Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1784
8.9.16 18:57
@MartinaCV píše:
Ahoj holky, tady se to rozjelo :mavam: super! My máme za sebou dnes těhu focení, a to v podstatě jen pár dní, možná hodin před porodem. Tři hodiny makačka, takže čekám zda to s malou ustojíme, bolí mě spodek bříška a jsem unavená. Musela jsem se kvůli fotkám cachtat nohama v kašně na náměstí a po parku jsem běhala skoro nahá, jen v pidi kalhotkách a takovém průhledném bílém rozeplém župánku - něco na způsob éterických fotek. Tak doufám, že nebudu stíhaná za výtržnictví :mrgreen: Jsem zvědavá jaký bude výsledek, snad z fotek pan fotograf pár pěkných vybere. Ještě čekáme na dodání monitoru dechu a chůvičky, přítel objednal nějakou sadu a tím už máme tedy vše nachystané a zvládnuté, ufff :andel: Jinak mě mrzí, co se v tom Gennetu děje, to by takhle být nemělo :?

Ahoj Marti!!! :mavam: Tak ty tam u vas poletujes ve spodarech. Noooo, tomu rikam aktivni materstvi :mrgreen: Fotky byly teda v exterierech,koukam.Tak at hezky vyjdou! To jsem rada za tebe, ze mate vse nachystane.Vim,jaky ses detailista :lol: :hug: No, uz tady valcime bez tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
8.9.16 18:59

@Kamilaa7 coece to nevim… zalezi jestli je letna a archa rozdelena i financne… ale to by ti mel zcela jasne rict jakykoliv tamni mudr… tipuju, ze to maji dohromady, ze by to mohlo jit tam i tam… ale over si to radsi.. koho zvazujes? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.9.16 19:05

.

Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.9.16 19:08

.

Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.9.16 19:21

@MartinaCV same skvele zpravy a fotky budou urco super :srdce: :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.9.16 19:23

@MartinaCV polonaha po namesti :mrgreen: :mrgreen:,tak urcite jsi mela i obecenstvo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.9.16 19:28
@Martrich píše:
@MartinaCV same skvele zpravy a fotky budou urco super :srdce: :* :mavam:

Jojo, vse je ok, uzivame si posledni dny s briskem.

Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.9.16 19:30

.

Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
8.9.16 19:32
@MartinaCV píše:
@Kamilaa7 A možná se na nás usmálo štěstí, dostali jsme velkou láhev koloidního stříbra, abysme to zkusili na toho našeho kočičáka, tak ho od včera tím mažeme a zdá se nám to lepší. Indikace vypadá přímo pro něj, tak snad konečně něco zabere. Mám si tím mazat prý i jizvu po císaři.

No vidis, jeste zviratko se uzdravi :potlesk: Huraaa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.9.16 19:37
@Kamilaa7 píše:
No vidis, jeste zviratko se uzdravi :potlesk: Huraaa :dance:

Ta kuze vypada fakt lepe uz takhle rychle.

Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
8.9.16 19:45
@MartinaCV píše:
Ta kuze vypada fakt lepe uz takhle rychle. Mame mu to davat i vnitrne strikackou. Divala jsem se na net na co vse se koloidni stribro pouziva a ma opravdu zaber. Prvni, kdo ho pouzivali, byli kosmonauti. Cetla jsem o nem historii. Pozeptala jsem se v jedne diskuzi a vsichni jen sama chvala, i na klouby, lupenku, zanety mocovych cest…

Jojo, dava se to na kozni veci.jsou z toho i pripravky na akne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.9.16 19:50
@Kamilaa7 píše:
Jojo, dava se to na kozni veci.jsou z toho i pripravky na akne.

Super vynalez a prirodni cestou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.9.16 20:30

@jajah tak já neříkám, ono tam otěhotnět můžeš, když nemáš jiné problémy -to asi všude, od toho je IVF.. ale já potřebuji asi víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.9.16 20:35
@Martrich píše:
Holky, ještě se chci zeptat na scratching endometria, dělá se to měsíc před ketem, prý nějaké naříznutí a hodně jsem tady četla, že to může pomoci. Tak to navrhnu primářce, pokud tedy k něčemu u nás dojde. Chtěla bych jít do toho naposled, tak si tady sepisuji dotazy
..

Příspěvek upraven 14.08.21 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
8.9.16 20:51
@Martrich píše:
@bejbyn díky, ale je to tam hrozně drahý, jako nativ bez ničeho za 24 tis 8o. Já už měnit centrum nebudu.. Ten Era test zní zajímavě, opět hodím dotaz primářce :mrgreen: @Kamilaa7 také prosím do SZ info, děkuji

Marti, ja ten ERA test resila. A volala jsem i do Prague Fertility Centre.

Příspěvek upraven 06.03.19 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.