Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciTau Tak uvidíš, až zkusíš ten druhý test
A určitě napiš, jak to dopadlo ![]()
Holky v ponělí mám jít na krev do gennetu mi řekla ted sestra, tak se dozvim v pondělí ortel..
Takže je jasný že do práce každopádně nejdu jen to ještě musim zařídit
![]()
Berušky jdeme se koukat na pohádku tak se tu ukážu zase později
![]()
Moni podle me je to jen zbrzdena ms utrousem. Je to proste normalne krev ![]()
@Denis11 Deni třeba jo
,ale třeba ne
,opravdu jak jsem psala ta holčina též psala, že krvácí, chodila k Dr. Vykysalé a má dvojčátka klučíka a holčinu a nádherná, jsem se s ní v listopadu potkala a seděli mě bobánci v klíně
snaž se jim věřit, my ti tu taky věříme, tu už musíme jen těhotnět, slyšíííííš a čteeeš!!!je mi, ale jasné, že nejhorší bude v p jak budeš čekat a zvedat telefon ![]()
@Mončiči no právě..já už na sobě cejtim že už jsem rezignovala. řekla jsem přitelovi at vyndá test že si ho ráno udělám když jdu v ponděli stejně natu krv abych aspon tusila co mi reknou. psala jsem totiž vedoucí že v pondělí nepřijdu že musim s holkou k doktorovi že ma horecku a oa mi na to, že to rekne sefovi, ale ze jako chlap to asi bude hur chapat, ale ze to zkousne a at dam vedet. takže jsem se rozhodla, že si proste zitra udelam test a podle toho se zaridim. jestli tam bude zase dušík tak neresim a jedu do caru hned v pondelí ráno a budu se řídit tim co mi řeknou, miminko je mi přednejsi. pokud bude negativni jdu do práce, a do caru odpoledne po praci. Aspon jedno mi musí zustat. nemůžu si dovolit přijít o obojí… ![]()
@Denis11 Denisko prosím, nevzdávej to, já ti i tvým bobánkům věříš, uvidíš, že aspon jedno miminko tam je
hele a testovat mášb v so, že jo?!na tu krev běž hned ráno at máš ještě ten den výsledky, možná by ti pak volali až druhý den!!! ![]()
@Mončiči Já vim že když tam pujdu rano ze vysledky budu mit jeste ten den a kdyz odpoledne ze az druhy denale ja se podle toho zitrejsiho testu chci rozhodnout co v to pondeli s tou praci. poku semi dnes ukázal duch a nebyl to ten ovitrell taktam zitra bude zas. jestli ne, tak tam proste nic neni takdam prednost praci, to je proste důlezitý ![]()
@Denis11 Ještě to nesmíš vzdávat, zlatíčko
Minimálně jeden bobísek se třeba ještě drží a tímhle mu ubližuješ
Musíš jim věřit ![]()
@Sariele
já vim že bych to vzdávat neměla..ale ta krev mě prostě úplně deptá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď