejsem dlouho 2v1, ale Gennet jsem absolvovala s oběma dětma. Při telefonickém objednání mě objednali na jeden termín na krev (to bys měla absolvovat teď v 10tt, tak být tebou, zavolám tam, číslo najdeš na netu) a pak cca d týdny po tom na UTZ, kde se pak společně s výsledky krve udělal screening. Jinak jsem měla ještě genetickou konzultaci.

No a jak to tam vypadá. Přijdeš tam, vyjedeš si lístek, kam jdeš a počkáš, až se objeví tvé číslo. Většinou se vše řeší přes recepci. Co se týče pak vlastního UTZ, tak tě pečlivě prohlédnou, proměří, vše uvidíš, můžeš se ptát, můžeš si s sebou vzít další lidičky (třeba rodinu), a pak si můžeš zaplatit fotku buď na papíře a nebo ti ji pošlou emailem (to je levnější varianta), stejně možná s videem, ale já tuhle možnost nezjišťovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.4.12 12:12

Jinak mě tam prvně právě objednal gynekolog, takže jsem tam byla jako první na genetické konzultaci, kdy mi narychlo odebírali krev (byla jsem 11tt+něco, takže na hranici) a i posílali na UTZ, takže fofr. Příště už jsem byla chytřejší a radši si tam zavolala sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.4.12 12:14

no krev a moč mi bral muj gyndař pred 10 dny a říkali že to prej někam posílaj. tak asi tam. a urcite pujdu s pritelem po praze se moc pohybovat neumím. dekuju za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.4.12 12:19

@michaellevik Tak to je fajn :palec: Můj nebyl tak osvícený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
13.4.12 12:36

byla jsem tam s děckem a nechali mě čekat skoro hodinu…a to jsem byla objednaná na konkrétní čas. Žádná omluva ani vysvětlení…dovedete si představit, jak tam děcko řádilo, když jsem jej vytáhla ze hřiště a pak jsme tam hodinu tvrdli:( Už tam znova nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.4.12 13:25

momentalne tam chodim docela pravidelne. jednou jsem cekala, ale to se proste stane. ty co sly minule po me take musely cekat pac ja tam skejsla i dost dyl nez normalne a s tim oni dopredu proste pocitat nemohou.
jinak tam jsiu prijemni i doktrori az na jednu doktorku.
niceho se neboj a hlavne se neboj na nic zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13703
13.4.12 20:29

Pravděpodobně se bude jednat o NT screening, vezmou ti krev a pak bude ultrazvuk, kde zkontrolují miminko, změří mu tloušťku kožní řasy na krku a přítomnost nosní kůstky. No a pak obvyklé věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.5.12 11:10

A platí se za ten 1trimestrální screening, když mám indikaci a žádánku od obvodní gynekoložky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.5.12 16:21

Ahoj, platit bys nic neměla a jak už tu padlo, příprav si knížku nebo časopis, můžeš tam čekat, je to jak kdy. Voda tam je k dispozici, což je myslím fajn.
Každopádně já se tam vždycky moc na UTZ těším, mají fakt velký obrazovky na kterých mimi ukazují, lepší i než mnoho porodnic. Takhle dobře a dlouho se můžu na mimi koukat jenom tam. Holčička minule zívala a kluk mával do kamery :)
Pokud se zeptáš, můžeš si třeba mobilem udělat na konci krátký video :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13703
8.5.12 16:42

Nevím jakou indikaci máš… já jsem žádanku od dr. měla (bez ní by mně nevzali, což není moc obvyklé), a platila jsem. Říkali, že zdarma je to tam pro ty, které mají dítě „od nich“ - po IUI nebo IVF. Já jsem tam sice taky chodila, ale otěhotněla jsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí