Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivettt78 děkuju, taky se bojím radovat na plno, ale doufám… ![]()
Holcičky taka otázka..barvíte sa v prvom trimestri? Ja už mám taký mega odrost že potrebujem zafarbit no všade na nete čítam ako to škodí a inde zase píšu že su to povery ešte z pred 20 rokov keď neboli farby na vlasy tak kvalitné..ja mám doma farbu Loreal Casting creme gloss a je bez amoniaku..tak premýšlam zda si ju na tu hlavu dať abo ee..nechcela by som prďolkovi ublížiť.. ![]()
@Menudo
potichučky gratulujem
moc ti to prajem ani nevieš ako..myslela som na teba a chodila kuk že či už si nam sem daco nedala, kedže som vedela že si bola minulý štvrtok na KET..tak hlavne dávaj na seba pozor ![]()
@Tamjanka probirala jsem to s nekolika kadernicema a dusovaly se, jak jsou to fakt povery. jde pry hlavne o ty vypary, ktere se uvolnuji a ktere v prubehu barveni dychas. ja teda chodim na silnejsi preliv a kdyz jsem se ptala kadernice, tukala si na celo, jako proc se vubec ptam ![]()
@Lamicka2016 to mas hodne stary HP, urcite ti budou delat nove. AMH klesa, mne za rok kleslo asi o cele 1 cislo, to jsem tu docela fnukala. takze i zalezi, jaky byl casovy rozestup mezi temi tvymi testy.
@marijan hej presne to som sa i ja dočitala na nete že kedysi tam bolo moc čpavku a to dýchanie výparov škodilo..potom som zase čitala že cez vlasový korienok sa do krvi dostanu chemikalie obsažene vo farbe a to miminku škodí..tak som cela v rozpakoch zda do toho isť abo ee
no pri pozrení do zrkadla mesiac asi nevydržím
![]()
@Tamjanka Za těch 20-25 minut působení barvy tělu neuškodíš
Taky už začínám vypadat jako vodník Česílko a budu se muset objednat na barvení ![]()
@Lenkýs no tiež si hovorím že keď umývam nádobí tak v jary je viac chemie a ta mi cez pokožku tiež asi koluje do tela..no jo..tak to skušim ešte premyslieť
našťastie sa odrosty teraz nosia a sú „IN“
vodník Česílko
![]()
Příspěvek upraven 25.05.17 v 12:32
jako nováčka mě to nechce pustit nad 10 příspěvků
tady Lamicka2016…no rozestup. Jde o to, že mě se to AMH právě o číslo zvýšilo u Ulčové v Plzni oproti CAR ![]()
Ahoj holky, prosím vás, jak probíhá dlouhý protokol?
Jinak
@Tamjanka moc gratuluji k úspěchu ![]()
@Anonymní U toho AMH záleží na tom, jakou mají laboratoř, jsou dvoje různé jednotky, ve kterých se to měří. Tak to bylo vysvětleno mě, protože jsem taky měla dvě různé hodnoty…
@lulu79 jeeeeeee ďakujeeeem
dlhý protokol začina tak že 21-22 DC ti pichnú napr. zoladex a odstavia ti vaječníky na 14 dní ( tomu sa hovorí umelý prechod), medzi tým dostaneš normálne v termíne MS..a potom začneš na ten 14 den od pichnutia klasicky stimulovať 13-16 dní ![]()
@Tamjanka děkuji za info. Tak to vypadá, že se to dá vydržet:-) Teď právě čekám, až přijde MS a pak se objednám na ten 20. den a začne ten kolotoč nanovo… Tak doufám, že tentokrát to vyjde, když napoprvé se něco podělalo. Teď už ale budeme mít i všechna vyšetření a budou dělat i PGS, tak už to musí vyjít!:-)
@Tamjanka tak jak se ti těhotní?
je ti dobře nebo se dostavili nevolnosti?
@pajka29 pomalu jsem špunta obrečela
jak je krásný. Akorát že si kamarádka u porodu asi hnula kostrčí a včera nemohla chodit, protože téměř necítila nohy a měla hrozne bolesti
dneska už je to trochu lepší, ale opravdu mi ji bylo lito ![]()
@lulu79 jojo dlhy protokol nie je o nič náročnejší ako kratky..len je zdlhavejší kvoli tým 14 dnom čakania..ale je pre niekoho lepší bo je regulovatelný..tým že ti odstavia vaječníky, všetky foliky začnu dozrievat rovnako a tým lekár dokáže z teba vydolovat rovnako velke foliky a to ovplyvnuje i zralost vajičok..tak držím moc moc palečky nech je tento cyklus uspešný, a chytneš tu našu tehu vlnu, ktorá sa tu rozjela
![]()
@pajka29 uplne krásne sa mi tehotní, ďakujem za opýtanie
žiadna nevolnost, vobec nič..iba ked mám hlad tak mi príde trošku ťažko, ale inak v tomto smere som uplne v pohode..a čo ty? ako tehulkuješ ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď