Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem to měla pouze jednou v životě, nechráněný sex, a bolest to byla neskutečná. Mně teda rychle zabraly atb a mastička a od té doby-23 let- nic. Ani mi tedy zákrok laserem nebyl nabídnut.
to věřim a na další zákrok laserem už nejdu
mě dělali tohle https://www.youtube.com/watch?…
taky neskutečná bolest v intimním partii a nejvíc na zadečku a jestli to jde i odstranit bez bolesti atd
Mne to patlali nejakou vodickou… jako zadna rozkos to nebyla- chodila jsem co 2 dny na gyn… palilo to, ale jako bolest nebyla tak silena… za 14 dni to bylo pryc a tuk tuk uz se to nevratilo…
Ahoj, s přítelem jsem téměř 2 roky. On byl panic, já jsem pár kluků měla. Všechno bylo v pořádku do doby, než jsme měli trojku s mou kamarádkou.. U přítele se objevili genitální bradavice.. Jsem z toho úplně zoufalá, na gynekologii samozřejmě půjdu, přítel u doktora byl a půjde na odstranění. Je možné, že bych to prostě nechytla? Nic jsem si (díky bohu) nenahmatala, bohužel očkovaná proti hpv nejsem..
To se projevi az oslabne imunita, ten vir v sobe můžeš uz davno mit… nebo muze byt clovek jen prenasec
Nepříjde mi, že má přítel oslabenou imunitu, za dobu, co jsme spolu nebyl ani jednou nemocný.
Vůbec tomu nerozumím
Takže pravděpodobně v sobě virus mám jen se neprojevuje bradavicemi? Přála bych si ho nemilý vůbec, ale to je asi nemožné, že? Každopádně moc děkuji za odpověď ![]()
Jak říkáš. Virus je s největší pravděpodobností v tobě, nebo tvé kamarádce bez vnějších projevů. Za předpokladu, že byl přítel opravdu panic, horko těžko se mohl někde infikovat. Mluvím ze své vlastní zkušenosti. Stejně tak jako on jsem jím byl taky a tuto úžasnou věc jsem chytil hned od!!!první dámy!!! se kterou jsem měl v životě co za dostiučinění. Pravděpodobně jste si to tak akorát přeposlali…
Příspěvek upraven 03.09.19 v 13:52
Jen bych rád dodal… Pani nemela zadne vnejsi projevy stejne jako ty…
Ahoj holky, mám trochu více intimní dotaz. Sice jdu příští týden k lékaři (2.poradna) a zeptám se i na tohle, ale zajímá mě vaše zkušenost. Budu více konkrétní a omlouvám se za to předem, ale chci to popsat co nejvíce. Dříve jsem měla genitální bradavičky a myslím si, že to je to stejné, jen jsou v pochvě hloub a proto to tolik bolí, ale může to být zřejmě i něco jiného.
Včera jsme s přítelem spali, poprvé po 3 týdnech, co jsem byla pryč, to nebolelo, až ke konci. Nicméně jsme spolu pak chtěli po chvíli spát podruhé a bohužel už to nešlo. Popíšu pocity.
Já měla pocit, že jen kousek jde a pak už to dál nešlo, prostě jak kdyby něco drhlo a bolelo to, jak kdyby ten prostor byl menší a chtěli jsme cpát něco někam, kam se to nevejde.
Partner to prý cítil tak, že to přirovnal poprvé k rovnému a hladkému tunelu, podruhé k hrbolatému po stranách, cítil kontakt s hrbolky, pro něj to bylo nepříjemné až svědivé. Pro mě bolestivé.
Napadlo ho, zda to není poprvé vždy v pohodě a podruhé už rozdrážděné a proto bolestivé, jak kdyby napuchlé.
Napadlo mě tedy, zda ty bradavičky nemůžou být vevnitř hlouběji, ale je možnost je odstranit během těhotenství? Vím, že naposledy jsem měla laser, ten byl především zvenčí a prý jedna zůstala u močové trubice, kterou MUDr. předem neumrtvila, tak ji tam nechala. Laser se může i během těhu, ale co když se rozrostly hlouběji? Nebo dusík?
Máte prosím někdo zkušenost nebo nějaký odhad, co by to tak mohlo být? Už jsem z toho smutná, protože 1. trimestr jsem byla bez chuti a nyní už je a zase jsou problémy dole..
![]()