Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka píše:
@MartinaCV ahojky chci se zeptat, také jsi byla samoplátce:o)V dubnu nás čeká 4 IVF, s PGS a chci vědět jak je to s platbou u samoplátců, léky se platí hned to je mi jasné a jak je to s platbou za výkony, platí se při OPU nebo až při KET? A na kolik tě to celé vyšlo v Gennetu?
Ahoj, Martina ale nebyla samoplátce…stihla to ještě jako pokus na pojišťovnu.
@Petruš Z. píše:
Ahoj MartiJá už taky moc nestíhám. Chodím sem pročítat, ale psát jen občas. Ještě chodím do skupiny s Aničky termínem porodu. Tam je to super. Probírá se tam všechno
Krásná fotka a je super, že se opravdu snažíš
Já musím zaklepat, že menses zatím nikde. Jsem moc ráda.
Ahoj Péťo! Zdravím Vás!! Taky už spíš chodím do skupiny podle TP…Tak ať se Vám daří
![]()
@Marcella01 píše:
@Kamilaa7 pak jsem si uvědomila, že jsem tě zas zazdila, pardoooontaky máš hezké datum, to už je za chvilku
To máš fuk, kdo si to má pamatovat
Jojo, datum dobrý, jen aby to klaplo ![]()
@Romčinka píše:
@Lenkýs no jasně to by bylo dalších 60 tisíc:O(@smile001 a v em se liší od Gonalu či Puregonu?
pro mě hlavně aplikací
není to pero, ale míchá se a aplikuje injekcí. Což asi není úplně to na co ses ptala, ale co se týká složení nebo účinků já ti odpovědět nedokážu..
@Mal moc blahopreji
bracha ma teda slusne vydeseny vyraz ![]()
ty jo, 60 tisic je docela dost. ja mam furt v hlave kolem 30k ![]()
@marijan Já kvůli tomu nemám vyšetřená embryja, protože na to prostě nemám a na pojišťovnu mi to odmítli napsat. Takže já to mám hop nebo trop.
@Lenkýs ale ty myslis pgs, ne? me prekvapila castka 60 tisic za ivf bez pgs. myslim tim doplatek leku, kdyz pokus ivf je hrazen pojistovnou.
@Gabriela1234 halo halo tak jak to dopadlo, myslela jsem na Tebe
![]()
@Romčinka měla jsem po menopuru stejné výsledky jako po minimálce, 13 folikulů, 7 vajíček, 4 se vyvíjela, pátý den všechna odešla
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.