Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
6.2.13 08:20

@Mončiči U mě to byl dost chaos. Na můj papír doktorka napsala 22hod, v kartě jsem měla 21 hod. Pak se to posouvalo s tím, že jsem měla příchod do Gennetu až v 10:30 hod. Setra mi volala, že si to mám píchnout mezi 22:30 a 23:00 hod. Píchla jsem to 22:30 a šla na sál asi v 11:30, takže docela pozdě. Píchni si to, jak ti řekli. Určitě tam rezerva několika hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
6.2.13 08:22

@dendulina @Mončiči Holky, koukejte se vyležet :kytka: :hug: :hug: :hug: Já se taky modlím, abych někde něco nechytla, teď ty virozy řádí snad úplně všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.2.13 08:27

@Sariele Předoperační myslím nesmí být starší než jeden měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
6.2.13 08:31

@Sariele @Prit 3 týdny platí předoperační, já se na to ptala protože jsem měla znět a brala jsem prášky na ledviny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
6.2.13 08:40

@Prit @Jana6 Aha, diky za info. Já si myslela, že třeba půl roku by mohlo platit. No tak si to holt zopakuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.2.13 08:47
@Mončiči píše:
prosím tě kdy jsis měla píhnout to Ovitrelle a pak na kolikátou ti ho posunuli a kdy jsi šla na sál??Já jen :nevim: mě Dr. naplánovala píchnout v 21.00,tak jako 3. předchozí OPU.ale to jsem šla vžy kolem 8.00 _9.00 na sál, ale ted půjdu nejdřív v 10.00 to mi pak řekla až sestra, jsem jí to říkala, ale že prý nemusím mít strach a píchnout jak mi říkala Dr. myslím. že odběr by měl být proveden kolem-za 36hod, nebo tak nějak, :nevim:,přesto bych nerada něco pos…

Ahoj Moni, já si ho píchala ve 21hod a na sál jsem šla asi kolem 10 nebo 10:15… ale teda s tim tvy nastydnutím.. :zed: :zed: snad to bude v pohodě, já z toho měla taky strach..dávala jsem na sebe fakt pozor, a nedávala jsem raději ani pusu na dobrou noc ani holce ani přítelovi..měla jsem fakt strach aby mě nenakazili..holka ještě schválně dělala všechno proto, aby seněkde nakazila, protože chtěla zůstat doma aby nemusela do školy a já jí prala ovocem a vitamínama a každou chvíli jsme se pohadaly kvůli tomu :lol: ted to zase zkouší.. :roll: no nic..holt puberťačka no :pocitac: Moni hlavně fakt bud zalezla a nemuckej se raději s nikým, mě hodně pomohl i přítelovi kterej byl fakt hodně nastydlej, ten hot drink d coldrexu!!! Koupila jsem dvě krabice a pil je pravidelne a za dva dny byl úplně fit. Držim palečky zlato :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
6.2.13 08:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.2.13 08:54

@dendulina a ty to samý Deni!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.2.13 08:56
@Jana6 píše:
@Sariele @Prit 3 týdny platí předoperační, já se na to ptala protože jsem měla znět a brala jsem prášky na ledviny :-)

Holky v gennetu platí měsíc, sem se ted ptala když jsem tambyla já..protože mě moje obvodačka řekla že 14dní a tak jsem to nechávala až mi skončí MS a doktorka mi v gennetu vystrašeně řekla: „no aby ste to stihla..“ takjsem se jí zeptala jak dlouho platí a ona že tam jim platí měsíc. přísahám na červenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.2.13 08:57

@dendulina No tyy jo to teda byla asi dobrá honka co?? :mrgreen: :mrgreen: ale představ si, že já mám takovýhle honky ráda. já mám pak ze sebe strašně dobrej pocit že jsem to všechno skvěle zvládla a že jsem dobrá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
6.2.13 08:59
@Denis11 píše:
Holky v gennetu platí měsíc, sem se ted ptala když jsem tambyla já..protože mě moje obvodačka řekla že 14dní a tak jsem to nechávala až mi skončí MS a doktorka mi v gennetu vystrašeně řekla: „no aby ste to stihla..“ takjsem se jí zeptala jak dlouho platí a ona že tam jim platí měsíc. přísahám na červenou :mrgreen:

Tak když to říkáš ty, tak to bude určitě pravda :lol: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.2.13 09:06
@Sariele píše:
Tak když to říkáš ty, tak to bude určitě pravda :lol: :hug: :hug: :hug:
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
6.2.13 09:07

@Denis11 no vidíš a mě řekli 3 týdny :-D :lol: :lol: :lol: tak to je paráda když 4 to se nemusíme tak honit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.2.13 09:10

Jinak holky-
definitivne jsem se rozhodla že do tý práce půjdu, protože jistota je jistota a možnost jít znovu na neschopenku je tu vždycky. Kdybych náhodou těhotná nebyla, tak budu jedině ráda a budu štastná jak becha že tu práci mám a že jsem se o ni nepřipravila. Vedoucí mi řekla že je to práce v kanclu u PC, že nic těžkýho tahat nebudu, protože v tom září jsem se hodila marod se zádama, takže vědí že nesmim tahat nic těžkýho.
Sice jemi to teda blbý vůči vědoucí která je na mě fakt hodná, že na ni ušiju vlastně takovou boudu no, ale co mi zbývá zase že jo.. :oops: :oops: :nevim: každopádně když budu těhulka a bude všechno v pořádku, tak budu ráda za každou kačku navíc.. oto víc pak budu moc miminku/m koupit :mrgreen: :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.2.13 09:15
@Jana6 píše:
@Denis11 no vidíš a mě řekli 3 týdny :-D :lol: :lol: :lol: tak to je paráda když 4 to se nemusíme tak honit :hug:

No já jsem se právě blbec honila, tak jsem se na to pak ptala a tak si to budu pamatovat jsem si řekla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.