Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV asi by to byl veliký zázrak. Každopádně moc děkuju Marti ![]()
@Menudo ja teda znam nekolik realnych pripadu holek, ktere cekaly kluky a hcg mely v rozmezi 100-150 dva tydny po ET a bylo to ok. Takze tohle cislo samo o sobe nemusi znamenat vubec nic spatneho, dulezity je ten narust obden a jestli nejsou jinak zadne potize, bolesti, krvaceni atd. Takze urcite neni nic ztraceno ![]()
@Menudo píše:
@MartinaCV asi by to byl veliký zázrak. Každopádně moc děkuju Marti
Já myslím, že to ani nemusí být zázrak, ta hodnota je podle mě v tabulkovém rozmezí a není úplně mizerná. Kdybych byla na tvém místě, šla bych dnes jako samoplátce někam do laborky, protože vím, že bych nevydržela s nervama do zítra. Jestli by byl zase nějaký pěkný nárůst, udržovala bych se v klidu
Udělala bych to takhle kdybych měla pochybnosti. Za odběr jsem jako samoplátce platila 150 Kč.
@Cuddy Cuddy, máme doma i čaje pro malou, Peřinka Chrupalka, Lesní jahody.. tyhle miminkovské čaje jsou taky bez kofeinu ![]()
@MartinaCV @veveruse78 ráno jsem dělala test a je stejný jako dny před… Jsem samozřejmě úplne na nervy a strašně se bojím, ale pokud mám vidět nárůst, tak asi opravdu ideálně ob den… Kéž by holky…
@veveruse78 Ježíš být taK jedna z nich
tak nějak cítím pravou stranu… Sice tu já cítím víc i při MS, ale teď se v kombinaci s těma testama zkrátka bojím, že to není dobré ![]()
@Menudo A jake mas testy? Ja treba na dr.max nemela dalnici nikdy, ani pri hcg nad 2tis.
@Cuddy přikládám fotku… Já dálnice znám… Jak z minulého těhotenství (skončilo v 11tt) tak i z mimodelozniho, i když to bylo možná o něco později… ![]()
@Menudo To jsou slušné testy! Vypadají pěkně.. a vydržíš tedy do zítra?
Ahoj holky. Tak jsem teď byla na vyšetření průchodnosti vejcovodů - vše ok. Ale! V úterý jsem byla na konzultaci u Jarošové, prohlídla mě a na pátek (zítra) naplánovala inseminaci (píchnout jen Ovitrelle). Tu jsem nakonec museli zrušit (přítel musel odjet pryč) a tak jsem šla dneska na to vyšetření - dr. Hynek mi řekl, že zralé vajíčko bude až tak za 5 dní. Takže zítra by inseminace byla stejně úplně zbytečná…Tak jsem z toho zmatená - to si přece musela Jarošová všimnout, že mi tento cyklus dobře nezrají vajíčka, nebo ne? Teď nevím, co je špatně
Cykly mám 25-28 dní, normálně na sobě ovulaci pozoruji (kolem 12 dne), tento cyklus zatím ne ![]()
Příspěvek upraven 07.12.17 v 12:22
@MartinaCV Marti, tobě nepřijde zvláštní, že nesili? Začalo mě píchat v podbřišku, spíše na pravé straně… Prostě nervyyyy!!!
ale jo vydržím… Dneska nikam nejedu, jsem mimo Prahu a myslím, že výsledky by už teď stejně byly až zítra… Navíc… Pokud je něco špatně, nic s tím neudělám…
jen ať to není mimodelozni..!
@Menudo píše:
@MartinaCV Marti, tobě nepřijde zvláštní, že nesili? Začalo mě píchat v podbřišku, spíše na pravé straně… Prostě nervyyyy!!!ale jo vydržím… Dneska nikam nejedu, jsem mimo Prahu a myslím, že výsledky by už teď stejně byly až zítra… Navíc… Pokud je něco špatně, nic s tím neudělám…
jen ať to není mimodelozni..!
Já nevím, jak moc nesílí.. na živo jsou testy vidět líp než na fotce a tohle je takový ukazatel..no, na to se nedá spoléhat, rozhodující je krev a progrese hcg. Takhle ty testy nevypadají špatně.
Holky, tak jsem byla dnes na kontrole a vajíčka rostou, dokonce už 5 jich je kolem 18
Pan doktor mi naplánoval odběr na pondělí… tak uvidíme kolik jich bude
Už jsem teda celá rozpíchaná, píchám si každý den 3 injekce, někdy i 4 když Gonal v peru nevyjde… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď