Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
12.2.13 19:22

@FairPlay Ahoj to víš že můžeš, vítám tě tady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
12.2.13 19:23
@LuciTau píše:
HCG 50 :,(

No proč pláčeš..? Kolikátý jsi den od ET?? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
12.2.13 19:24

@Denis11 14 den od ET sestra mi řekla že se asi zázrak nestane.. min. přes 100 by mělo být :,(

• Citovat
  • Upravit
957
12.2.13 19:25

@Denis11 Ahoj, díky za přivítání. Pročítala jsem celou vaši diskuzi. Zabralo mi to skoro týden. :-) V pátek jdeme na první konzultaci, ale ne k dr., ale ke koordinátorce, tak jsem malinko nervózní. Můžu mít otázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
12.2.13 19:26

@LuciTau neklesekj na myslim, už jsem četla o hafo hafo případech, kdy začal bojovníček bojovat a vytáhl to fofrem nahoru! :hug: :hug: a neboj, já vim moc dobře jak se cítíš.. :hug: :hug: ale věř mu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
12.2.13 19:53

@LuciTau :srdce: :srdce: :srdce: To je mi líto, moc jsem ti to přála :( :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
12.2.13 20:06

@FairPlay Ahoj :mavam: Jak to, že nejdeš na první konzultaci i k doktorce? 8o My teda šli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.2.13 20:07

@Denis11 To to možná dá kontakt na tu, ke které jsem chodila já (Šimonková). Mám ho taky z Gennetu. Zkusit se má vše. Nedovedu si ale představit, že nebudeš cvičit doma, mělo by se to dělat každý den a to přece nebudeš denně někam chodit. No uvidíš, co ti příští týden řekne.

Mě už je od neděle šoufl a hlavně vždycky večer. Na těh. nevolnosti by to teda bylo fakt brzo, takže to stále připisuju utrouši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
12.2.13 20:08

@FairPlay jen se ptej ;) mimochodem kamaradka ma z gennetu z DV nadhernou 20-ti mes. holcicku :hug: sice trochu pospichala na svet, ale uz to skoro neni poznat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
12.2.13 20:18
@FairPlay píše:
@Denis11 Ahoj, díky za přivítání. Pročítala jsem celou vaši diskuzi. Zabralo mi to skoro týden. :-) V pátek jdeme na první konzultaci, ale ne k dr., ale ke koordinátorce, tak jsem malinko nervózní. Můžu mít otázku?

promin byla jsem se psem :) samo že můžeš mít otázku :) povídej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
12.2.13 20:23

@Prit No uvidim, možná budu a jen jsem to špatně pochopila :nevim: A nemyslim si že na těhu nevolnosti je to brzo.. já jsem taky cejtila malý změny a to ještě dřív než ty.. podlě mě to má každá ženský jinak takže klidně to už může být k tomu, Ale je fakt že asi si nechceš dělat zbytečný naděje vid? Ty jsi takovej realista že jo raději asi? Já v normálnim životě taky…ale tady na e-miminu jsem většinou strašně nakažená optimismem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
12.2.13 20:25

@Sariele Ahoj, no my to vzali trošku oklikou - mám šikovnýho přítele. :D Měli jsme totiž hodně nepříjemnou zkušenost s Apolinářem. A protože je přítel hodně akční, zašel se do Gennetu jen tak přeptat, jak to chodí tam. A úžasná sestřička zavolala koordinátorce, na její svolení dala telefonní číslo Péťovi a teď jdeme na tu první konzultaci k ní. A to jsme s ní poprvé mluvili minulý čtvrtek. :) Řekla nám, že má pro nás dárkyni, tak to zařídí tak, aby jsme mě stihli na těhotenství připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
12.2.13 20:28

@dendulina Jsem se chtěla zeptat Denis, protože koukám, že má taky kočičáky, jestli si nechala dělat testy na toxoplazmózu. To super vědět, že se to někomu podařilo. My budeme mít taky holčičku, ukázal nám to prstýnek. :lol: Ne, samozřejmě nevím, co budeme mít. Ono je to hlavně jedno, důležité je, aby bylo mimčo zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
12.2.13 20:29

@FairPlay Jo takhle, tak to jo :) Tak držím palce, ať to dobře dopadne :kytka: A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
12.2.13 20:29

@Denis11 Neva, já se zase učila s klukem. Je přítele z prvního manželství. Já děti zatím žádné nemám a tohle je fakt škola nervů, vůbec jsem netušila, co za výmluvy dokážou děti vymyslet. Koukala jsem, že máš taky kočičáky. Nechávala jsi si dělat testy na toxoplazmózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.