Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Denis11 Věřím, taky bych byla. No zítra se to dozvíš. Zatím to ale nevzdávej, fakt můžeš krvácet, protože se jedno pustilo a druhé tam pořád je. Určitě se zítra snaž dostat k doktorce, ať se na tebe podívá. Myslím, že tě musí vzít, když se vyskytly komplikace. Budu na tebe myslet.
@LuciTau Tak to je úžasné, jedno a hned se chytlo. Kolikátý týden? Nevěděla jsem, že se klasické IVF se může až od určitého věku. S ohledem na mých skoro 34, jsem se o to nemusela zajímat. Nás spíš hned cpali do IVF, prosadila jsem si sice nejdřív tři IUI, ale nakonec na IVF stejně došlo a zbytečně jsem ztratila půl roku. Vlastně jsi měla v nativním cyklu úplně stejný výsledek jako já. Já jsem simulovalo, odebrali sice 10, ale oplodnilo se jenom 5 a nakonec zůstalo stejně jenom jedno. Docela mě ten nativ láká, možná bych to zkusila, pokud mi to teď nevýjde. Jenom mě děsí ten odběr vajíčka za „živa“, jsem dost bolestínek. Můžeš to bolest nebo pocity s něčím srovnat?
@Prit No zkusím se k ní narvat, jde ale o to, že si z práce jen odskočím a budu potřebovat být rychle zpět. To víš že se taky ještě tak trochu chlácholim..ale moc to nefunguje ![]()
@Denis11 zahnizdovani to asi byt nemuze kdyz krve je tolik, za? ![]()
@Denis11 píše:
@Cácorka2 to už určitě ne, na to je i pozdě..
nestihla jsem jeste docist, ale mas nejake mrazacky?
@Denis11 to je mi lito, ja bohuzel take nic nemela. co zbylo zavedli, ale meli jsme stesti. jedno se uchytlo.
dokud to nemas potvrzene z krve tak je porad nadeje. ale musi to by tezke…
ja obe tehotensvi krvacela, takze jsem si s tim take docela uzila ![]()
@Cácorka2 krvácela..? A jak to probíhalo???
tak to ti gratuluju že se ti jedno uchytilo.. ![]()
@Cácorka2 Ahoj vítej
Doufám že cysty budou pryč a budeš moci začít stimulovat ![]()
@Denis11 tak jak je zlatíčko? Zítra jdeš teda na tu krev jsem dočetla, to je dobře
![]()
@Prit Ahojky jak pak se vede? hezky odpočívej když tě bolí bříško…a neboj žádný mimoděložní to nebude, nesmí
![]()
@Denis11 u prvniho, ten je prirozene, hned nejak v zacatku. par kapek krve. docela to jeste slo, ale s druhym po IVF to bylo myslim ve 12. tydnu a docela dost. jasne cervena krev jako kdyz se rozjizdi ms. Mela jsem docela velky kasel a hematon. nastesti vse dobre dopadlo. par dni jsem si polezela a pak se setrila.
prave proto ze mi prvni IVF hned vyslo z toho mam ted trochu strach. ze uz nebudeme mit tolik stesti… navic se k tomu pridala spousta prekazek. mam stitnou, imunitu- beru prednison, ted ty cysty. kdo vi kdy mi vubec povoleji stimulaci. nemam pocit, ze mi nejaka cysta praskla. nic jsem nepostrehla…
@Jana6 ahoj jani. pořád stejný..připravuju se do práce.. ani nejsem tak nervozní jak jsem si myslela že budu. maličká naděje ve mě ještě je, ale teda skomírá a myslim si, že zítra vyhasne úplně. nečekala jsem, že to tentorár skončí takhle brzo. ![]()
@Jana6 píše:
@Cácorka2 Ahoj vítejDoufám že cysty budou pryč a budeš moci začít stimulovat
diky jani, jak ja bych byla stastna! mrzi me to, protoze jsem o tom brani clostiku hodne pochybovala a ted tohle ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď