Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
623
23.2.17 16:53

Holky, trochu pro odlehčení můj dnešní trapas sama se sebo :-). Odpoledne jsem si ke sváče udělala ovesnou kaši. Nějak mne nazarazilo, že mám v konvici dost vody (normálně dávám tolik, kolik spotřebuji, takže před každým dalším použitím nalévám novou). V hlavě mi proběhlo - přeci ji nevyliju - a tak jsem si kaši zalila. Po chvilce jezení si říkám, ta kaše je nějaká divná - koukám na krabici, jestli není prošlá - není. Pak mne napadlo, že bych už jako 1. den po KET měla příznaky??? Sama jsem tomu nechtěla věřit, i když o „kovové“ nebo „jiné“ příchuti v puse jsem už četla… No záhada se brzy rozluštila, když jsem si po asi třetí lžičce „divné“ kaše vzpomněla, že jsem ráno do konvice nalila trochu octa a nechala ji převrařit, aby se odvápnila :D :D :D Ale ocet je zdravý, ne? :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
23.2.17 17:23

@Ivettt78 :mrgreen: šmakuláda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
23.2.17 18:42
@WmarliesW píše:
8o holky tady je nových příspěvků, mně nechodí upozornění. Dočtu později, přidávám jen pár fotek. Dnes jsem byla na 3D/4D, konečně malej trochu vidět, zatím se vždy schovával v placentě a páteří nahoru takže nebylo vidět nic. I když hlavu prý v placentě zabořenou má pořád, tak pár fotek a videí máme. Hlavičkou dole je už od minulé kontroly. TO oni se pak už neotočí zpět nahoru? :think: Před týdnem (27tt) byl nějakých 900g, váhově mám nahoře 5kg. Cukrovka mi vyšla negativně, zato mám pozitivní protilátky v těle (já jsem skupina 0- a manžel je 0+). Vzali mi další dvě zkumavky a prý zavolají, kdyby bylo znovu pozitivní tak mi dají injekci nebo co :nevim:Přišel nám už i kočárek (máme ho doma snad ho Kira neokousá), no a příští týden chceme pomalu začít s výbavou, kromě toho kočárku a pár dárečků od maminek nemáme nic :oops:

teda! To je jak fotka :) poznávate se v nem? Jmeno kira chce pritel pro nasi dceru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
23.2.17 19:05

@WmarliesW ahoj kočko, teda to je krásný chlapeček!!! hezké fotečky, úplně jsem se dojala :kytka: :hug: :palec: možná se ti ještě otočí, možná už ne, já měla mimčo docela dlouho nožičkama dolů, hlavou nahoru, už to vypadalo, že budu muset na císaře, kolem 32tt jsem byla odeslána do rizikovky do porodnice, a nakonec všechno v pohodě, snad v 36tt poloha správná, hlavou dolů, i přesně si vybavuju ten moment otočení, protože to se nedalo v tom břiše přehlédnout a necítit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
23.2.17 19:06

@Kamilaa7 a jaké ty máš vybrané jméno? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.2.17 19:39
@Ivettt78 píše:
@smile001 Tak to nejsou dobré zprávy - to mne mrzí :-(. Ke komu chodíš? Jak jsi měla nastavenou stimulaci - jednotky i délka? Tou se dá hodně ovlivnit jak v pozitivním, tak v negativním smyslu. A co Tvůj horm. profil - máš ho v pořádku?

Právě že všechny výsledky OK, AMH 3,04 což taky není úplně blbý… první stimulace krátký protokol, Gonal, jednotky se mi hledat nechce :mrgreen: ale během stimulace i hlidany hormonální profil z krve… druhá stimulace taky krátký protokol, Puregon, a teď dlouhý protokol, Menopur 225j od 10 do 18DC, pak dva dny 150j, odběr 23DC. Při každé stimulaci jiný Dr., první byl v jiném CAR, druhá stimulace s Langerovou, která ale v průběhu odesla, tak dokončena Hrochovou… ta po neúspěchu navrhla zkusit dlouhý protokol, než jsme začali tak ale odešla taky takže jsem přešla k Jarosove která u dlouhého protokolu zustala a celou stimulaci řídila ona… a u té už bych ráda zustala, pokud budeme ještě neco resit… tak doufám že přede mnou taky neuteče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.2.17 19:42
@Lenkýs píše:
No jo, to je oblíbený „máš to v hlavě“ ha ha ha. Když si medicína neví rady, tak to svede na „hlavu“ mě to taky říkají, ale v životě jsem tolikrát nemyslela na otěhotnění a měla nechráněný sex, že bych byla už asi 20ti násobnou matkou :roll:

Asi tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
23.2.17 19:52
@WmarliesW píše:
8o holky tady je nových příspěvků, mně nechodí upozornění. Dočtu později, přidávám jen pár fotek. Dnes jsem byla na 3D/4D, konečně malej trochu vidět, zatím se vždy schovával v placentě a páteří nahoru takže nebylo vidět nic. I když hlavu prý v placentě zabořenou má pořád, tak pár fotek a videí máme. Hlavičkou dole je už od minulé kontroly. TO oni se pak už neotočí zpět nahoru? :think: Před týdnem (27tt) byl nějakých 900g, váhově mám nahoře 5kg. Cukrovka mi vyšla negativně, zato mám pozitivní protilátky v těle (já jsem skupina 0- a manžel je 0+). Vzali mi další dvě zkumavky a prý zavolají, kdyby bylo znovu pozitivní tak mi dají injekci nebo co :nevim:Přišel nám už i kočárek (máme ho doma snad ho Kira neokousá), no a příští týden chceme pomalu začít s výbavou, kromě toho kočárku a pár dárečků od maminek nemáme nic :oops:

No to jsou dokonalý obrázky :-) Je moc krásný. Naše malá byla taky pořád nacpaná v placentě, takže obrázků máme málo, protože to prostě nešlo, ale nevadí. A hlavičkou dolů byla taky už dost brzy, asi od 27tt a asi se tam točila a to bylo sakra cítit, ale při každé kontrole byla hlavičkou dole, tak si nejsem jistá. Pozitivní protilátky jsem měla hned na začátku a pak mi brali znovu krev a nic. Prý se občas stane, že to vyjde falešně pozitivní. Určitě to bude dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
23.2.17 19:53

@Ivettt78 Tak to musela být dobrůtka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
24.2.17 03:24
@WmarliesW píše:

Kráááásné fotky! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
623
24.2.17 07:59

@smile001 No já taky pevně doufám, že už Jarošová neodejde, i když bych k ní už radši jen šla říct, že to vyšlo… No AMH máš krásný, nevím tedy Tvůj věk, pokud i horm. profil je v pořádku tak fakt nevím :-(. A máte dělanou genetiku, ještě mne napadá? I ta délka stimulace je si myslím, o. k.někde jsem četla, že když je moc krátká, že vajíčka sice dorostou, ale ne už všechny dozrají a jsou kvalitní. Já když jsem se dozvěděla svoje AMH 0,61, tak jsem se málem zhroutila, nakonec jsem měla 3 embrya ještě 5. den ráno. (jedno se už začalo opožďovat, tak ho po biopsii vyřadili, další dvě - obě prý moc hezká šla na pgs, ale jen jedno bylo zdravé). Možná by genetika, pokud ji nemáte hotovou, mohla říci něco více. Ale je to časově cca. 1-2 měsíce co tu psaly holky (my ji absolvovali v době ještě před plánovaným prvním těhu, takže tenkrát jsem neřešila jak to dlouho to trvá), tak pokud Tě netlačí věk, tak bych o tom popřemýšlela… Nebo aby Dr. našli jiný problém, proč se jim nedaří. Ještě mne napadá, že by jim třeba nevyhovoval ten roztok co používají v laboratoři, ale nevím jestli mají (existuje) třeba jiný… To už střílím od boku, co mne napadá…Tak snad se na to brzy přijde a příští úroda už „vydrží“ do pátého dne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
24.2.17 09:44

Holky co jste nebo byli těhotné, nezkoušely jste na nevolnosti ty těhotenská lízátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
24.2.17 10:46

@pajka29 já u prvního těhu prolízala celý první trimestr :-). Kupovala jsem je v lékárně, byla zázvorová a mne fakt pomáhaly, protože já neměla ranní, ale celodenní nevolnosti… Tak je zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
24.2.17 11:09

Holky prosím kde se dá najít ceník kolik stojí Gonal???Pro samoplátce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
24.2.17 11:25

@pajka29 Já ty lízátka zkoušela, ale nepomáhaly vůbec. Na konec jsem zjistila, že mi pomáhá sníst banán ještě než vstanu z postele :mrgreen: Takže jsem na nočním stolku měla neustále banány :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.