Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV Ta je nádherná
Moc a moc gratuluji. Přeji vám oběma hlavně hodně zdraví a ať se brzy zžijete a ty ať se brzy pořádně zahojíš a na tu bolest zapomeneš. ![]()
@WmarliesW píše:
Dle UTZ. Ja na stimulovany cyklus 2DC zacla Estrofem (Estrahexal), mezi 10-14DC UTZ, a dle sliznice (12DC jsem mela 6,3mm) mi Jarosova naplanovala KET 17DC. Zhruba tri dny pred KETem jsem zacala zavadet Ultros. Po KETu hned Clexane (a Ultros a Estrahexal taky). Krev neni treba vse je dle vysky sliznice, diky hormonum je okno pro vlozeni vetsi, aspon tak to chapu
Ja to mela uplne stejne.
@MartinaCV Ou, to mě mrzí, že takhle trpíš. Ale on to každý tu bolest prostě snáší jinak. Bohužel. Takže ti ještě nejde se postavit a chodit? Neboj, do večera si určitě dojdeš do sprchy a pak budeš baštit, co to jen půjde ![]()
@MartinaCV píše:
Holky, moc Vam vsem dekuju!Je to takova rychlofotka mobilem, fotil Standa, kdyz ji sestra po porodu oblikala a ona plakala. Az budu mit lepsi fotku, dam sem
Jinak ty bolesti jsou krute. Na sale po pichnuti spinalu mi rychle spadl tlak a sla jsem do bezvedomi, jen jsem slysela honem Efedrin. Bolest jsem nevnimala a ten tlak na bricho tolik nevadil, spis to bylo neprijemne a jak jsem mela levou ruku podel tela, tekla mi po ni krev a plodova voda. Ty prave bolesti nastaly az odeznel spinal. Ted od dopoledne me zkousi stavet, aby sly ocistky a abych se zmatorila. Jsem treti den bez jidla. Jen caj. Dokud se sama nepostavim, nedaji mi najist
Tak to je mi líto! Hlavně neztrácet elán a pokusit se trošičku rozhýbat!
@Petruš Z. píše:..
@MartinaCV Ou, to mě mrzí, že takhle trpíš. Ale on to každý tu bolest prostě snáší jinak. Bohužel. Takže ti ještě nejde se postavit a chodit? Neboj, do večera si určitě dojdeš do sprchy a pak budeš baštit, co to jen půjde
Příspěvek upraven 14.08.21 v 09:06
@MartinaCV píše:
Tu sprchu planuji na zitra s tim, ze uz je nutne i vyndat cevku. Zatim se mi nejde otacet na bok, posadit a vstavat.
Půjde to, chce to zatnout zuby a vydržet. Je to prostě velká operace. Hlavně že je jinak vše v pořádku. A co Laurinka? Vozí ti jí pravidelně?
@MartinaCV ahoj Marti, je mi líto, že to není úplně bez problémů, ale snad bude každou hodinou líp a líp
proč nemůžeš jíst? Omlouvám se za dotaz, ale není mi jasné proč
nepomohlo by to k rychlejší regeneraci?
Co malinká? Máš ji u sebe nebo ji zatím nosí na kojení? Je Standa s vámi?
Drž se a přeju ať je brzo lépe
![]()
@MartinaCV ahoj, moc ti blahopreji k laurince a drzim palce, at jsi co nejdriv ok. ![]()
@MartinaCV - to mě fakt mrzí ty bolesti. Zkus si říct, jestli by Ti nedali nad postel to madlo. Nevím jak se to jmenuje. Ono to s tím kde trochu líp. Je ale nutný se rozhýbat. Nemusíš zatím vstávat, ale zkus se právě sama přetáčet na bok a pokoušet se si sedat. To finální postavení tak už zvládneš, ale nesmí se Ti motat hlava.
Břicho bude chvíli bolet, ale musíš se zatnout a zkoušet to. Klidně si vem něco na bolest. Až se pak víc rozhýbeš bude líp a líp.
@MartinaCV - můžu se ještě zeptat jak to, že je malá odřená?
@KamisB píše:
@MartinaCV - můžu se ještě zeptat jak to, že je malá odřená?
To nevim. Zeptam se.
Příspěvek upraven 14.08.21 v 09:05
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď