Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV píše:
Ahoj holky, tady se to rozjelosuper! My máme za sebou dnes těhu focení, a to v podstatě jen pár dní, možná hodin před porodem. Tři hodiny makačka, takže čekám zda to s malou ustojíme, bolí mě spodek bříška a jsem unavená. Musela jsem se kvůli fotkám cachtat nohama v kašně na náměstí a po parku jsem běhala skoro nahá, jen v pidi kalhotkách a takovém průhledném bílém rozeplém župánku - něco na způsob éterických fotek. Tak doufám, že nebudu stíhaná za výtržnictví
Jsem zvědavá jaký bude výsledek, snad z fotek pan fotograf pár pěkných vybere. Ještě čekáme na dodání monitoru dechu a chůvičky, přítel objednal nějakou sadu a tím už máme tedy vše nachystané a zvládnuté, ufff
Jinak mě mrzí, co se v tom Gennetu děje, to by takhle být nemělo
Ahoj Marti!!!
Tak ty tam u vas poletujes ve spodarech. Noooo, tomu rikam aktivni materstvi
Fotky byly teda v exterierech,koukam.Tak at hezky vyjdou! To jsem rada za tebe, ze mate vse nachystane.Vim,jaky ses detailista
No, uz tady valcime bez tebe…
@Kamilaa7 coece to nevim… zalezi jestli je letna a archa rozdelena i financne… ale to by ti mel zcela jasne rict jakykoliv tamni mudr… tipuju, ze to maji dohromady, ze by to mohlo jit tam i tam… ale over si to radsi.. koho zvazujes? ![]()
@MartinaCV polonaha po namesti
,tak urcite jsi mela i obecenstvo ![]()
@Martrich píše:
@MartinaCV same skvele zpravy a fotky budou urco super![]()
![]()
Jojo, vse je ok, uzivame si posledni dny s briskem.
Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:39
@MartinaCV píše:
@Kamilaa7 A možná se na nás usmálo štěstí, dostali jsme velkou láhev koloidního stříbra, abysme to zkusili na toho našeho kočičáka, tak ho od včera tím mažeme a zdá se nám to lepší. Indikace vypadá přímo pro něj, tak snad konečně něco zabere. Mám si tím mazat prý i jizvu po císaři.
No vidis, jeste zviratko se uzdravi
Huraaa ![]()
@Kamilaa7 píše:
No vidis, jeste zviratko se uzdraviHuraaa
Ta kuze vypada fakt lepe uz takhle rychle.
Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:38
@MartinaCV píše:
Ta kuze vypada fakt lepe uz takhle rychle. Mame mu to davat i vnitrne strikackou. Divala jsem se na net na co vse se koloidni stribro pouziva a ma opravdu zaber. Prvni, kdo ho pouzivali, byli kosmonauti. Cetla jsem o nem historii. Pozeptala jsem se v jedne diskuzi a vsichni jen sama chvala, i na klouby, lupenku, zanety mocovych cest…
Jojo, dava se to na kozni veci.jsou z toho i pripravky na akne.
@Kamilaa7 píše:
Jojo, dava se to na kozni veci.jsou z toho i pripravky na akne.
Super vynalez a prirodni cestou ![]()
@jajah tak já neříkám, ono tam otěhotnět můžeš, když nemáš jiné problémy -to asi všude, od toho je IVF.. ale já potřebuji asi víc..
@Martrich píše:..
Holky, ještě se chci zeptat na scratching endometria, dělá se to měsíc před ketem, prý nějaké naříznutí a hodně jsem tady četla, že to může pomoci. Tak to navrhnu primářce, pokud tedy k něčemu u nás dojde. Chtěla bych jít do toho naposled, tak si tady sepisuji dotazy
Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:24
@Martrich píše:
@bejbyn díky, ale je to tam hrozně drahý, jako nativ bez ničeho za 24 tis. Já už měnit centrum nebudu.. Ten Era test zní zajímavě, opět hodím dotaz primářce
@Kamilaa7 také prosím do SZ info, děkuji
Marti, ja ten ERA test resila. A volala jsem i do Prague Fertility Centre.
Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:38
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď