Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
17.10.16 16:16
@wallz píše:
@Kamilaa7 @Lenkýs ahojky, tak jsem zpět.. tak máme asi 19 folíků, velikost 16-18mm a ve čt opu.. neschopenku samozřejmě nemám, snažila jsem se zdůrazňovat, jak jsem unavená, jak mě to břicho bolí apod a dr nic a já si o to sama říct neumím:( tak už to musím doklepat..

Mě z tebe klepne, normálně si o ni řekni. Já měla 25 folikulů a OHSS, takže vím jak ti je a jak vypadá tvoje břicho. Normálně si před OPU o ni řekni a nevymýšlej blbosti. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.10.16 16:17
@Kamilaa7 píše:
Hooolkyyy moje zlatý…na mě jde asi radost :mrgreen: :mrgreen: Dnešní test z odpolední moči je o dost silnější než včerejší z ranní moči :dance: V návalu radosti jsem si koupila i digitální test, takže zítra ráno očekávám, že ukáže co umí :lol: Je to tak zvláštní pocit, kéž by to vyšlo :srdce: :srdce: :srdce: Kéž by to vyšlo nám všem!! :hug: :hug: :hug:

Já měla z odpolední moči testy taky silnější než ráno :D Na Tvém místě už by byl digitál dávno použitý :D Slib, že ráno jdeš na krev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.10.16 16:19
@marijan píše:
@Lenkýs moc me to mrzi. docitala jsem te tady za posledni cca tyden, takze jsem behem 20 minut mela vse, co se u tebe odehralo za poslednich nekolik dni. je to pak naval emoci i na nas :,(

No jo no… byl to boj, který mrně prohrálo, ale třeba to tak mělo být :( To víš, že jsem to obrečela, ale už jsem se z toho trochu oklepala a teď jenom doufám, že se obejdu bez další narkózy.

Holky koupila jsem kontryhelový čaj a večer si udělám tu šmakuládu, snad se po něm vyčistím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.10.16 17:26

@Gabriela1234 @Lenkýs když ten doktor na mě koukal divně i z čeho prý jsem unavená:( a přitom já jsem úplně vyřízená a prospala jsem víkend.. už se mi fakt špatně chodí, spí, žije - já chci vidět to těhotenství:) doufám, že ten hyperstimulák nebude..:( dost se toho bojím, domluvila jsem se v práci, že jdu do práce už jen zítra, ve středu před opu zůstanu doma.. chjo chjo chjo.. ale mám aspoň radost z té úrody.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.10.16 17:49

@Gabriela1234 Díky moc, taky to na něj vidím. Je to sympat'ák - I když pro mě za mě, usmívat se na mě nemusí, hlavní je, aby věděl, co dělá.
@Kamilaa7 Dík, jseš hodná, tak snad se Lucií ozve. Jinak o diskuzi DV vím, byla jsem tam po tom posledním neúspěchu. Nicméně, jak píšu, ted' jsem nabrala síly a ráda bych pokusila štěstí se svýma;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.10.16 18:04

Dneska jsem byla u Brandejský, musím říct, že na mě působila zase velmi pohodově, jako na začátku. Dokonce i vtipkovala… Vypadá to, že je hodně nasr…na ten nový režim v G. Hlavně i ten ceník, sama mi dneska říkala, jaké úspěchy tam měli s nativama a minimálkama a vedení to i přes protesty pacientek zpřísnilo. Takže jen pro zajímavost nativ s ICSI a PK vyjde asi na 24 tisíc, minimálka do dvou nebo tří embryí asi o 5 tisíc víc… Což je teda masakr
@Kamilaa7 tobě moc gratuluji a držím palce, ať sílí a vše probíhá, jak má…Několikrát jsem četla, že holky otěhotněly těsně před stimulací…U vás byl jaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.10.16 19:11
@wallz píše:
@Gabriela1234 @Lenkýs když ten doktor na mě koukal divně i z čeho prý jsem unavená:( a přitom já jsem úplně vyřízená a prospala jsem víkend.. už se mi fakt špatně chodí, spí, žije - já chci vidět to těhotenství:) doufám, že ten hyperstimulák nebude..:( dost se toho bojím, domluvila jsem se v práci, že jdu do práce už jen zítra, ve středu před opu zůstanu doma.. chjo chjo chjo.. ale mám aspoň radost z té úrody.. :potlesk:

Ke komu chodíš? Mě totiž Brandejská hned jak zjistila, že mám víc jak 15 ovárií, tak hned upozorňovala na OHSS, že by se mohl rozjet a musí se ovu indikovat jinak než běžně, ať se to ještě nepodpoří víc, že se nesmí dát hormony s hcg. A rovnou mi nabízela už sama neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
17.10.16 19:30
@Kamilaa7 píše:
Ahoj, z téhle diskuze chodí na Archu, resp. má s ní zkušenost, jen nick Lucii Pucci, ta chodí k Valachovičovi. Jinak ti, myslím, s Archou moc nikdo neporadí. Lucka se včera vrátila z dovči, ale určitě to tady dočte a ozve se ti. Je hodná :mrgreen: Je tu i diskuze Čekatelky na DV, a tam to hodně žije, když jim řekneš svoji historii, hormonální profil…určitě ti řeknou svůj názor. To, co popisuješ kolem DV by mě donutilo dost zbystřit. Pro kliniku je to samozřejmě kšeft, větší než IVF s vlastními vajíčky…Ale neznám tě jako pacientku, tak neumím posoudit :nevim: I tobě hodně štěstí!!!

Ahoj, pořád ještě nestíhám, tak alespoň stručně… Dr. Valachoviče jsem zažila 2× - jednou při OPU a jednou na kontrole po OPU a z tohohle kontaktu mohu jen doporučit. Sama k němu jdu na konzultaci před 2. IVF a pokud vše klapne, budu u něj absolvovat 2. IVF. Je to vedoucí IVF programu v Arše a přišlo mi, že ví, co dělám- aspoň takový pocit ve mě vyvolal během těch 2 krátkých setkáních. Takže za mě doporučuji. PO konzultaci mohu příp. říct víc, když budeš mít zájem ;-)

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
17.10.16 19:31
@LuciisPuciis píše:
@Snowcat686
Ahoj, pořád ještě nestíhám, tak alespoň stručně… Dr. Valachoviče jsem zažila 2× - jednou při OPU a jednou na kontrole po OPU a z tohohle kontaktu mohu jen doporučit. Sama k němu jdu na konzultaci před 2. IVF a pokud vše klapne, budu u něj absolvovat 2. IVF. Je to vedoucí IVF programu v Arše a přišlo mi, že ví, co dělám- aspoň takový pocit ve mě vyvolal během těch 2 krátkých setkáních. Takže za mě doporučuji. PO konzultaci mohu příp. říct víc, když budeš mít zájem ;-)
  • Citovat
  • Upravit
1784
17.10.16 19:32
@wallz píše:
@Gabriela1234 @Lenkýs když ten doktor na mě koukal divně i z čeho prý jsem unavená:( a přitom já jsem úplně vyřízená a prospala jsem víkend.. už se mi fakt špatně chodí, spí, žije - já chci vidět to těhotenství:) doufám, že ten hyperstimulák nebude..:( dost se toho bojím, domluvila jsem se v práci, že jdu do práce už jen zítra, ve středu před opu zůstanu doma.. chjo chjo chjo.. ale mám aspoň radost z té úrody.. :potlesk:

Wall, ke komu chodíš? Jsou tam jen dva doktoři, neříkej, že takto reaguje Čepelak. Jak píše Lenkys, mně taky přijde 19 vysoké číslo. Ono to není čím víc tím líp. Zavolej mu a řekni, že chceš neschopenku, ať ti ji pak zpětně vystaví, jsem fakt v šoku, že s tím dělá takové cavyky. Jsi nastimulovana jako hrom a z čeho ses unavená??!! 8o 8o Hlavně tu neschopenku budeš asi potřebovat po opu, tak se připrav, že si o ní musíš říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
17.10.16 20:31

@Snowcat686 Chodím na Archu k dr. Daňkovi. Podle vyčtených zkušeností odsud jsem myslela nic moc, ale opak je pravdou. Tento lékař mi naprosto sedl. Sice občas podle ksichtu neví hned kdo jsem, ale po jednom slově je hned v obraze. Mluví se mnou jako s inteligentní bytostí, nedělá rozdíl jestli jsem tam sama nebo s partnerem (někdy lékaři na samotnou ženskou bývají hnusní), vždy vše probíráme přímo, dává prostor na dotazy,… Z 1 IVF s DV jsem otěhotněla, bohužel konec ve třetím měsíci, do konce roku plánujeme KET s dvěma embryjky. Na Valachoviče jsem ale slyšela také chválu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
17.10.16 22:05
@Gabriela1234 píše:
Holky, máte nějaká zkušenost, že po clostíku je MS o dost slabší? Jako mám MS, ale ta intenzita je fakt spíš symbolická. Pro jistotu si zítra ještě před stimulací udělám TT, ale těhotně se necítím. Překvapuje mě to, jsem spíš naopak se silnou MS každý měsíc dost nešťastná. Ale na Duphaston jsem taky reagovala kratší a ne tak silnou MS, tak nevím. Jsem dost zmatená. že mám zítra začít stimulovat.Jinak z Valachoviče jsem měla ten samý pocit, ví co dělá. Mě moc systém, že doktorovi nadiktuju prášky a on mi je napíše, nevyhovuje. Nestudovali jsme stejnou školu, že..

Gabco, to určitě udělej, i se to doporucuje :mrgreen: To by byl gol :lol: S clostilem neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.10.16 22:10
@Gabriela1234 píše:
Holky, máte nějaká zkušenost, že po clostíku je MS o dost slabší? Jako mám MS, ale ta intenzita je fakt spíš symbolická. Pro jistotu si zítra ještě před stimulací udělám TT, ale těhotně se necítím. Překvapuje mě to, jsem spíš naopak se silnou MS každý měsíc dost nešťastná. Ale na Duphaston jsem taky reagovala kratší a ne tak silnou MS, tak nevím. Jsem dost zmatená. že mám zítra začít stimulovat.Jinak z Valachoviče jsem měla ten samý pocit, ví co dělá. Mě moc systém, že doktorovi nadiktuju prášky a on mi je napíše, nevyhovuje. Nestudovali jsme stejnou školu, že..

Je to docela možné, po Clostilu někomu neroste sliznice, takže potom je slabší MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.10.16 22:20
@Gabriela1234 píše:
@Dr.Renča sliznici jsem měla OK, byla jsem na kontrole, že všechny folikuly praskly. Tak uvidíme, třeba se to zítra rozjede víc. Ale podle toho, že tam je i krev se sraženinami, sorry za detaily, tak je dneska první den MS. Jsem taková z toho na nervy..

No já právě po Clostilu také měla sliznici dobře narostlou a přesto jsem měla po něm slabší MS, tak jsem si říkala, jestli ji normálně nemám i vyšší. Nikdy mi je neměřili úplně celý cyklus až do konce, takže nevím, jak vysokou sliznici mám den před MS s Clostilem a jak je vysoká bez Clostilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.10.16 22:35

Ahoj všem, dneska jsem po 2.utz, 7.dc, stimuluju Puregonem, v pátek nebo v sobotu by mělo být opu, ale mám z toho zvláštní pocit, dnes jen 5 folikulů 14mm, to mi přijde málo, ale dávky nezměněny, tak nevím… Ke komu chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.