Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciisPuciis
1.12.16 13:13
@Romčinka píše:
@BubbleP to je pecka, já stále čekám na výsledky z Gennetu jak PGS dopadlo a zatím nic 8o v pondělí to bude 3 týdny, nevím jestli tam nezavolat

Ježiš, těm to ale trvá, viď :-D Jsem napnutá taky… Už aby to bylo ;-) Pořád držím palce!

• Citovat
  • Upravit
1984
1.12.16 13:14

@Romčinka Langerova od leta uz v gennetu nepracuje.. Chodila jsem k ni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
1.12.16 13:48

@Romčinka já taky volala, přišlo mi že jim to trvá. Nebylo to ani tři týdny. Výsledky měli ale neměli čas volat. Na recepci mi je neřekli, ale Jarošová mi ještě ten samý den zavolala. Za ten telefon nic nedáš, max. čekání na telefonu :roll: Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.12.16 13:51

Ahoj. Já chodím k MUDr. Rožníčkové do Gennetu a teď prosinci nás čeká první IUI… Ale četla jsem že úspěšnost nic moc… U nás jsou problém pomalejší spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
1.12.16 14:37

@Leena15 neboj ono se to povede :) můj manžel má taky pomalejší (kolem 30% pohyblivost) a po 3tím IUI jsem těhotná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.12.16 17:47

@pandiiik jeee, tak super.) ja vim ze jsme si psaly v jine skupine.) tak to moc gratuluju.) a mas priznaky nejaky?.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
1.12.16 18:29

@Leena15 píchání v podbříšku, bolavé prsa ze stran a jako spálené bradavky, zvýšená únava (spala bych, ale stále jsem v práci, už 2 hodiny přesčas, nevím jak dlouho to tu zvládnu v tohmle tempu) a teď už se přidává i nevolnost po jídle, ale teda né v pravém slova smyslu-jen mi jde vše co sním hned nahoru a je mi těžko že se do jídla musím nutit. jsem v pátem týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.12.16 20:04

@pandiiik No tak vidis, to je moc krasny.)) Drzim palecky at vsechno klape jak ma.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
1.12.16 20:40

@smile001 @evca 28 holky díky, zkusím se tam zeptat, jedeme tam ve středu tak uvidíme ;) mě by to hodně vyřešilo, protože u nás můžu jít klidně před prací, ale když budu muset do prahy tak bohužel to mi nevyjde. A právě v předešlém car mi tu možnost dali abych šla na krev v oblastní nemocnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.12.16 21:33
@LuciisPuciis píše: Že máš vypočítanou ovulaci podle sliznice a že ti dr. řekne, kdy na tom máte doma pracovat, kdy je největší šance na otěhotnění ;-)

ahaaa a to jsou ochotni mi s tímto pomoc v Gennetu? Jinak já dnes dělala ovu test, jsem 14dc a téměř bílo asi anovulační cyklus sakra a to mám volno a chtěla jsem se snažit doma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.12.16 21:34
@Landyška píše:
@Romčinka Langerova od leta uz v gennetu nepracuje.. Chodila jsem k ni..

jééé já to pletu myslela jsem Brandejskou:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
1.12.16 22:42

@BubbleP - super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
1.12.16 22:48

@Romčinka - já byla teď od září 2× u Vykysalé a jednou u Hrochové a obě jsou fajn. Ale Hrochová asi taková víc osobnější.
Brandejská je prý třída, ale na mě už trohu „starší“, měla jsem ji kdysi u IUI a moc mi nesedla.
Ale třeba minulý týden do telefonu byla super.

S tím řízeným sexem, klidně TI k tomu i připíchnou pregnyl, aby byla jistota, že folikul praskne, ale upřímně pokud bych tohle řešila, klidně bych šla spíš do IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.12.16 08:34
@Romčinka píše:
jééé já to pletu myslela jsem Brandejskou:o)

Romčo Brandejská už tam není??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
2.12.16 08:37
@evca 28 píše:
Romčo Brandejská už tam není??

Dr. Brandejská je na Letné ;-) Tým lékařů příp. najdeš tady - http://www.gennet.cz/nas-tym ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.