Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
17.9.16 09:19

@MartinaCV Ta je nádherná :srdce: Moc a moc gratuluji. Přeji vám oběma hlavně hodně zdraví a ať se brzy zžijete a ty ať se brzy pořádně zahojíš a na tu bolest zapomeneš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
17.9.16 09:26

@MartinaCV Moc, moc krásná! Gratuluju (a :lol: závidím)! Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.9.16 09:35

@MartinaCV Gratuluji a preji hodne zdravi cele rodine! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.16 10:45

@MartinaCV Marti,Gratuluji moc.Je krasna. At jsi brzy fit :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.9.16 12:00
@WmarliesW píše:
Dle UTZ. Ja na stimulovany cyklus 2DC zacla Estrofem (Estrahexal), mezi 10-14DC UTZ, a dle sliznice (12DC jsem mela 6,3mm) mi Jarosova naplanovala KET 17DC. Zhruba tri dny pred KETem jsem zacala zavadet Ultros. Po KETu hned Clexane (a Ultros a Estrahexal taky). Krev neni treba vse je dle vysky sliznice, diky hormonum je okno pro vlozeni vetsi, aspon tak to chapu :think:

Ja to mela uplne stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.9.16 12:07

..

Příspěvek upraven 14.08.21 v 09:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
17.9.16 12:09

@MartinaCV Ou, to mě mrzí, že takhle trpíš. Ale on to každý tu bolest prostě snáší jinak. Bohužel. Takže ti ještě nejde se postavit a chodit? Neboj, do večera si určitě dojdeš do sprchy a pak budeš baštit, co to jen půjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
17.9.16 12:15
@MartinaCV píše:
Holky, moc Vam vsem dekuju! :hug: Je to takova rychlofotka mobilem, fotil Standa, kdyz ji sestra po porodu oblikala a ona plakala. Az budu mit lepsi fotku, dam sem :) Jinak ty bolesti jsou krute. Na sale po pichnuti spinalu mi rychle spadl tlak a sla jsem do bezvedomi, jen jsem slysela honem Efedrin. Bolest jsem nevnimala a ten tlak na bricho tolik nevadil, spis to bylo neprijemne a jak jsem mela levou ruku podel tela, tekla mi po ni krev a plodova voda. Ty prave bolesti nastaly az odeznel spinal. Ted od dopoledne me zkousi stavet, aby sly ocistky a abych se zmatorila. Jsem treti den bez jidla. Jen caj. Dokud se sama nepostavim, nedaji mi najist :(

Tak to je mi líto! Hlavně neztrácet elán a pokusit se trošičku rozhýbat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.9.16 12:15
@Petruš Z. píše:
@MartinaCV Ou, to mě mrzí, že takhle trpíš. Ale on to každý tu bolest prostě snáší jinak. Bohužel. Takže ti ještě nejde se postavit a chodit? Neboj, do večera si určitě dojdeš do sprchy a pak budeš baštit, co to jen půjde :hug:
..

Příspěvek upraven 14.08.21 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
17.9.16 12:26
@MartinaCV píše:
Tu sprchu planuji na zitra s tim, ze uz je nutne i vyndat cevku. Zatim se mi nejde otacet na bok, posadit a vstavat.

Půjde to, chce to zatnout zuby a vydržet. Je to prostě velká operace. Hlavně že je jinak vše v pořádku. A co Laurinka? Vozí ti jí pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.9.16 12:43

@MartinaCV ahoj Marti, je mi líto, že to není úplně bez problémů, ale snad bude každou hodinou líp a líp :hug: proč nemůžeš jíst? Omlouvám se za dotaz, ale není mi jasné proč :oops: nepomohlo by to k rychlejší regeneraci?

Co malinká? Máš ji u sebe nebo ji zatím nosí na kojení? Je Standa s vámi?

Drž se a přeju ať je brzo lépe :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.9.16 14:07

@MartinaCV ahoj, moc ti blahopreji k laurince a drzim palce, at jsi co nejdriv ok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
17.9.16 15:12

@MartinaCV - to mě fakt mrzí ty bolesti. Zkus si říct, jestli by Ti nedali nad postel to madlo. Nevím jak se to jmenuje. Ono to s tím kde trochu líp. Je ale nutný se rozhýbat. Nemusíš zatím vstávat, ale zkus se právě sama přetáčet na bok a pokoušet se si sedat. To finální postavení tak už zvládneš, ale nesmí se Ti motat hlava.
Břicho bude chvíli bolet, ale musíš se zatnout a zkoušet to. Klidně si vem něco na bolest. Až se pak víc rozhýbeš bude líp a líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
17.9.16 15:12

@MartinaCV - můžu se ještě zeptat jak to, že je malá odřená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.9.16 16:53
@KamisB píše:
@MartinaCV - můžu se ještě zeptat jak to, že je malá odřená?

To nevim. Zeptam se.

Příspěvek upraven 14.08.21 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.