Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenkýs dobře dám na tebe:o)))))Dám vědět jak to s námi vypadá:o)))
Ahoj holky prosim jak asi klesa hodnota AMH s vekem? V lednu 2014 jsem mela hodnotu 3.79 to mi bylo 37, tak me zajima kde ted asi muzu byt…
@boule76 píše:
Ahoj holky prosim jak asi klesa hodnota AMH s vekem? V lednu 2014 jsem mela hodnotu 3.79 to mi bylo 37, tak me zajima kde ted asi muzu byt…
ahoj, ve 40 letech jsem měla 4,06, následně proběhlo jedno IVF a jedno těhotenství a po dvou letech ve 42 mám 3,16 ![]()
@Romčinka Já chodila jako samoplátce obden, protože obden se má hodnota zdvojnásobit. Hele, byla jsem jakžtakž spokojená, když hodnota byla 77 tisíc jednotek, to jsem si už říkala, že to je fakt těhotenství
Doteď si mě tam pamatujou a ptají se na Laurinku ![]()
@Romčinka Co si máš asi myslet, že jsi další, komu to tady klaplo
Tady každej nakonec otěhotní a když se to nepovede při IVF, tak natruc přirozeně ![]()
Holky, tak zítra mi začíná škola a hned mi odpadla. Já mám takovou radost ![]()
@boule76 píše:
Mohla bys mít třeba přes 2. Uvidíš ![]()
@boule76 - já mám třeba AHM +/- stejný jako jsem měla v roce 2012. Je to asi divný, ale mám ![]()
takže žádný stres.
@KamisB píše:
@boule76 - já mám třeba AHM +/- stejný jako jsem měla v roce 2012. Je to asi divný, ale mám
takže žádný stres.
Aha. No uvidíme, v říjnu půjdu na krev.
@Petruš Z. Vše jste krasně s manželem zvládli a moc si užívejte dětičky
děkuji za podporu. Člověk to prostě nesmí vzdát, i když je úplně na dně. Mě poprvé, když sem čekala na kyretáž dali paní s pořádným pupanem a já myslela, že mi hrábne, pak sem byla na pokoji s pani co si nechávala dítě vzít a já myslela, že ji rozkousám. Mohla mít to o co já právě přicházím a neváží si toho. Opravdu mi po odchodu dobře nebylo a po druhým ZT sem byla 6 tydnů doma. Změnila sem lékaře, protože moje gyndařka nic neřešila a nový doktor mě poslal na vyšetření na lepek a pak do gennetu. Vdala sem se a prostě začla znovu.
@MartinaCV Ahoj Martino, slyšela jsi o tomto? https://www.thecut.com/…-chance.html
@Romčinka přesně, ta nejistota je nejhorší…já chodila do laboratoře do Thomayerky, ale nevím odkud jsi, tam můžu jen doporučit…teda byla jsem dvakrát a když to bylo plus mínus dvojnásobné, tak mi to stačilo
každopádně nedoporučuji laboratoře Aeuskulab, těm to trvalo do druhého dne, a to bylo hrozné čekání ![]()
@boule76 a já měla v 2015 něco kolem 1,8 a teď ve 2017 prý 2,2
asi mladnu, jinak si to nedokážu vysvětlit
oboje vyšetřením v Gennetu ![]()
@MartinaCV no taky budu chodit na krev půjdu v pátek a v pondělí a snad to poroste
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď