Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana6 píše:
@Hejhulka25![]()
dneska celkem krásně, než se zase začnu zaobírat tím do čeho se pustíme a co budu dělat, jestli PGD nebo něco jiného
A jak ty? Co holčičky? měli jste prázdniny? nebo váš čekají?
a jejda, já to včera četla v mobilu, to mě moc mrzí zlato, PGD je na houby, viď, je těch vajíček potřeba víc, ale třeba ty tři budou stačit
kdy se to dozvíš?
holky jsou se mnou doma-jednak týden máme všichni chřipku, do čtvrtka jsme měli horečky
, ale hlavně od září Kája nastupuje do 1.třídy a holky do školky, budu doma jenom s Nicolkou ![]()
@Sariele ještě nic zlatíčko, dneska se mi teprve vrátí z hor tak budeme povídat a rozhodovat
ale já už jsem zase zrazená z prvotního nadšení tak nevím
![]()
@Jana6 píše:
Zlatíčka odcházím jdu k babičce a pak pro housky na knedlíky![]()
![]()
měj se krásně ![]()
@Hejhulka25 ne ne to nejsem já to Mončiči má po OPU
já čekám do března, ale rozhodujeme se jestli jít do PGD nebo ne…máme translokaci 13 a14 chromozomu
jéééé tak vy jste taky měly chřipku? to je hrůza jak na to ty děti trpí ![]()
@Hejhulka25 Jasně, já ti věřím, že tomu rozumíš, ale nejde mi do hlavy, že by do krabičky, na který je jasně napsáno citlivost 10, mohli dát citlivost 25 ![]()
@Jana6 píše:
@Hejhulka25 ne ne to nejsem já to Mončiči má po OPUjá čekám do března, ale rozhodujeme se jestli jít do PGD nebo ne…máme translokaci 13 a14 chromozomu
jéééé tak vy jste taky měly chřipku? to je hrůza jak na to ty děti trpí
ty jo, to jsem to zblbla
ani nevím proč jsem to psala tobě, když jsem myslela na ní
hlavně, abysme se všechny dočkaly miminka ![]()
Holky a nemá na to vliv i to, že si píchám ten fraxiparin na ředění krve? Četla jsem, že tím že je tak krevpo něm řidší, tak se ty narušený cévky hůř hojej a víc to krvácí, protože je ta krev prostě řidší.. ![]()
@Sariele píše:
@Hejhulka25 Jasně, já ti věřím, že tomu rozumíš, ale nejde mi do hlavy, že by do krabičky, na který je jasně napsáno citlivost 10, mohli dát citlivost 25
krabička sedí, ale test je špatnej…projeď si diskuze, mamatest 1O prostě vypadá jinak
rozbalila jsi i ten druhej test?
@Denis11 píše:
Holky a nemá na to vliv i to, že si píchám ten fraxiparin na ředění krve? Četla jsem, že tím že je tak krevpo něm řidší, tak se ty narušený cévky hůř hojej a víc to krvácí, protože je ta krev prostě řidší..
vidíš, to by mohlo být ono ![]()
@Hejhulka25 píše:
krabička sedí, ale test je špatnej…projeď si diskuze, mamatest 1O prostě vypadá jinakrozbalila jsi i ten druhej test?
Tak teď jsem ho rozbalila a je stejný jako ten první.
@Sariele píše:
Tak teď jsem ho rozbalila a je stejný jako ten první.
takže vadný kus, to jsou pitomci ![]()
@Hejhulka25 Takže si myslíš, že desítkovej je jen ten, kterým jsem testovala včera ráno? ![]()
@Sariele píše:
@Hejhulka25 Takže si myslíš, že desítkovej je jen ten, kterým jsem testovala včera ráno?
to 100%
ty jsi nikdy netestovala mamatestem 10? každá snažilka ví jak vypadá a tohle prostě není mamatest 10
podívej se sem jenom, těch fotek jsou tisíce
tady v tom albu to uvidíš krásně! modrej světle mamatest 25, modrej tmavě mamatest 10-diskuze se jmenuje mamatest 10 vs 25
https://www.emimino.cz/diskuse/fotky/?…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.