Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB píše:
HOlky já jdu příští pátek na zoladex, pokud bude vše ok.
A třeba do 1patra přesídlila Brandejská, mám jít do 1.patra.s tím zoladexem - asi to je fakt individuální, ale tenkrát mi Langerová říkala, že se má začít stimulovat nejdýl za 14 dní. Ale už to je nějaký ten pátek a mohlo se to změnit - nebo opět co doktor to názor.
@LuciisPuciis - kdy by jsi měla začít stimulovat? Já teda 24.2. ten zoladex a pak se uvidí.
Já jdu k dr. Jarošové na zač. března… Takže pak se uvidí, dle „situace“, kdy začnu se stimulací (a pokud mě pustí výsledky z imuno)
Držím ti palce!
@smile001 píše:
Luci Zoladex ti píchne sestřička v Gennetu.
Jinak co se týká toho za jak dlouho se zacne se stimulaci, to je asi individuální.. Já začala stimulovat 10DC, někdo - asi Kamis? tu psala že stimulovala hned od 2DC.. takže záleží jak ti to dr. nastavi. Každopádně nam Dr. termín OPU zhruba odhadla při první návštěvě. A délka samotne stimulace uz je pak jako u krátkého. Zitra mám kontrolu tak ti povím přesně![]()
Jinak aktuálně mám pichnuto 7 injekcí Menopuru a až jsem prekvapena jak se cítím dobře… teda mimo toho že je mi furt horko a potim se jak prase
Příspěvek upraven 13.02.17 v 21:04![]()
tak nevím jestli ten menopur lip snasim nez ty předchozí preparáty nebo pomaha i ten protifar, ale bricho neboli a nepicha v něm, ani neni tolik nafoukly… tak jen doufám že to nebude tim že bych nereagovala.. no zitra se uvidí
Děkuji za info. Super, budu ráda, když mi napíšeš novinky, co ti dneska dr. řekne ![]()
Jsem ráda, že to snášíš dobře, maličko ti závidím ![]()
Ahoj, všem moc děkujeme za přání. Od neděle jsme doma a je to jízda tedy
, pořád koji,.malá nemá moc sílu, aby se pořádně napila, takže párkrát potáhne a usne, vzbudit absolutně nejde, takže za chvíli má zase hlad a takhle jedem celý den a noc.
@Kamilaa7 krásný plůdek a paráda, že jsou výsledky dobré. ![]()
@pajka29 no paráda ![]()
@pajka29 to je jasné, že mu máš věřit!!! Z krve tu to určitě potvrdí
ty jsi měla celé ivf nebo jen iui? Mám tady ve vás nových holkách zmatek, tak se omlouvám za dotaz
ale super, rozjíždí se to tady ![]()
@pajka29 píše:
Je to test co mi dali v gennetu, mám mu věřit?
To vidí i slepejš
Gratulujuuuuuu!!!
![]()
@Marcella01 píše:
@Kamilaa7 moc krásná holčička, gratuluju![]()
![]()
Díky moc ![]()
@Mal píše:
Ahoj, všem moc děkujeme za přání. Od neděle jsme doma a je to jízda tedy, pořád koji,.malá nemá moc sílu, aby se pořádně napila, takže párkrát potáhne a usne, vzbudit absolutně nejde, takže za chvíli má zase hlad a takhle jedem celý den a noc.
@Kamilaa7 krásný plůdek a paráda, že jsou výsledky dobré.
@pajka29 no paráda
Mal, tak už se vám roztočil ten kolotoč, co? Ale je asi krásnej, ne?
Tak si to užívejte, těšte se na léto ![]()
@pajka29 píše:
Holky tak mám test pozitivní, na krev jedu zítra tak doufám že se to potvrdí a opravdu jsem těhotná. snad na tý fotce něco uvidíte
A tys měla IUI? viď?
To je paráda, zjistit to na Valentýna ![]()
@Mal píše:
8.2.se nám narodila holčička Alice,2810g,47 cm.
Jéje a mně to uteklo… moc a moc gratuluji a přeji všem zdraví a ať jste spokojená rodinka. Malá je krásná a moc hezké jméno jste vybrali a bráška je správně vyděšenej na tý fotce
Jako co s tím mám asi dělat? ![]()
@Mal Jo, ještě si na to živě vzpomínám. Kojit a ty otázky od manžela… Ty pořád ještě kojíš nebo už zase?
Kdykoliv přišel, tak byla malá jen u prsa.
@pajka29 Grauluji
@Kamilaa7 Krásná holčička, naše měla taky tak nějak
jsou to pořádný ženský ![]()
Tak dr. Malickova mi odmitla udelat aktualni imuno testy, ze pry moje vysledky z jara 2016 byly o. k.a ze aby byla „kryta“ pred kontrolou z poj.,tak ze nema duvod mi je delat v unoru 2017 znovu, ze to stoji 15tis. Tel.si to potvrdila s dr. Jarosovou a shodly se. Takze jedu s neporizenou z Prahy zas domu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Děkuju, jsi hodná. Tobě ať to hlavně dobře dopadne za 9 měsíců!