Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6248
9.2.13 13:59

@LuciTau Tak uvidíš, až zkusíš ten druhý test :srdce: A určitě napiš, jak to dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
9.2.13 14:01
@Denis11 píše:
@Sariele to už me taky napadlo, ale tady žádná otevřená v blízkosti neni :?

Aha :| :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 14:04

Holky v ponělí mám jít na krev do gennetu mi řekla ted sestra, tak se dozvim v pondělí ortel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 14:07

Takže je jasný že do práce každopádně nejdu jen to ještě musim zařídit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 14:07

Berušky jdeme se koukat na pohádku tak se tu ukážu zase později :srdce: :srdce: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
9.2.13 14:15

@Denis11 :hug: :srdce: :srdce: Uvidíš, že se v pondělí dozvíš dobrý zprávy :andel: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 15:29

@Sariele kééžž by sarielko :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.2.13 17:16
@Denis11 píše:
@Sariele kééžž by sarielko :,( :hug:

to víš, že jo :potlesk: Denisko já těm tvojím broučkům věřím!!! :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 17:22

@Mončiči

Moni podle me je to jen zbrzdena ms utrousem. Je to proste normalne krev :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.2.13 17:28

@Denis11 Deni třeba jo :(,ale třeba ne :lol:,opravdu jak jsem psala ta holčina též psala, že krvácí, chodila k Dr. Vykysalé a má dvojčátka klučíka a holčinu a nádherná, jsem se s ní v listopadu potkala a seděli mě bobánci v klíně :lol: :potlesk: snaž se jim věřit, my ti tu taky věříme, tu už musíme jen těhotnět, slyšíííííš a čteeeš!!!je mi, ale jasné, že nejhorší bude v p jak budeš čekat a zvedat telefon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 17:40

@Mončiči no právě..já už na sobě cejtim že už jsem rezignovala. řekla jsem přitelovi at vyndá test že si ho ráno udělám když jdu v ponděli stejně natu krv abych aspon tusila co mi reknou. psala jsem totiž vedoucí že v pondělí nepřijdu že musim s holkou k doktorovi že ma horecku a oa mi na to, že to rekne sefovi, ale ze jako chlap to asi bude hur chapat, ale ze to zkousne a at dam vedet. takže jsem se rozhodla, že si proste zitra udelam test a podle toho se zaridim. jestli tam bude zase dušík tak neresim a jedu do caru hned v pondelí ráno a budu se řídit tim co mi řeknou, miminko je mi přednejsi. pokud bude negativni jdu do práce, a do caru odpoledne po praci. Aspon jedno mi musí zustat. nemůžu si dovolit přijít o obojí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.2.13 17:47

@Denis11 Denisko prosím, nevzdávej to, já ti i tvým bobánkům věříš, uvidíš, že aspon jedno miminko tam je :potlesk: hele a testovat mášb v so, že jo?!na tu krev běž hned ráno at máš ještě ten den výsledky, možná by ti pak volali až druhý den!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 18:01

@Mončiči Já vim že když tam pujdu rano ze vysledky budu mit jeste ten den a kdyz odpoledne ze az druhy denale ja se podle toho zitrejsiho testu chci rozhodnout co v to pondeli s tou praci. poku semi dnes ukázal duch a nebyl to ten ovitrell taktam zitra bude zas. jestli ne, tak tam proste nic neni takdam prednost praci, to je proste důlezitý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
9.2.13 18:03

@Denis11 Ještě to nesmíš vzdávat, zlatíčko :srdce: :srdce: :srdce: Minimálně jeden bobísek se třeba ještě drží a tímhle mu ubližuješ :srdce: :srdce: :srdce: Musíš jim věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 18:11

@Sariele :hug: :hug: já vim že bych to vzdávat neměla..ale ta krev mě prostě úplně deptá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.