Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
4.2.13 20:40
@Jana6 píše:
@Mončiči ty nebudeě zavádět utrouše?

ten určo budu, ale nevím kdy, Utroš by byl už pro zavádění ted. ex. 3/2013 a pokud půjdu na KET tak to půjdu asi až na konci března, ale právě nevím jak dlouho před KET se Ut. zavádí, takže zítra se budu jen ptát a ptát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
5.2.13 08:44

Holky, nevíte náhodou, jestli jsou v Gennetu na Letné i v neděli? :think: Jde mi o to, že musím přijet 1. nebo 2. DC a kdyby se MS opozdila a přišla v sobotu, tak jestli by mě vzali v neděli, nebo bych musela jet narychlo v sobotu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.2.13 09:29
@Sariele píše:
Holky, nevíte náhodou, jestli jsou v Gennetu na Letné i v neděli? :think: Jde mi o to, že musím přijet 1. nebo 2. DC a kdyby se MS opozdila a přišla v sobotu, tak jestli by mě vzali v neděli, nebo bych musela jet narychlo v sobotu? :think:

Ajoooj :mavam:
Já mám pocit že tam v neděli nejsou.. :think: budeš tam muset jet na rychlo v sobotu.. a proč tammusíš jet 1.nebo 2. den cyklu? :think: jako kvůli injekcím?? Ty je ještě nemáš doma vyfasovaný?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
5.2.13 09:38

@Denis11 Ahoj :mavam: Musím na UTZ, aby zjistili, jestli zmizela cysta. Když bude pryč, dostanu injekce a začnu stimulovat, když ne, budu čekat další měsíc :zed: Právě, že moje dr. mi tam připravila i předpis na ty injekce se slovy „kdybyste přijela v sobotu a já tu nebyla“. A o neděli nic neříkala, tak mě to napadlo, že tam možná v neděli nejsou :think:
Tak snad přijde MS podle plánu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.2.13 09:42

@Sariele Aha tak to jo.. :) no tak si to holt naplánuj pro jistotu na tu sobotu at nemusíš měnit plány dyštak no a v jinym případětam pojedeš v pondělí :) já dyž na ní čekala jak na smilování tak se mi pokaždý opozdila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
5.2.13 09:46

@Denis11 Já jí mám většinou celkem přesnou, ale právě počítám s tím, že tentokrát se určitě opozdí, když na ní čekám :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
5.2.13 09:47

@Denis11 A jak se cítíš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.2.13 09:54

@Sariele No to tak bývá.. :lol: když ji očekáváš tak schválně zdržuje :lol: No a cítím se dobře, nemám žádný nervy jsem celkem v klidu, nemám vůbec potřebu testovat, nevím jestli je to tim že jsem v řijnu byla nervní a testovala už po třech dnech a pak po 7mi a pokaždý byl negativní a ty nervy potom co jsem měla.. :zed: :zed: tak jestli to už nechci zažít.. jako to určo ne, ale myslela jsem si, že budu mít co dělat to vydržet a ono ne, jsem úplně v pohodě, nemam vůbec potřebu něco zkoušet.. :dance: :pankac: no a jinak vše ok, jen ten podbřišek trošičku ještě pobolívá, ale už né tolik jako v sobotu, v neděli a včera.. už je to mírější.. asi ty hormony jak vyprchávaj nebo já nevim.. :think: :nevim: ale jsem pořád jak balonek nafouklá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
5.2.13 09:56

@Denis11 Tak to je super, že jsi v klidu :dance: Já budu určitě nervózní :roll:
A ty pak pojedeš na krev, nebo ti řekli, že máš testnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.2.13 10:00

@Sariele No dali mi test a řekli že mám přijet na krev tak jako tak nezávisle na výsledku testu.. dali mi test te dvacítkovej.. ale nevim jestli ho vůbec budu dělat..já už si párkrát představila, jak čekám na ty dvě čárky a jak se tam neobjevujou a jak jsem z toho v pr…li.. tak to asi dělat nebudu a te výsledek si nechám říct do telefonu.. :think: no nevim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
5.2.13 10:04

@Denis11 Uritě to tentokrát vyjde :hug: :andel: A kdy máš jet na krev? Jezdí se 14 dní po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.2.13 11:13

Je to tak, mě se tady zpozdila si o čtyři dny. Byla jsem z toho úplně na nervy pořád jsem počítala a počítala, protože můj chlap je tento týden služebně mimo. Při přirozeném cyklu mám ovulaci až 17-tý den, takže jsem pořád řešila, jestli stihneme OPU včas nebo to mám přesunout. Nakonec to hormony uspíšili a OPU byl 12 den. Ale byla jsem z čekání na menstruaci víc nervózní než jsem teď.

@Denis11 taky zatím nemám potřebu testovat, stejně je brzo. Asi nejdřív to má smysl po 10 dnech, ale chci vydržet těch 14.

@Sariele Myslím, že v Gennetu v neděli jako jednomu z mála center nejsou. Někdo už to v diskuzi zmiňoval i v souvislosti s ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
5.2.13 11:20

@Prit Tak snad mi to vyjde tak, jak má a přinejhorším budu připravená jet v sobotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.2.13 11:23
@Sariele píše:
@Denis11 Uritě to tentokrát vyjde :hug: :andel: A kdy máš jet na krev? Jezdí se 14 dní po ET?

No za 14 dní mám testovat a pak jít na krev.. ono to vychází tak nějak kolem toho valentýna..ale nevim, jestli testovat na něj, protože nechci bejt v horšim případě na valentýna smutná..já vůbec netušim co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.2.13 11:31

@Prit No já vim že nebudu testovat ani po těch 10ti dnech.. holky já mám strašněj strach že to nevyjde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.