Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5933
13.9.16 16:54

@LuciisPuciis takze nejde o vysovani kvality, ale hledas jak kvalitu nesnizit… :palec: tak to jooo! :mrgreen:

@Kamilaa7 píše:
Jiji, ty si sis oblíbila CtrlC+V :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ja jen zes psala, ze nevis cemu verit… Jsem neodolala noooo :mrgreen: :mrgreen:

@Martrich ja chtela vzdycky 5 deti… Dve svoje a 3 ruznobarevna adopcatka… No, nakonec budu rada za jedno… Rozumim ti… Navic ono to neznamena, ze i kdyby to ted naposled nevyslo, ze za rok dva to jeste nezkusite… :hug:
Ja mam total nepruchodny vejcovody… Bez ivf si neskrtnu… :,(

@Marcella01 píše:
Ani IVF s PGS/PGD není záruka, že to vyjde…vlastně nikdy nic nemáš jistého, je samozřejmě super, když to vyjde hned na první pokus (jako u tebe), ale bohužel to není pravidlem :? ale konec pesimismu, nakonec si to nás to naše miminko našlo, ty taky budeš mít Laurí brzo u sebe, a věřím, že i dalším holkám tady ve skupině to postupně vyjde…akorát to čekání je někdy strááááášně dlouhé :cert:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
13.9.16 16:58
@Kamilaa7 píše:
Petruš, díky za info. Máme stejné amh, jsme ale o 6 let starší a langerová mi bude pozítří nastavovat stimulaci taky. tak jí budu věřit. (že Žiži :mrgreen: )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.9.16 17:41
@jijisan píše:
ne z moci tehotnych, ale z moci zen v menopauze… pokud si dobre pamatuju… :think:

jj. z moči žen v menopauze. vím, že ještě něco se dělá z moči křečků (křečic :P ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
13.9.16 17:43

@dehors neeeee! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.9.16 17:45

@BublinkaL Ahaa, dobre. Dekuju moc. Tak snad to objednani nebude problem. Doufam, ze to vsechno bude vypadat ok, docela se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
13.9.16 18:38

@MartinaCV Martí, tak super, v pátek je malá na světě, uteklo to, budeme se těšit na fotečku té tvé princezny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.9.16 19:27
@MartinaCV píše:
Holky, tak jsme byli na kontrole v porodnici. Dnes 38+3 tt. Myslela jsem, že si mě tam už nechají, ale vrátili nás zase domů :mrgreen: Vůbec se nic nechystá, monitor ukázkový, ani se neotvírám. Začínám si myslet, že nemít toho nutného císaře, tak budu těhotná ještě v říjnu :lol: Každopádně v pátek budu mít ukončený 39 týden, takže mám dorazit ve čtvrtek, už tam visí na nástěnce bloklý pro mě nadstandard a paní doktorka už připravila i Hyalobarrier gel. Měl stát něco kolem 3500,–, ale stál 2700,– Kč. Takže ve čtvrtek mě ubytují a pak se tedy uvidí, no :)

Marti, drž se hezkého data, to ti povídám!! :mrgreen: Konečně jsem u PC, to je děs si tady dopisovat na tabletech a mobilech. A gel, no paráda!! Já věděla, že tobě by ho přivezli i z Kamčatky :mrgreen: No tak to budeme čekat na zprávy, nezapomínej nás informovat :kytka: A Marti, hlavne, hlavně!! Ať jde všechno podle plánu, žádný improvizace, na který nemáš načteno! :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.9.16 19:28
@jijisan píše:
ne z moci tehotnych, ale z moci zen v menopauze… pokud si dobre pamatuju… :think:

Aha, tak jo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.9.16 19:29
@jijisan píše:
@LuciisPuciis takze nejde o vysovani kvality, ale hledas jak kvalitu nesnizit… :palec: tak to jooo! :mrgreen::hug:

Jiji, já chtěla vždycky 4 syny. Tak už jsem slevila. Na 3 :mrgreen:
To půjde, půjdeme spolu pak k Vltavě se courat s kočárama, jo? Slib to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.9.16 19:30
@dehors píše:
jj. z moči žen v menopauze. vím, že ještě něco se dělá z moči křečků (křečic :P ).

No boha jeho… :lol: Ale co, je to hezký zvířátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
13.9.16 19:32

@Petruš Z. přesně tak, já byla ráda, že se mimčo má dobře, a jestli kluk něbo holčička se určitě někdy dozvíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
13.9.16 19:35
@MartinaCV píše:
No tak super a jak jsi vlastně daleko? :)

dneska jsem 17+0,vím to jen, že to psali do průkazky, jinak si to moc nepamatuju, musím vždy přemýšlet :oops:
Tobě držím palce, ať vše hladce proběhne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
13.9.16 19:52
@jijisan píše:
@Martrich jak ja te strasne chapu!!! uplne stejny pocity a myslenky… a to nemam zadny ditko a 40tka za rohem…

bohuzel, kdyz to reknu fakt natvrdo… 100% z nas nikdy nebude tehotnych… :? hodne jsme v nizkym amh resily, ze je treba stanovit si hranici - jdu az sem a dal uz ne… jedna vec je vydrzet ten kolotoc kolem plozeni a druha vec je umet vystoupit, kdyz to nikam nevede… proto je dulezity vedet.kdy presne je konecna…

otazka je, jak se vyrovnat s tim, ze si clovek vytahl toho. peska… :nevim: :nevim:

ten tvuj strizlivy pohled je svym zpusobem drsny, ale dost cenny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.9.16 20:40
@Gabriela1234 píše:
Holky, tak imunologické příčiny neplodnosti jsou u mě vyřešeny samotným IVF, takže důvod, proč se ty dva pokusy se zdravými embryi nepovedly, je neznámý. Léčit není co, jenom beru stále Medrol, dobře mi zklidnil štítnou žlázu.
rozdivočelé výsledky z imunity mohou být způsobeny gastro problémy, a to budu řešit teď, antb a tak.
Jinak to AMH mám přes 7, a to je prý taky špatně. Musí se hodně opatrně s hormony.
Tož tak, nezbývá než doufat v nějaký zázrak.

Gabčo, no to je teda pekelná situace. A ty máš imuno u malíčkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
13.9.16 20:51

@Gabriela1234 s tak vysokým amh bys měla mít hodně nízké dávky léků, skoro jako min. stimulaci.. Ale dr. určitě bude vědět co a jak.. A jak psala Jiji, prostě nejde v tom hledat logiku, proč to nevyšlo… To je stejné, jako když holky píšou, že měly vyšetřené embryo, krásnou sliznici a pak to nevyšlo… Nebo jako u párů, kt. nemají žádný zjevný problém a přesto to roky nejde… Prostě je to mezi nebem a zemí
Dneska jsem potkala kamarádku, kt. se před týdnem narodila holčička. Jsem úplně dojatá, takový maličkatý pucíček, já už to úplně zapomněla, že můj dvacetikilový chlapeček byl taky taková žížalka :srdce: Já bych to tak chtěla zažít ještě jednou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.