Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenkýs no nějak mi přestala stačit, ale asi radši vydržím, za ten risk mi to asi nestojí… ![]()
@Menudo ja se parkrat koupala, ale vynechala jsem horkou vodu
@Menudo píše:
Holky, jak jste na tom prosím s koupáním v prvním trimestru? Mluvím o koupání ve vaně, je mi jasné, že hodinová horká lázeň je úplný nesmysl, ale začínám dost trpět na bolesti v kříži a mám neodolatelnou chut si je alepon trochu prohrat…
Já jsem se sprchovala vlažnou vodou, ani teď si nenapouštím moc teplou vodu a to zítra začínám 22.tt. sem posera a pro svoje blaho nebudu riskovat.
@pajka29 jj, taky nebudu
ale neberu to tak, že ke to pro moje blaho, myslím že ono si tělo samo říká…
@MartinaCV Takze z tech novych tam zustal jen ten s tim divnym jmenem? Jinak je to stare slozeni Brandejska, Jarosova, Langerova, Roznickova? Jsem rada, ze jsem ty experimenty na Letne nezazila a ze ted se to jiz zase vratilo do starych koleji.
@pajka29 píše:
Já jsem se sprchovala vlažnou vodou, ani teď si nenapouštím moc teplou vodu a to zítra začínám 22.tt. sem posera a pro svoje blaho nebudu riskovat.
Taky jsem radši mrzla ![]()
@Cuddy píše:
@MartinaCV Takze z tech novych tam zustal jen ten s tim divnym jmenem? Jinak je to stare slozeni Brandejska, Jarosova, Langerova, Roznickova? Jsem rada, ze jsem ty experimenty na Letne nezazila a ze ted se to jiz zase vratilo do starych koleji.
Ano, Leahomschi + ještě Vykysalá a ta sestava, kterou píšeš.
Taky jsem ráda, že jsem to zmákla ještě tenkrát. A doufám, že už tam nebudeme muset. Koncem měsíce začnu píchat Subcuvii a za měsíc se do toho obujeme ![]()
@Menudo píše:
@pajka29 jj, taky nebuduale neberu to tak, že ke to pro moje blaho, myslím že ono si tělo samo říká…
Mě to i Jarošová řekla že se nemám koupat v moc teplé vodě, bylo to po transferu, ale pak jsem špinila takže jsem to dodržovala i nadále. A co zkusit nějaký teplý zábal dát jen na kříž?
@MartinaCV píše:
Taky jsem radši mrzla
Přesně tak, za ty nervy mi to nestálo. jo a jestli ses dočetla, čekám chlapečka, přítel si ho vymodlil
,jsem zvědavá jestli u vás se chlapeček zadaří i když ono je to jedno, hlavně že je děťátko zdraví ![]()
@Menudo Jinak ja take byla srab a vanu jsem si odpirala asi az do 36tt. Asi by se nic nestalo, ale nestalo mne to za to.
@pajka29 píše:
Přesně tak, za ty nervy mi to nestálo. jo a jestli ses dočetla, čekám chlapečka, přítel si ho vymodlil,jsem zvědavá jestli u vás se chlapeček zadaří i když ono je to jedno, hlavně že je děťátko zdraví
Mám teď plný stůl práce, volno bylo asi jen dva tři dny. Takže tu sedím a píšu a občas nakouknu. Vím a gratuluji
Taky jsem zvědavá, jestli se nám klučina povede
No, ale já hodně věřím, že co si člověk dovede představit, to dovede i zrealizovat, takže vizualizace a přání bez pochybností.. na to teď zase sázím. ![]()
Ahoj holky, hlásím se zase po čase - měla jsem problémy s netem i nějaké rodinné doma, tak nebyl moc čas a popravdě ani nálada na PC. V út jsem byla u svého Dr. na kontrole - malá je v pořádku, což je nejdůležitější. Množství plod. vody normální - kéž by tak zůstalo! A placenta o. k., akorát jak je na přední straně tak stále zakrývá jizvu
, musím se modlit, že se do 30tt vytáhne, jinak by to byl dost průšvih, raději na to ani nemyslím!!!
Jak se máte vy? Co jsem v rychlosti proběhla zpětně…
Marjan - moc gratuluji k tomu, že amnio dopadlo dobře, myslela jsem na Tebe a věřila, že to tak bude a koukám, taky holčička - gratuluji ![]()
Pájka29 - moc gratuluji ke kloučkovi, to má přítel ohromnou radost, viď?, když si ho tolik přál a Ty vlastně taky…
Lenkýs - co Tvoje výsledky, víš už? Snad jsem nepřehlédla…
Ještě jsem tu zahlédla novou těhulku (jméno mi vypadlo), tak také moc gratuluji, aby vše probíhalo jak má. Příští pátek jdu už do Motola na velký UTZ, tak se těším i bojím zároveň, aby bylo vše o. k. TP mám 11.11 dle MS a 6.11. dle utz, ale já budu ráda i za jakýkoliv termín v říjnu, hlavně ne září a dříve…
Jak jste tu některá psala, že nakupujete on-line v zahraničí, můžete písnout prosím odkaz? Já tedy defacto vše po dceři mám a tím, že to bude druhá holčička - narozená stejně podzim/zima, tak vlastně NIC nepotřebuju, ale znáte to, něco se postě koupit musí, to by nebylo ono
. Jinak s chystáním a přebíáním výbavičky chci počkat až do 28tt, to povezu dceru v létě k babi na prázdniny, tak budu mít více času a už to bude za „hranicí“. Jinak se jména, jak jste tu řešily - máte vybraný moc pěkný, tak já se tak nějak, že vím, že je to hočička bojím jí dát zatím jméno… Partner to zatím taky řešit nechce, tak to necháme asi až po létě a i dle toho jak dopadnou utz a bude se více vidět jak to s porodem budu ve finále mít… Moje favorité ale jsou: Anna, Amélie, Marie, Nela, Ella, Sára, tak uvidíme, zda z toho něco projde ![]()
@Ivettt78 ahoj, dekuji
Jsem moc rada, ze jsi v poradku. S holkama jsme si rikaly, ze jsi se dlouho neozvala. Jinak ja zatim nakoupila na webu mothercare.com, ale maji tam drazsi postovne, tak to chce delat vetsi nakup
zrovna dneska jsem koukala v Nextu na nejake dupacky, za jedny cena 470, tak to pak neni drahe ani to postovne, protoze za 470 budou troje a v lepsi kvalite ![]()
@Ivettt78 Ahoj, výsledky ve středu ještě nebyly, ale mají být do 3 týdnů a v případě špatných volají sami… takže jestli do středy nikdo nebude volat, můžu si oddychnout.
Jinak já objednávám z UK. Brala jsme manželovi nějaká trička, tak jsme přihodila nějaké to bodýčko
http://cs.sportsdirect.com/SearchResults?… Když si dáš standardní dobu doručení, tak to máš za cca týden doma, vlevo nahoře si přepni na CZE.
Holky Marjan a Lenkýs - děkuji za tipy, junku na to
. Mne štve, že teď jsou v krámech více méně jen letní věci a já byc chtěla něco do porodnice, což v říjnu / listopadu v šatičkách moc nepůjde
-
Lenkýs, uričtě to bude dobrý. Člověk musí doufat, nic jiného mu totiž nezbývá…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď