Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
31.3.17 17:58
@marijan píše:
@Ivettt78 moc blahopreji :hug:ja jsem dnes 6+0 (dle utz, dle ms o tyden vic), v pondeli jdu na utz a modlim se, aby tam uz :srdce: bylo. ale teda moje gyn to zabila tim, ze s mym vekem (35) mam stejne pockat na prvni screening. :) :roll:

Jsme těhu plus mínus stejně :) já teda dneska 6+5 a v létě mi bude taky 35. Taky beru screening jako směrodatný, do té doby to nebudu ani nikomu říkat, že jsem těhu. Ale víš co ti řeknu? Nevím jak ty, ale já se stará necítím :dance: takže ať nám všichni s těmahle povídačkama „no jo, ale už je vám tolik…“ vlezou na hrb ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.3.17 17:59

Jé, to bude miminek. Moc všem gratuluji. Roztrhl se tu s vámi pytel a to doslova :potlesk: Je tu spousta nových lidiček a to je taky krásný. Přeji ať se všem daří. My máme z Gennetu krásnou 5 měsíční holčičku a jsem jim moc vděčná. Posílám foto, jak krásné dětičky umí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.3.17 18:00
@Lenkýs píše:
Jsme těhu plus mínus stejně :) já teda dneska 6+5 a v létě mi bude taky 35. Taky beru screening jako směrodatný, do té doby to nebudu ani nikomu říkat, že jsem těhu. Ale víš co ti řeknu? Nevím jak ty, ale já se stará necítím :dance: takže ať nám všichni s těmahle povídačkama „no jo, ale už je vám tolik…“ vlezou na hrb ;)

Rodila jsem ve 34 letech. Stará se cítím max. ráno po prokojené noci :mrgreen: Jinak vůbec. Naopak se cítím skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
31.3.17 18:02
@Petruš Z. píše:
Rodila jsem ve 34 letech. Stará se cítím max. ráno po prokojené noci :mrgreen: Jinak vůbec. Naopak se cítím skvěle.

Ano :palec:, při nedostatku spánku se cítím těsně nad hrobem :mrgreen: Ale to jsem měla stejně i před 15ti rokama, když jsem noc strávila na diskotéce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
31.3.17 18:04

@Lenkýs taky mame v planu to okoli rict az po screeningu. hele stara se sice necitim, ale zase jsem realista, telo dvacitky nemam :mrgreen:

@Petruš Z. to je ale krasna holcicka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
31.3.17 19:11
@marijan píše:
@Lenkýs taky mame v planu to okoli rict az po screeningu. hele stara se sice necitim, ale zase jsem realista, telo dvacitky nemam :mrgreen:@Petruš Z. to je ale krasna holcicka :srdce:
:mrgreen: tak tělo zas tak hrozný nemám :oops:, a prsa mám aktuálně lepší než většina dvacítek :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
31.3.17 19:13
@Petruš Z. píše:
Jé, to bude miminek. Moc všem gratuluji. Roztrhl se tu s vámi pytel a to doslova :potlesk: Je tu spousta nových lidiček a to je taky krásný. Přeji ať se všem daří. My máme z Gennetu krásnou 5 měsíční holčičku a jsem jim moc vděčná. Posílám foto, jak krásné dětičky umí ;)

Peto, ta je kouzelná! To si ani netusila jakou krásnou blastocystu ti zavadeji, co? :D At vam dělá radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.3.17 20:23
@Lenkýs píše:
Ano :palec:, při nedostatku spánku se cítím těsně nad hrobem :mrgreen: Ale to jsem měla stejně i před 15ti rokama, když jsem noc strávila na diskotéce :mrgreen:

Přesně ;)
@marijan Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.3.17 20:26
@Kamilaa7 píše:
Peto, ta je kouzelná! To si ani netusila jakou krásnou blastocystu ti zavadeji, co? :D At vam dělá radost!

Kamčo, díky :-) Radost dělá už od začátku. Je za odměnu. Jen baští, spinká a směje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
31.3.17 20:30

@Petruš Z. Peťo máš moc krásnou holčičku, je kouzelná :potlesk: vloni se koukám rodila samá miminka za odměnu :srdce: to naše je přesně takové…krásně baští, spinká a nebo se jen směje :hug:

Ať vám krásně roste a užívejte jara :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
31.3.17 20:34

@Veruu11 Děkuji za tvé zkušenosti. :kytka: Přičítala jsem Elonvu na netu - chvíli jako že jo, pak ne, pak jo… :think: Asi to prostě musím zkusit a doufat. Zatím moje odezva vaječníků - či spíš pak zralých vajíček nebyla bic moc..tak uvidíme no. Když to je strašně těžký posuzovat, když na každou působí něco jiného. :nevim:
Taky tedy jdete do IUI ju? :kytka: Tak také držím pěsti. :hug: Kéž bychom už na další IVF nemusely. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.3.17 20:34

@Marcella01 Děkuji Marcelko :-) To jsem moc ráda, že máte stejné miminko :palec: Ať vám krásně prospívá a také užívejte jarního sluníčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
31.3.17 21:00
@Lenkýs píše:
@veveruse78 Tak děti chápu, protože ty nemají přístup ani třeba na lůžkové oddělení.

no luzkove odd. je ale v ramci IVF, tam je to pochopitelne..ta „fetalni cast“ se screeningy se ale jenom hemzi tehulemi a detmi, byvaji tam uplne bezne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
31.3.17 21:03
@Pracovitá píše:
Fakt? No někomu sem ho dávala :mrgreen:. Promin, už vůbec netusim.
Tam toho bylo víc. Několikanásobny infarkty, špatny krvinky a hlavě zánět plodových obalů.

Tak jdeme zkoušet znovu.
Uvidíme, jestli to jediný co mám zavedený vydrží az do konce.
Když tak příští měsíc zkusí me IUI, než budu moct absolvovat další pokus.

Co ty?

jj, potkaly jsme se myslim v Letnanech u vystaviste, byli jste tam tehdy na te vystave For kids ;)
teeda, tak to se vam toho seslo :( budu drzet palce, aby vam to tentokrat klaplo :kytka:
nam se zadarila druha minimalka (po peti IVF) a chrni mi tu uz 9mesicni Stepanek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
31.3.17 21:05
@pajka29 píše:
jdu k ní. ale tak hlavně že tam může být přítel. to mi řekla sestra že ho můžu vzít s sebou. :)

jj pritel je v poho…Brezinova je trosku takovy studeny cumak no…no hlavne, ze ale jako dr. je dobra ;) nerika ale treba pohlavi, nerada pry tipuje, kdyz to neni stopro. Manzel chtel ten utz natocit na mobil, tak to mu nakonec povolila jen, kdyz natacel tu obrazovku na zdi, nesmel delat zaber na ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.