Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
7.12.17 08:07

@MartinaCV asi by to byl veliký zázrak. Každopádně moc děkuju Marti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
7.12.17 09:10

@Menudo ja teda znam nekolik realnych pripadu holek, ktere cekaly kluky a hcg mely v rozmezi 100-150 dva tydny po ET a bylo to ok. Takze tohle cislo samo o sobe nemusi znamenat vubec nic spatneho, dulezity je ten narust obden a jestli nejsou jinak zadne potize, bolesti, krvaceni atd. Takze urcite neni nic ztraceno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.12.17 09:26
@Menudo píše:
@MartinaCV asi by to byl veliký zázrak. Každopádně moc děkuju Marti :hug:

Já myslím, že to ani nemusí být zázrak, ta hodnota je podle mě v tabulkovém rozmezí a není úplně mizerná. Kdybych byla na tvém místě, šla bych dnes jako samoplátce někam do laborky, protože vím, že bych nevydržela s nervama do zítra. Jestli by byl zase nějaký pěkný nárůst, udržovala bych se v klidu :) Udělala bych to takhle kdybych měla pochybnosti. Za odběr jsem jako samoplátce platila 150 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.12.17 09:48

@Cuddy Cuddy, máme doma i čaje pro malou, Peřinka Chrupalka, Lesní jahody.. tyhle miminkovské čaje jsou taky bez kofeinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
7.12.17 09:55

@MartinaCV @veveruse78 ráno jsem dělala test a je stejný jako dny před… Jsem samozřejmě úplne na nervy a strašně se bojím, ale pokud mám vidět nárůst, tak asi opravdu ideálně ob den… Kéž by holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
7.12.17 09:57

@veveruse78 Ježíš být taK jedna z nich :) tak nějak cítím pravou stranu… Sice tu já cítím víc i při MS, ale teď se v kombinaci s těma testama zkrátka bojím, že to není dobré :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
7.12.17 10:00

@Menudo A jake mas testy? Ja treba na dr.max nemela dalnici nikdy, ani pri hcg nad 2tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
7.12.17 10:13

@Cuddy přikládám fotku… Já dálnice znám… Jak z minulého těhotenství (skončilo v 11tt) tak i z mimodelozniho, i když to bylo možná o něco později… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.12.17 12:15

@Menudo To jsou slušné testy! Vypadají pěkně.. a vydržíš tedy do zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.12.17 12:17

Ahoj holky. Tak jsem teď byla na vyšetření průchodnosti vejcovodů - vše ok. Ale! V úterý jsem byla na konzultaci u Jarošové, prohlídla mě a na pátek (zítra) naplánovala inseminaci (píchnout jen Ovitrelle). Tu jsem nakonec museli zrušit (přítel musel odjet pryč) a tak jsem šla dneska na to vyšetření - dr. Hynek mi řekl, že zralé vajíčko bude až tak za 5 dní. Takže zítra by inseminace byla stejně úplně zbytečná…Tak jsem z toho zmatená - to si přece musela Jarošová všimnout, že mi tento cyklus dobře nezrají vajíčka, nebo ne? Teď nevím, co je špatně :nevim: Cykly mám 25-28 dní, normálně na sobě ovulaci pozoruji (kolem 12 dne), tento cyklus zatím ne :(

Příspěvek upraven 07.12.17 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.12.17 12:20

@Ladka02 a jak velký byl folikul?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
7.12.17 12:22

@MartinaCV Marti, tobě nepřijde zvláštní, že nesili? Začalo mě píchat v podbřišku, spíše na pravé straně… Prostě nervyyyy!!! :zed: ale jo vydržím… Dneska nikam nejedu, jsem mimo Prahu a myslím, že výsledky by už teď stejně byly až zítra… Navíc… Pokud je něco špatně, nic s tím neudělám… :( jen ať to není mimodelozni..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.12.17 12:30
@Menudo píše:
@MartinaCV Marti, tobě nepřijde zvláštní, že nesili? Začalo mě píchat v podbřišku, spíše na pravé straně… Prostě nervyyyy!!! :zed: ale jo vydržím… Dneska nikam nejedu, jsem mimo Prahu a myslím, že výsledky by už teď stejně byly až zítra… Navíc… Pokud je něco špatně, nic s tím neudělám… :( jen ať to není mimodelozni..!

Já nevím, jak moc nesílí.. na živo jsou testy vidět líp než na fotce a tohle je takový ukazatel..no, na to se nedá spoléhat, rozhodující je krev a progrese hcg. Takhle ty testy nevypadají špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.12.17 12:33

Holky, tak jsem byla dnes na kontrole a vajíčka rostou, dokonce už 5 jich je kolem 18 :pankac: Pan doktor mi naplánoval odběr na pondělí… tak uvidíme kolik jich bude :) Už jsem teda celá rozpíchaná, píchám si každý den 3 injekce, někdy i 4 když Gonal v peru nevyjde… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.12.17 12:33

@Lamicka2016 Ty jo, teď nevím, asi 12 mm? Nepamatuji se :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.