Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV píše:
ahoj Lucí, ano jsme ještě 2v1. Dnes je divný denVčera jsem usnula celkem brzy a ráno se zase brzy vzbudila. Pak jsem ještě šla spát, vstala, umyla se a někdo bouchal na dveře. Otevřu a dvě policistky. Vyptávaly se na sousedku a jejího postiženého syna. Vypadalo to z jejich řeči na nějaké neštěstí. Řekla jsem jim, jestli se něco stalo, ať mi to radši ani neříkají, tak mlčely, z toho je mi jasné, že se fakt něco stalo. Tak jsem během dopoledne koukala do místního tisku přes net a včera večer nějaká žena s mužem skočili tady u nás kousek pod vlak, tak se bojím, že se to týká sousedky
Takže jsme to probraly s jinýma sousedkama v domě a čekáme, co se dozvíme. Jinak se snažím víc jíst, mám trochu větší chuť k jídlu a z levého prsu se mi zase spouští mlezivo, tak to beru jako, že se něco uvnitř mě zlepšilo. Jinak odpoledne po činnosti doma zase menstruační bolesti, ne už to řezání jako včera, ale pocit jako na menstr. Tak jsem si lehla, chvilku spala, dohromady jsem zas nic neudělala a teď jsem si sedla k pc, že nakouknu. Mám kvůli té sousedce takový divný pocit, poslední dobou se mi nezdála a nedávno se mě poněkolikáté ptala kdy se malá narodí. Bylo mi divné proč se zase ptá, když už jsme o tom mluvily. Tak jsem řekla, no v září a její reakce byla „tak to tu aspoň ožije“. Teď mi to šrotuje v hlavě zpětně.. Před pár lety se zabil druhý soused na patře.. říkala jsem Standovi, že je to tady nějaký divný a že bych se nejradši odstěhovala někam do domku, tak jsme dnes na to téma zahájili debatu a začneme se rozhlížet. Tolik k dnešku, jsem nějaká z toho všeho zvadlá.
Marti, mám husí kůži jen to čtu. Natož tam bydlet. To by mě taky rozhodilo.Snaz se na to nemyslet, bože to je hrůza s tím vlakem.
Barák je super, taky bych ho ráda.
@MartinaCV Ahoj Marti, o těch dvou co skočili pod vlak jsem slyšela ve zprávách. Já být tebou vůbec na tohle nemyslím. Tohle se děje dennodenně a nikdo tomu nezabrání. Je pravda, že jsem díky své profesi hodně imunní až je to na druhou stranu špatné. Určitě mi rozumíš. Nic mě prostě nerozhází…
Jsem ráda, že jste holky v pořádku.
Já byla dnes v dia poradně, za 3 týdny jsem nic nepřibrala, takže špatně. Mám často ketolátky v moči, takže hladovím. Mám začít víc jíst, ale co? Ta dieta je špatná, pro mě je prostě špatná. Pořád samý pečivo, maso, zelenina, tvarohy, jogurty, mléko, přílohy trochu. A pořád dokola. Mám zařadit i třetí večeři, což je ovoce a kus pečiva. Je mi z toho už zle, proto asi tolik nejím. No, budu se muset snažit. Pak jsem šla na kontrolu kvůli tomu tvrdnutí, tak je vše v pořádku. Akorát dnešní lékařka byla docela brutální, takže když mi vzala kultivaci, tak jsem docela krvácela. To se mi ještě nikdy nestalo.
Dům je moc dobrý nápad, do bytu už bysme ani náhodou nepáchli. To soukromí je parádní a dělat si co chceš a kdy chceš ![]()
@Mal @marijan @MartinaCV holky dekuju, jeste ze vas mam
porad bojuju a budu bojovat a uz chci to pondeli
![]()
@MartinaCV píše:Chleba z topinkovače je vynikající!
je uzasnej ten Standa
Prosim te nemysli na sousedy, sousedy si nevybirame a kdyz vezmu co bydli tady u nas, silenost..taky uz bych nejradeji nekam pryc, touzime po domecku, akorat zatim sve uspory porad investujeme a ja bych chtela bliz k moji rodine, chlap zase nechce od kamaradu
bojuju s tim vnitrne, protoze tu trpim jak pes a vzdy me hrozne potesi kdyz nekoho potkam a on mi rekne pomalu hned od pohledu vy nejste mistni, to je jiny kraj rekl(a) bych ze morava tam jsou uplne jini lidi vic pohodari a kamaradsti ne jak tady zavistivci
no tohle me vzdycky nakopne..Syn je hrozne zavislej na nas rodicich a ja bych chtela aby mel detstvi jako ja nez vyroste do nejakych 10let a puberty
Holky sla jsem ted do obchodu pro pecivo a myslela ze nedojdu, silena bolest bricha, po chvili to preslo takze jsem se chtela uklidnit a testovat..vypada ze sili i kdyz by mohla i vic
![]()
Ahoj holky, nevíte náhodou kam odchází MUDr. Langerová? My kvůli ní šli do Genetu a ona tam končí.
@Petruš Z. @Petra Vlad to je snad poprve co se v patek tesim na pondeli ![]()
@Gabriela1234 Gabi dekuji, taky porad krcim sve prsty
to me mrzi ze jsi trpela..K jake dr chodis do gennetu? tak to je dobre ze ti je rovnou udelala a jsou negativni.Ted jeste vyckat na ty rozbory, snad to bude ok budu na tebe myslet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.