Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
9.2.13 09:34
@Jana6 píše:
@Hejhulka25 :mavam: :hug: dneska celkem krásně, než se zase začnu zaobírat tím do čeho se pustíme a co budu dělat, jestli PGD nebo něco jiného :(
A jak ty? Co holčičky? měli jste prázdniny? nebo váš čekají?

a jejda, já to včera četla v mobilu, to mě moc mrzí zlato, PGD je na houby, viď, je těch vajíček potřeba víc, ale třeba ty tři budou stačit :hug: :hug: kdy se to dozvíš? :srdce: holky jsou se mnou doma-jednak týden máme všichni chřipku, do čtvrtka jsme měli horečky :roll:, ale hlavně od září Kája nastupuje do 1.třídy a holky do školky, budu doma jenom s Nicolkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.2.13 09:34

@Sariele ještě nic zlatíčko, dneska se mi teprve vrátí z hor tak budeme povídat a rozhodovat :kytka: ale já už jsem zase zrazená z prvotního nadšení tak nevím :nevim: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
9.2.13 09:35
@Jana6 píše:
Zlatíčka odcházím jdu k babičce a pak pro housky na knedlíky :hug: :hug: :mavam:

měj se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.2.13 09:36

@Hejhulka25 ne ne to nejsem já to Mončiči má po OPU :-) já čekám do března, ale rozhodujeme se jestli jít do PGD nebo ne…máme translokaci 13 a14 chromozomu :,( jéééé tak vy jste taky měly chřipku? to je hrůza jak na to ty děti trpí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.2.13 09:37
:mavam: :mavam: :kytka: :kytka: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
9.2.13 09:37

@Hejhulka25 Jasně, já ti věřím, že tomu rozumíš, ale nejde mi do hlavy, že by do krabičky, na který je jasně napsáno citlivost 10, mohli dát citlivost 25 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
9.2.13 09:38
@Jana6 píše:
@Hejhulka25 ne ne to nejsem já to Mončiči má po OPU :-) já čekám do března, ale rozhodujeme se jestli jít do PGD nebo ne…máme translokaci 13 a14 chromozomu :,( jéééé tak vy jste taky měly chřipku? to je hrůza jak na to ty děti trpí :,(

ty jo, to jsem to zblbla :oops: ani nevím proč jsem to psala tobě, když jsem myslela na ní :lol: hlavně, abysme se všechny dočkaly miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 09:38

Holky a nemá na to vliv i to, že si píchám ten fraxiparin na ředění krve? Četla jsem, že tím že je tak krevpo něm řidší, tak se ty narušený cévky hůř hojej a víc to krvácí, protože je ta krev prostě řidší.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
9.2.13 09:39
@Sariele píše:
@Hejhulka25 Jasně, já ti věřím, že tomu rozumíš, ale nejde mi do hlavy, že by do krabičky, na který je jasně napsáno citlivost 10, mohli dát citlivost 25 :nevim:

krabička sedí, ale test je špatnej…projeď si diskuze, mamatest 1O prostě vypadá jinak :! rozbalila jsi i ten druhej test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
9.2.13 09:39
@Denis11 píše:
Holky a nemá na to vliv i to, že si píchám ten fraxiparin na ředění krve? Četla jsem, že tím že je tak krevpo něm řidší, tak se ty narušený cévky hůř hojej a víc to krvácí, protože je ta krev prostě řidší.. :think:

vidíš, to by mohlo být ono :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
9.2.13 09:40

@Denis11 Tak to taky může mít vliv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
9.2.13 09:42
@Hejhulka25 píše:
krabička sedí, ale test je špatnej…projeď si diskuze, mamatest 1O prostě vypadá jinak :! rozbalila jsi i ten druhej test?

Tak teď jsem ho rozbalila a je stejný jako ten první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
9.2.13 09:53
@Sariele píše:
Tak teď jsem ho rozbalila a je stejný jako ten první.

takže vadný kus, to jsou pitomci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
9.2.13 09:55

@Hejhulka25 Takže si myslíš, že desítkovej je jen ten, kterým jsem testovala včera ráno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
9.2.13 10:00
@Sariele píše:
@Hejhulka25 Takže si myslíš, že desítkovej je jen ten, kterým jsem testovala včera ráno? :think:

to 100% :pankac: ty jsi nikdy netestovala mamatestem 10? každá snažilka ví jak vypadá a tohle prostě není mamatest 10 :evil: podívej se sem jenom, těch fotek jsou tisíce ;) tady v tom albu to uvidíš krásně! modrej světle mamatest 25, modrej tmavě mamatest 10-diskuze se jmenuje mamatest 10 vs 25
 https://www.emimino.cz/diskuse/fotky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.