Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s touto genetikou. Máme tam jít v úterý. Měla jsem sice negativní tripple test, ale velmi nízkou hodnotu hcg. Dostala jsem na vyplnění rodokmenový dotazník a zasekla jsem se už na první straně. Je tam kolonka „Jméno vyšetřovaného dítěte“ a od toho se odvíjí celý dotazník. Já teď nevím, které dítě se tím myslí. Dr na gyndě, který mi dotazník dal, tvrdí, že jsem to já. Mně to ale připadá jako blbost, protože pak by z celého dotazníku uplně vypadnul manžel a celá jeho rodina. Spíš mi připadá, že by to mělo být to nenarozené mimi, kvůli kterému se toto vše podniká. Pak je ale zase divný, že se tam má vyplňovat rodné číslo a tak.
Můžete mi někdo, prosím, poradit. Fakt jsem netušila, že skončím už na první straně.
Taky by mě zajímalo, jak ta konzultace probíhá. A pokud bychom se rozhodli pro amniocentézu, jestli se provádí přímo v Motole a jak dloho se na ni čeká.
Díky moc za rady.
Ahoj, my jsme tam byli, protože se o dítě teprve snažím v CAR v Motole a to dítě je teprve to, co se narodí. Jméno nevyplňuj
Matka jsi ty, babička je tvoje maminka, taky nás to mátlo ![]()
Daba