Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivettt78 děkuju, taky se bojím radovat na plno, ale doufám… ![]()
Holcičky taka otázka..barvíte sa v prvom trimestri? Ja už mám taký mega odrost že potrebujem zafarbit no všade na nete čítam ako to škodí a inde zase píšu že su to povery ešte z pred 20 rokov keď neboli farby na vlasy tak kvalitné..ja mám doma farbu Loreal Casting creme gloss a je bez amoniaku..tak premýšlam zda si ju na tu hlavu dať abo ee..nechcela by som prďolkovi ublížiť.. ![]()
@Menudo
potichučky gratulujem
moc ti to prajem ani nevieš ako..myslela som na teba a chodila kuk že či už si nam sem daco nedala, kedže som vedela že si bola minulý štvrtok na KET..tak hlavne dávaj na seba pozor ![]()
@Tamjanka probirala jsem to s nekolika kadernicema a dusovaly se, jak jsou to fakt povery. jde pry hlavne o ty vypary, ktere se uvolnuji a ktere v prubehu barveni dychas. ja teda chodim na silnejsi preliv a kdyz jsem se ptala kadernice, tukala si na celo, jako proc se vubec ptam ![]()
@Lamicka2016 to mas hodne stary HP, urcite ti budou delat nove. AMH klesa, mne za rok kleslo asi o cele 1 cislo, to jsem tu docela fnukala. takze i zalezi, jaky byl casovy rozestup mezi temi tvymi testy.
@marijan hej presne to som sa i ja dočitala na nete že kedysi tam bolo moc čpavku a to dýchanie výparov škodilo..potom som zase čitala že cez vlasový korienok sa do krvi dostanu chemikalie obsažene vo farbe a to miminku škodí..tak som cela v rozpakoch zda do toho isť abo ee
no pri pozrení do zrkadla mesiac asi nevydržím
![]()
@Tamjanka Za těch 20-25 minut působení barvy tělu neuškodíš
Taky už začínám vypadat jako vodník Česílko a budu se muset objednat na barvení ![]()
@Lenkýs no tiež si hovorím že keď umývam nádobí tak v jary je viac chemie a ta mi cez pokožku tiež asi koluje do tela..no jo..tak to skušim ešte premyslieť
našťastie sa odrosty teraz nosia a sú „IN“
vodník Česílko
![]()
Příspěvek upraven 25.05.17 v 12:32
jako nováčka mě to nechce pustit nad 10 příspěvků
tady Lamicka2016…no rozestup. Jde o to, že mě se to AMH právě o číslo zvýšilo u Ulčové v Plzni oproti CAR ![]()
Ahoj holky, prosím vás, jak probíhá dlouhý protokol?
Jinak
@Tamjanka moc gratuluji k úspěchu ![]()
@Anonymní U toho AMH záleží na tom, jakou mají laboratoř, jsou dvoje různé jednotky, ve kterých se to měří. Tak to bylo vysvětleno mě, protože jsem taky měla dvě různé hodnoty…
@lulu79 jeeeeeee ďakujeeeem
dlhý protokol začina tak že 21-22 DC ti pichnú napr. zoladex a odstavia ti vaječníky na 14 dní ( tomu sa hovorí umelý prechod), medzi tým dostaneš normálne v termíne MS..a potom začneš na ten 14 den od pichnutia klasicky stimulovať 13-16 dní ![]()
@Tamjanka děkuji za info. Tak to vypadá, že se to dá vydržet:-) Teď právě čekám, až přijde MS a pak se objednám na ten 20. den a začne ten kolotoč nanovo… Tak doufám, že tentokrát to vyjde, když napoprvé se něco podělalo. Teď už ale budeme mít i všechna vyšetření a budou dělat i PGS, tak už to musí vyjít!:-)
@Tamjanka tak jak se ti těhotní?
je ti dobře nebo se dostavili nevolnosti?
@pajka29 pomalu jsem špunta obrečela
jak je krásný. Akorát že si kamarádka u porodu asi hnula kostrčí a včera nemohla chodit, protože téměř necítila nohy a měla hrozne bolesti
dneska už je to trochu lepší, ale opravdu mi ji bylo lito ![]()
@lulu79 jojo dlhy protokol nie je o nič náročnejší ako kratky..len je zdlhavejší kvoli tým 14 dnom čakania..ale je pre niekoho lepší bo je regulovatelný..tým že ti odstavia vaječníky, všetky foliky začnu dozrievat rovnako a tým lekár dokáže z teba vydolovat rovnako velke foliky a to ovplyvnuje i zralost vajičok..tak držím moc moc palečky nech je tento cyklus uspešný, a chytneš tu našu tehu vlnu, ktorá sa tu rozjela
![]()
@pajka29 uplne krásne sa mi tehotní, ďakujem za opýtanie
žiadna nevolnost, vobec nič..iba ked mám hlad tak mi príde trošku ťažko, ale inak v tomto smere som uplne v pohode..a čo ty? ako tehulkuješ ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.