Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marijan píše:
@Ivettt78 moc blahoprejija jsem dnes 6+0 (dle utz, dle ms o tyden vic), v pondeli jdu na utz a modlim se, aby tam uz
bylo. ale teda moje gyn to zabila tim, ze s mym vekem (35) mam stejne pockat na prvni screening.
![]()
Jsme těhu plus mínus stejně
já teda dneska 6+5 a v létě mi bude taky 35. Taky beru screening jako směrodatný, do té doby to nebudu ani nikomu říkat, že jsem těhu. Ale víš co ti řeknu? Nevím jak ty, ale já se stará necítím
takže ať nám všichni s těmahle povídačkama „no jo, ale už je vám tolik…“ vlezou na hrb ![]()
Jé, to bude miminek. Moc všem gratuluji. Roztrhl se tu s vámi pytel a to doslova
Je tu spousta nových lidiček a to je taky krásný. Přeji ať se všem daří. My máme z Gennetu krásnou 5 měsíční holčičku a jsem jim moc vděčná. Posílám foto, jak krásné dětičky umí ![]()
@Lenkýs píše:
Jsme těhu plus mínus stejnějá teda dneska 6+5 a v létě mi bude taky 35. Taky beru screening jako směrodatný, do té doby to nebudu ani nikomu říkat, že jsem těhu. Ale víš co ti řeknu? Nevím jak ty, ale já se stará necítím
takže ať nám všichni s těmahle povídačkama „no jo, ale už je vám tolik…“ vlezou na hrb
Rodila jsem ve 34 letech. Stará se cítím max. ráno po prokojené noci
Jinak vůbec. Naopak se cítím skvěle.
@Petruš Z. píše:
Rodila jsem ve 34 letech. Stará se cítím max. ráno po prokojené nociJinak vůbec. Naopak se cítím skvěle.
Ano
, při nedostatku spánku se cítím těsně nad hrobem
Ale to jsem měla stejně i před 15ti rokama, když jsem noc strávila na diskotéce ![]()
@Lenkýs taky mame v planu to okoli rict az po screeningu. hele stara se sice necitim, ale zase jsem realista, telo dvacitky nemam ![]()
@Petruš Z. to je ale krasna holcicka ![]()
@marijan píše:
@Lenkýs taky mame v planu to okoli rict az po screeningu. hele stara se sice necitim, ale zase jsem realista, telo dvacitky nemam@Petruš Z. to je ale krasna holcicka
@Petruš Z. píše:
Jé, to bude miminek. Moc všem gratuluji. Roztrhl se tu s vámi pytel a to doslovaJe tu spousta nových lidiček a to je taky krásný. Přeji ať se všem daří. My máme z Gennetu krásnou 5 měsíční holčičku a jsem jim moc vděčná. Posílám foto, jak krásné dětičky umí
Peto, ta je kouzelná! To si ani netusila jakou krásnou blastocystu ti zavadeji, co?
At vam dělá radost!
@Lenkýs píše:
Ano, při nedostatku spánku se cítím těsně nad hrobem
Ale to jsem měla stejně i před 15ti rokama, když jsem noc strávila na diskotéce
Přesně ![]()
@marijan Díky ![]()
@Kamilaa7 píše:
Peto, ta je kouzelná! To si ani netusila jakou krásnou blastocystu ti zavadeji, co?At vam dělá radost!
Kamčo, díky
Radost dělá už od začátku. Je za odměnu. Jen baští, spinká a směje se.
@Petruš Z. Peťo máš moc krásnou holčičku, je kouzelná
vloni se koukám rodila samá miminka za odměnu
to naše je přesně takové…krásně baští, spinká a nebo se jen směje ![]()
Ať vám krásně roste a užívejte jara ![]()
@Veruu11 Děkuji za tvé zkušenosti.
Přičítala jsem Elonvu na netu - chvíli jako že jo, pak ne, pak jo…
Asi to prostě musím zkusit a doufat. Zatím moje odezva vaječníků - či spíš pak zralých vajíček nebyla bic moc..tak uvidíme no. Když to je strašně těžký posuzovat, když na každou působí něco jiného. ![]()
Taky tedy jdete do IUI ju?
Tak také držím pěsti.
Kéž bychom už na další IVF nemusely. ![]()
@Marcella01 Děkuji Marcelko
To jsem moc ráda, že máte stejné miminko
Ať vám krásně prospívá a také užívejte jarního sluníčka ![]()
@Lenkýs píše:
@veveruse78 Tak děti chápu, protože ty nemají přístup ani třeba na lůžkové oddělení.
no luzkove odd. je ale v ramci IVF, tam je to pochopitelne..ta „fetalni cast“ se screeningy se ale jenom hemzi tehulemi a detmi, byvaji tam uplne bezne…
@Pracovitá píše:
Fakt? No někomu sem ho dávala. Promin, už vůbec netusim.
Tam toho bylo víc. Několikanásobny infarkty, špatny krvinky a hlavě zánět plodových obalů.Tak jdeme zkoušet znovu.
Co ty?
Uvidíme, jestli to jediný co mám zavedený vydrží az do konce.
Když tak příští měsíc zkusí me IUI, než budu moct absolvovat další pokus.
jj, potkaly jsme se myslim v Letnanech u vystaviste, byli jste tam tehdy na te vystave For kids ![]()
teeda, tak to se vam toho seslo
budu drzet palce, aby vam to tentokrat klaplo ![]()
nam se zadarila druha minimalka (po peti IVF) a chrni mi tu uz 9mesicni Stepanek ![]()
@pajka29 píše:
jdu k ní. ale tak hlavně že tam může být přítel. to mi řekla sestra že ho můžu vzít s sebou.
jj pritel je v poho…Brezinova je trosku takovy studeny cumak no…no hlavne, ze ale jako dr. je dobra
nerika ale treba pohlavi, nerada pry tipuje, kdyz to neni stopro. Manzel chtel ten utz natocit na mobil, tak to mu nakonec povolila jen, kdyz natacel tu obrazovku na zdi, nesmel delat zaber na ni…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď