Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciisPuciis takze nejde o vysovani kvality, ale hledas jak kvalitu nesnizit…
tak to jooo! ![]()
@Kamilaa7 píše:
Jiji, ty si sis oblíbila CtrlC+V![]()
@Martrich ja chtela vzdycky 5 deti… Dve svoje a 3 ruznobarevna adopcatka… No, nakonec budu rada za jedno… Rozumim ti… Navic ono to neznamena, ze i kdyby to ted naposled nevyslo, ze za rok dva to jeste nezkusite… ![]()
Ja mam total nepruchodny vejcovody… Bez ivf si neskrtnu… ![]()
@Marcella01 píše:
Ani IVF s PGS/PGD není záruka, že to vyjde…vlastně nikdy nic nemáš jistého, je samozřejmě super, když to vyjde hned na první pokus (jako u tebe), ale bohužel to není pravidlemale konec pesimismu, nakonec si to nás to naše miminko našlo, ty taky budeš mít Laurí brzo u sebe, a věřím, že i dalším holkám tady ve skupině to postupně vyjde…akorát to čekání je někdy strááááášně dlouhé
@Kamilaa7 píše:
Petruš, díky za info. Máme stejné amh, jsme ale o 6 let starší a langerová mi bude pozítří nastavovat stimulaci taky. tak jí budu věřit. (že Žiži)
@jijisan píše:
ne z moci tehotnych, ale z moci zen v menopauze… pokud si dobre pamatuju…
jj. z moči žen v menopauze. vím, že ještě něco se dělá z moči křečků (křečic
).
@BublinkaL Ahaa, dobre. Dekuju moc. Tak snad to objednani nebude problem. Doufam, ze to vsechno bude vypadat ok, docela se bojim.
@MartinaCV Martí, tak super, v pátek je malá na světě, uteklo to, budeme se těšit na fotečku té tvé princezny
@MartinaCV píše:
Holky, tak jsme byli na kontrole v porodnici. Dnes 38+3 tt. Myslela jsem, že si mě tam už nechají, ale vrátili nás zase domůVůbec se nic nechystá, monitor ukázkový, ani se neotvírám. Začínám si myslet, že nemít toho nutného císaře, tak budu těhotná ještě v říjnu
Každopádně v pátek budu mít ukončený 39 týden, takže mám dorazit ve čtvrtek, už tam visí na nástěnce bloklý pro mě nadstandard a paní doktorka už připravila i Hyalobarrier gel. Měl stát něco kolem 3500,–, ale stál 2700,– Kč. Takže ve čtvrtek mě ubytují a pak se tedy uvidí, no
Marti, drž se hezkého data, to ti povídám!!
Konečně jsem u PC, to je děs si tady dopisovat na tabletech a mobilech. A gel, no paráda!! Já věděla, že tobě by ho přivezli i z Kamčatky
No tak to budeme čekat na zprávy, nezapomínej nás informovat
A Marti, hlavne, hlavně!! Ať jde všechno podle plánu, žádný improvizace, na který nemáš načteno!
![]()
@jijisan píše:
ne z moci tehotnych, ale z moci zen v menopauze… pokud si dobre pamatuju…
Aha, tak jo:-)
@jijisan píše:
@LuciisPuciis takze nejde o vysovani kvality, ale hledas jak kvalitu nesnizit…tak to jooo!
Jiji, já chtěla vždycky 4 syny. Tak už jsem slevila. Na 3 ![]()
To půjde, půjdeme spolu pak k Vltavě se courat s kočárama, jo? Slib to! ![]()
@dehors píše:
jj. z moči žen v menopauze. vím, že ještě něco se dělá z moči křečků (křečic).
No boha jeho…
Ale co, je to hezký zvířátko.
@Petruš Z. přesně tak, já byla ráda, že se mimčo má dobře, a jestli kluk něbo holčička se určitě někdy dozvíme ![]()
@MartinaCV píše:
No tak super a jak jsi vlastně daleko?
dneska jsem 17+0,vím to jen, že to psali do průkazky, jinak si to moc nepamatuju, musím vždy přemýšlet ![]()
Tobě držím palce, ať vše hladce proběhne. ![]()
@jijisan píše:
@Martrich jak ja te strasne chapu!!! uplne stejny pocity a myslenky… a to nemam zadny ditko a 40tka za rohem…bohuzel, kdyz to reknu fakt natvrdo… 100% z nas nikdy nebude tehotnych…
otazka je, jak se vyrovnat s tim, ze si clovek vytahl toho. peska…hodne jsme v nizkym amh resily, ze je treba stanovit si hranici - jdu az sem a dal uz ne… jedna vec je vydrzet ten kolotoc kolem plozeni a druha vec je umet vystoupit, kdyz to nikam nevede… proto je dulezity vedet.kdy presne je konecna…
![]()
ten tvuj strizlivy pohled je svym zpusobem drsny, ale dost cenny ![]()
@Gabriela1234 píše:
Holky, tak imunologické příčiny neplodnosti jsou u mě vyřešeny samotným IVF, takže důvod, proč se ty dva pokusy se zdravými embryi nepovedly, je neznámý. Léčit není co, jenom beru stále Medrol, dobře mi zklidnil štítnou žlázu.
rozdivočelé výsledky z imunity mohou být způsobeny gastro problémy, a to budu řešit teď, antb a tak.
Jinak to AMH mám přes 7, a to je prý taky špatně. Musí se hodně opatrně s hormony.
Tož tak, nezbývá než doufat v nějaký zázrak.
Gabčo, no to je teda pekelná situace. A ty máš imuno u malíčkové?
@Gabriela1234 s tak vysokým amh bys měla mít hodně nízké dávky léků, skoro jako min. stimulaci.. Ale dr. určitě bude vědět co a jak.. A jak psala Jiji, prostě nejde v tom hledat logiku, proč to nevyšlo… To je stejné, jako když holky píšou, že měly vyšetřené embryo, krásnou sliznici a pak to nevyšlo… Nebo jako u párů, kt. nemají žádný zjevný problém a přesto to roky nejde… Prostě je to mezi nebem a zemí
Dneska jsem potkala kamarádku, kt. se před týdnem narodila holčička. Jsem úplně dojatá, takový maličkatý pucíček, já už to úplně zapomněla, že můj dvacetikilový chlapeček byl taky taková žížalka
Já bych to tak chtěla zažít ještě jednou
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď