Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciisPuciis
14.2.17 08:01
@pajka29 píše:
@LuciisPuciis děkuju :) držím palce aby ti to dobře dopadlo.

Děkuju, jsi hodná. Tobě ať to hlavně dobře dopadne za 9 měsíců! ;-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
14.2.17 08:02
@KamisB píše:
HOlky já jdu příští pátek na zoladex, pokud bude vše ok.
A třeba do 1patra přesídlila Brandejská, mám jít do 1.patra.s tím zoladexem - asi to je fakt individuální, ale tenkrát mi Langerová říkala, že se má začít stimulovat nejdýl za 14 dní. Ale už to je nějaký ten pátek a mohlo se to změnit - nebo opět co doktor to názor.
@LuciisPuciis - kdy by jsi měla začít stimulovat? Já teda 24.2. ten zoladex a pak se uvidí.

Já jdu k dr. Jarošové na zač. března… Takže pak se uvidí, dle „situace“, kdy začnu se stimulací (a pokud mě pustí výsledky z imuno) ;-) Držím ti palce!

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
14.2.17 08:05
@smile001 píše:
Luci Zoladex ti píchne sestřička v Gennetu.
Jinak co se týká toho za jak dlouho se zacne se stimulaci, to je asi individuální.. Já začala stimulovat 10DC, někdo - asi Kamis? tu psala že stimulovala hned od 2DC.. takže záleží jak ti to dr. nastavi. Každopádně nam Dr. termín OPU zhruba odhadla při první návštěvě. A délka samotne stimulace uz je pak jako u krátkého. Zitra mám kontrolu tak ti povím přesně ;)

Jinak aktuálně mám pichnuto 7 injekcí Menopuru a až jsem prekvapena jak se cítím dobře… teda mimo toho že je mi furt horko a potim se jak prase :roll: :cert: tak nevím jestli ten menopur lip snasim nez ty předchozí preparáty nebo pomaha i ten protifar, ale bricho neboli a nepicha v něm, ani neni tolik nafoukly… tak jen doufám že to nebude tim že bych nereagovala.. no zitra se uvidí :think:

Příspěvek upraven 13.02.17 v 21:04

Děkuji za info. Super, budu ráda, když mi napíšeš novinky, co ti dneska dr. řekne ;-)
Jsem ráda, že to snášíš dobře, maličko ti závidím ;-)

• Citovat
  • Upravit
Mal
3821
14.2.17 08:06

Ahoj, všem moc děkujeme za přání. Od neděle jsme doma a je to jízda tedy :D, pořád koji,.malá nemá moc sílu, aby se pořádně napila, takže párkrát potáhne a usne, vzbudit absolutně nejde, takže za chvíli má zase hlad a takhle jedem celý den a noc.
@Kamilaa7 krásný plůdek a paráda, že jsou výsledky dobré. :kytka:
@pajka29 no paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3343
14.2.17 08:06

@Kamilaa7 moc krásná holčička, gratuluju :kytka: :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3343
14.2.17 08:10

@pajka29 to je jasné, že mu máš věřit!!! Z krve tu to určitě potvrdí :palec: :potlesk: ty jsi měla celé ivf nebo jen iui? Mám tady ve vás nových holkách zmatek, tak se omlouvám za dotaz :oops: ale super, rozjíždí se to tady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
14.2.17 08:27
@pajka29 píše:
Je to test co mi dali v gennetu, mám mu věřit? :nevim:

To vidí i slepejš :D Gratulujuuuuuu!!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
14.2.17 08:28
@Marcella01 píše:
@Kamilaa7 moc krásná holčička, gratuluju :kytka: :hug: :potlesk:

Díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
14.2.17 08:29
@Mal píše:
Ahoj, všem moc děkujeme za přání. Od neděle jsme doma a je to jízda tedy :D, pořád koji,.malá nemá moc sílu, aby se pořádně napila, takže párkrát potáhne a usne, vzbudit absolutně nejde, takže za chvíli má zase hlad a takhle jedem celý den a noc.
@Kamilaa7 krásný plůdek a paráda, že jsou výsledky dobré. :kytka:
@pajka29 no paráda :potlesk:

Mal, tak už se vám roztočil ten kolotoč, co? Ale je asi krásnej, ne? :D Tak si to užívejte, těšte se na léto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
14.2.17 08:39
@pajka29 píše:
Holky tak mám test pozitivní, na krev jedu zítra tak doufám že se to potvrdí a opravdu jsem těhotná. snad na tý fotce něco uvidíte :D

A tys měla IUI? viď?
To je paráda, zjistit to na Valentýna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
14.2.17 09:01

@pajka29 To je dálnice jako blázen :D Gratulka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
14.2.17 09:05
@Mal píše:
8.2.se nám narodila holčička Alice,2810g,47 cm. :P

Jéje a mně to uteklo… moc a moc gratuluji a přeji všem zdraví a ať jste spokojená rodinka. Malá je krásná a moc hezké jméno jste vybrali a bráška je správně vyděšenej na tý fotce :mrgreen: Jako co s tím mám asi dělat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
14.2.17 09:10

@Mal Jo, ještě si na to živě vzpomínám. Kojit a ty otázky od manžela… Ty pořád ještě kojíš nebo už zase? :lol: Kdykoliv přišel, tak byla malá jen u prsa.
@pajka29 Grauluji
@Kamilaa7 Krásná holčička, naše měla taky tak nějak ;) jsou to pořádný ženský :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
14.2.17 09:51

@pajka29 - super čárky.
hodně štěstí i dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
14.2.17 10:24

Tak dr. Malickova mi odmitla udelat aktualni imuno testy, ze pry moje vysledky z jara 2016 byly o. k.a ze aby byla „kryta“ pred kontrolou z poj.,tak ze nema duvod mi je delat v unoru 2017 znovu, ze to stoji 15tis. Tel.si to potvrdila s dr. Jarosovou a shodly se. Takze jedu s neporizenou z Prahy zas domu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.