Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1784
12.12.16 19:54
@dehors píše:
@BublinkaL Držím palce!

Dehors, byla si na krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.12.16 21:03

@Kamilaa7 Nebyla, půjdu až v Gennetu ve čtvrtek. Měla jsem ráno zase bílý test. To už je s expandující blastocystou jasno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
12.12.16 23:19

@LuciisPuciis @Kamilaa7 @dehors holky, moc děkuji…
Helios doporučuji, pro mě je to ve srovnání s Gennetem jednoznačně 1:0 pro Hel, ale každý jsme jiný, každému vyhovuje něco jiného a od toho jsou nezávazné konzultace, které mnohé napoví a rozhodnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
12.12.16 23:21
@LuciisPuciis píše:
Ahojky, ano, půjdu - chci mít klid na duši, že pokud další pokus nevyjde, tak od saktosalphinx vítr nepovane a vyloučím aspoň další možnost v příp. neúspěchu. Když ne doktoři, tak aspoň já chci vylučovat možné příčiny neúspěchu :-) V plánu ji mám v lednu. Na únor jsem se objednala /skoro po roce/ zase k dr. Malíčkové na imuno, abych i tohle měla zkontrolované před 2. IVF a věděla, že tahle oblast je také o. k. a nemůže dělat příp. „brikule“ ;-)Držím moc palce, aby KET dopadl dobře a našla jsi na testu // Určitě mi pak napiš, jo?!
A jestli to vydržíš, tak netestuj ;-) Drž se a gooood luck! :kytka:

To je dobre, ze jsi se tak rozhodla. Udelala bych to stejne, radeji stravit vice casu nad pripravou nez se bezhlave vrhat do neceho a pote litovat ze jsi mela udelat to ci ono. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
13.12.16 07:36
@BublinkaL píše:
To je dobre, ze jsi se tak rozhodla. Udelala bych to stejne, radeji stravit vice casu nad pripravou nez se bezhlave vrhat do neceho a pote litovat ze jsi mela udelat to ci ono. Drzim palce :kytka:

Ano, vnímám to stejně. A buď si jistá, že až zjistíš, že jsi těhotná, zahrnu tě všema možnýma otázkama na to, co s tebou v Heliosu udělali jinak, že vyčarovali // na testu ;-) Držím palečky - mimochodem - do kdy mám držet? Kdy půjdeš na krev?

• Citovat
  • Upravit
833
13.12.16 13:14

@dehors ahoj, jsem rada, ze jsi se tady ukazala. uz jsme si pred casem rikaly, jak to s tebou a partnerem dopadlo. prijde mi, ze to mame podobne - taky nam nezjistili pricinu, taky nemame ani jeden deti. jen ten cas snazeni je u nas trochu kratsi. je to fakt zoufalstvi, kdyz clovek nevi, co ma udelat :nevim: no drz se :hug:

my byli o vikendu malem na rozvod :mrgreen: :roll: prisla ms a na me to nejak pred vanoci strasne dolehlo. snazime se pres dva roky. tak jsem vikend probrecela, krasnej advent, fakt ze jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
13.12.16 13:56

Prosim nevíte, jestli doktorka Jarošova pracuje ještě v gennetu? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
13.12.16 13:58
@kristyna5 píše:
Prosim nevíte, jestli doktorka Jarošova pracuje ještě v gennetu? Diky

Ne, už ne, bohužel. Lékaře najdeš zde - http://www.gennet.cz/nas-tym

• Citovat
  • Upravit
388
13.12.16 14:27
@LuciisPuciis píše:
Ano, vnímám to stejně. A buď si jistá, že až zjistíš, že jsi těhotná, zahrnu tě všema možnýma otázkama na to, co s tebou v Heliosu udělali jinak, že vyčarovali // na testu ;-) Držím palečky - mimochodem - do kdy mám držet? Kdy půjdeš na krev?

Na krev bych měla jít v pondělí, to budu 13.den po ET. Určitě dám vědět, ať už to dopadne tak nebo tak ;)

Příspěvek upraven 13.12.16 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
13.12.16 14:28
@BublinkaL píše:
Na krev bych měla jít v pondělí, to budu 12.den po ET. Určitě dám vědět, ať už to dopadne tak nebo tak ;)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
689
13.12.16 15:02

@LuciisPuciis díky, já pravé našla nějaké staré stránky. Je Škoda ze tam ani jedna není. Pracuji někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
13.12.16 15:04
@kristyna5 píše:
@LuciisPuciis díky, já pravé našla nějaké staré stránky. Je Škoda ze tam ani jedna není. Pracuji někde jinde?

Jj, je to tady někde v diskusi zmíněno - já teď z hlavy nevím. Myslím, že Pronatal a ještě jedno pracoviště. Ale zkus si jméno dr. vyhledat v příspěvcích a snad to dohledáš, kam odešla… A nebo holky, které ví přesně, určo poradí. ;-)

• Citovat
  • Upravit
1784
13.12.16 15:43
@kristyna5 píše:
@LuciisPuciis díky, já pravé našla nějaké staré stránky. Je Škoda ze tam ani jedna není. Pracuji někde jinde?

Ahoj, dr. Jarošová je v Pronatalu. Dr. Langerová pak v Prague Fertility center.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
13.12.16 15:43
@Kamilaa7 píše:
Ahoj, dr. Jarošová je v Pronatalu. Dr. Langerová pak v Prague Fertility center.

Díky, Kamčo ;-)

• Citovat
  • Upravit
386
13.12.16 16:49

@marijan ahoj, jj, na ten vztah je to opravdu neskutečný zápřah. navíc můj partner je naprostý pragmatik („tak přece snad vidíš, kolik ti je, ne?“, „tak asi ti příroda říká, že nemáš mít, děti…“, „děti z IVF jsou děti, co se neměly narodit… to jsem zvědavej, co to udělá za 60 let…“).
já taky každou ms obrečím, už je to pro mě jen potvrzení, že to nevyšlo. já to mám naštěstí naprosto přesně 28 dnů, takže se žádnýma zdrženíma, který by mohly „něco“ znamenat, netrápím.
jsem zvědavá, co na tenhle neúspěch bude dr. b. říkat… měla jsem trochu dojem, že minulé neúspěchy přičítá minulému CAR a že tím, že se nic nenašlo, tak to bude brnkačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.