Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciisPuciis
24.10.16 12:08
@Romčinka píše:
Ahoj holky potřebuji radu, čekám na MS která má přijít za 2-3 dny a bohužel já musím být v práci od rána do večera. Myslíte že mi v Gennetu může injekce vyzvednout přítel??? 8o 8o 8o

Podle me urcite - kort kdyz to tam dopredu zavolas/napises mailem a hlavne - zaplati jim to, tak si myslim, ze nebude vubec problem ;-)

• Citovat
  • Upravit
2730
24.10.16 12:21

@KamisB @LuciisPuciis tak to by bylo super, protože ted jsem byla 14 doma a už by mě v práci asi zabili, nedělá se UTZ 2DC ne? V Iscare to dělali ale tady myslím doktor říkal že to není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
24.10.16 12:30

@wallz takto je perfektní, ať všechny vydrží do zítřka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
24.10.16 12:33

@Gabriela1234 já OPU někdy kolem 3.11., snad to rychle uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
24.10.16 12:35
@wallz píše:
@KamisB děkuji, no tak to je super.. hlavní je, že se všechna stále dělí, i když dvě pomaleji.. zítra tam ráno jedu, tak aspoň nebudu mít dlouho nervy..

to je skvělé držím moc a moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
24.10.16 13:12
@Romčinka píše:
Ahoj holky potřebuji radu, čekám na MS která má přijít za 2-3 dny a bohužel já musím být v práci od rána do večera. Myslíte že mi v Gennetu může injekce vyzvednout přítel??? 8o 8o 8o

Může, mě je vyzvedával taky manžel, protože v Pze pracuje a vzal je cestou z práce, abych tam nemusela extra jezdit jenom pro léky.

Wallz no vidííííš :D To vypadá slibně, nijak neplaš a uvidíš, že zítra bude ET :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.10.16 14:02

@Lenkýs zatím jsem moc ráda.. já vím, že se to může každou hodinu posunout, mají za sebou už tolik dní, tak snad alespoň nějaké to dá.. a já taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.10.16 14:08

Holky a nevíte, jestli na ty vajíčka kouká i embryolog nebo jenom sestra? Ona mi vždycky zavolá a vlastně ví prd, jen mi řekne, jak se dělí oproti včerejšku a že 2 jsou pomalejší, když jsem se jí zeptala, jestli nemají fragmentaci nebo tak, tak mi řekla, že to neví, ale že vypadají v pořádku - myslíte, že jim tam ten posudek píše embryolog a oni to pak tlumočí? nebo jak to je? Trošku mi vadí, že to volají jen sestřičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
24.10.16 14:12
@wallz píše:
Holky a nevíte, jestli na ty vajíčka kouká i embryolog nebo jenom sestra? Ona mi vždycky zavolá a vlastně ví prd, jen mi řekne, jak se dělí oproti včerejšku a že 2 jsou pomalejší, když jsem se jí zeptala, jestli nemají fragmentaci nebo tak, tak mi řekla, že to neví, ale že vypadají v pořádku - myslíte, že jim tam ten posudek píše embryolog a oni to pak tlumočí? nebo jak to je? Trošku mi vadí, že to volají jen sestřičky..

Wall, vím jen to, že Martina mluvila (velmi dlouze) přímo s embryoložkou :mrgreen: To už máš teď jedno. Do zítřka vydrž! Umím si představit ty nervy, mně stačí, že zítra budu čekat na nové hodnoty HCG :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.10.16 14:13

@Kamilaa7 a nemám tam tedy zkusit zavolat? ať jsem prostě v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.10.16 14:18

@Kamilaa7 já si jen neumím přestavit tam zítra přijít a že by mi embryolog najednou řekl, že se špatně vyvíjej.. snad můžu doufat, že to by mi už řekli.. :( jinak tě úplně chápu, zrovna jsem psala manželovi, že teď už to bude jen stres.. nejdřív embrya, pak jestli to vyjde, když to vyjde, jestli se udrží, pak aby bylo ok těhotenství, genetika, porod a pak aby se mu něco nestalo až se to narodí!!! wtf.. úděl matky je fakt šílenej:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.10.16 14:26

@wallz - sestřičky jen čtou zprávu z poce podle mě. tam je určitě přímo k embryim nepouští. vydrz do zítřka - volali by ráno kdyby to bylo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.10.16 14:28

@KamisB snad ju.. to by byl vrchol, kdyby to říkala sestřička.. ona viděla ty snímky, máme zaplacen embryoscan, tak mi to jen popisovala.. a nevím, co jí do té zprávy píšou.. děkuji.. ráno tam jedu.. mám 1. stupeň hyperstimulačního, tak se na mě dr musí před ET podívat, jestli se to nehorší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
24.10.16 14:47

@wallz - tak držím palečky, ale z nich byly zítra krásný blastičky. Nebo aspoň luxusní moruly, ale vše míň už by bylo špatně.
pak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
24.10.16 14:48
@LuciisPuciis píše:
Paráááda, obrovská gratulace! Krásná fotka! :srdce: Jaké to je? Povídej, přeháněj, jak krásně voní, jak vrní… :hug:

Díky, je to něco naprosto dokonalého. Už jen když mi ji dali hned po porodu na břicho je nezapomenutelné. Jak byla teploucka a jen si vrnela. Ale jak říkal manžel. Koukala z půlky ze me a už řvala jako tur :-) Voní nádherně a nemůžu se ji nabažit. Občas si ji jen prohlížím. Jestli se do zítra nerozjede žloutenka, tak jedeme domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.