Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ynka píše:
@wallz Drzim palce, ja mam opu v patek a s tim uklizenim si nedelej starost, ja jeste vcera makala na zahrade jak sroub, kolecka s jabkama, prorezavani stromu, i vetve jsem tahala, on ma clovek mit jen lehci rezim, ne, ze nesmi nic delat.
Ahoj Ynko, taky ti držím palce a ozvi se, jak to dopadlo ![]()
@Ynka píše:
@LuciisPuciis Oficialne u Roznickove, ale posledni dobou uz jen u Lechomskeho. Minule byla Brandejska, predminule Feldmar a Langerova.
@Ynka tak jo, to jsem ráda.. já se tak hrozně bojím.. tak držím palce! dáme si vědět, jak jsme dopadly..
@LuciisPuciis My právě spermio nemáme ok.. má oligotetrazoospermii nebo co a ještě nějaký ten zvýšený protein, který prý může dělat tu fragmentaci, tak asi PICSi bude na místě:/
@Lenkýs Děkuji moc! Jste zlaté! Posledních 24 hodin je asi nejhorší na nervy.. co bych si bez vás počala.. nemáte nějaké tipy na hezké filmy, musím se zabavit, ať mi to uteče..
@wallz píše:
@Ynka tak jo, to jsem ráda.. já se tak hrozně bojím.. tak držím palce! dáme si vědět, jak jsme dopadly..
Wall, chápu jak se bojíš, opravdu se do toho umím vžít. Já měla z IVF takovou hrůzu. Pro mě seš dobrá, žes do toho šla. Nevím, zda bych byla schopná si ty stimulační léky vyzvednout, když bych neotěhotněla. To nejhorší máš za sebou, zítra tě uspí a bude opu. I když to bude třeba po odběru trochu bolestivé, budeš už mít myšlenky u toho, aby se dobře vyvíjela embrya a zaměstnáš se tímhle. Hrozně ti držím palce a je dobře, že jdeš šestá. Zacvičej si ruce na jiných a u tebe půjdou s pevnou rukou na jisto
![]()
@Kamilaa7 Jo, jsou tam hrozně milí, už jsem tam byla na hysteroskopii v narkóze a člověk se tam cítí moc dobře, u Apolináře to bylo fakt nechutný.. nikdo se o mě nezajímal, já neměla brýle a nic jsem neviděla, tak jsem tam jen přežívala po té narkóze.. nebylo to nic hezkého:( věřím, že tady to bude o dost lepší a doufám, že i celkový výsledek bude o dost jiný.. snad jo.. co ty, dělalas ještě testík, nebo jak to teď máš s kontrolama?
@wallz píše:
@Kamilaa7 Jo, jsou tam hrozně milí, už jsem tam byla na hysteroskopii v narkóze a člověk se tam cítí moc dobře, u Apolináře to bylo fakt nechutný.. nikdo se o mě nezajímal, já neměla brýle a nic jsem neviděla, tak jsem tam jen přežívala po té narkóze.. nebylo to nic hezkého:( věřím, že tady to bude o dost lepší a doufám, že i celkový výsledek bude o dost jiný.. snad jo.. co ty, dělalas ještě testík, nebo jak to teď máš s kontrolama?
Joo, brýle, to mi povídej, ještě předtím než jsme byla na laserové operaci jsem taky po/před operacích už byla bez brýlí a to si přijdeš jak totálně nemohoucí. Já jdu na krev zase v pátek, testy sílí, ale opravdu miniaturně, tak uvidím, co ukáže krev. A je to sranda, nemít poprvé v životě ms ![]()
@Kamilaa7 Ono to bude všechno sranda:) já když se podívám na to svoje břicho, tak musím říct, že ani nevím, jestli chci být těhu:) tak pátek je za dveřmi, držím palečky, hlavně buď v klidu.. je dobře, že testy sílí!
@Kamilaa7 píše:
Holky, tak jsem se konečně provolala do Gennetu a HCG odpovídá 14DPO. Je 101. Objednají mě na kontrolní odběr krve, aby byl vidět růst a pak na kontrolu k doktorovi.
myslim na tebe at to dobre dopadne a krasne roste ![]()
@MartinaCV píše:
Přesně tak, není důležitá počáteční hodnota, jen musí být ten růst každých 48 hodin alespoň dvojnásobek. Takto to říkali v laborce mně. Já pak měla až čtyřnásobky a to píšou na netu v článku „vše, co potřebujete vědět o hgc“, že vyšší nárůsty jsou u holčiček.
http://gynweb.cz/…vi/vse-o-hcg
Kamčo, mohla bych fakt snad věštit z koule, pořád jsem si tak nějak myslela, že jsi na řadě, vždyť jsme si o tom psalyMám z tebe holka velkou radost, pěkně jsi si to vybojovala pečlivým přístupem - osud tě odměnil. Tak jen tak dál a držím co můžu!
beda ti jak tam ta holcicka nebude
Mam radost ze se mate holky skvele, cas leti hrozne rychle a Lauri je sikulka..
@evca 28 píše:
beda ti jak tam ta holcicka nebudeMam radost ze se mate holky skvele, cas leti hrozne rychle a Lauri je sikulka..
Evi, díky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.