Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
15.8.18 15:58
@mzk píše:
@MartinaCV Marti, prosímtě, jak si to udělala s dokumentací při odchodu z Gennetu? Já se rozhodla, že nebudu hazardovat se svýma pokusama a jdem do CUBE, které jsme stejně předtím zvažovali :)

Zatím nijak, vyžádám si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
15.8.18 16:11

@MartinaCV Držím palce, ať se jinde zadaří! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.8.18 16:21
@mzk píše:
@MartinaCV Držím palce, ať se jinde zadaří! :kytka:

Moc děkuji, tobě taky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.8.18 16:54

@mzk Taky by mě zajímalo, jak s dokumentací. Já se rozhoduji mezi CUBE a UNICOU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.8.18 18:17
@barevnakvetinka píše:
Ahoj holky, co jste byli na vyšetření u Malíčkové, kdo vám psal žádanku? Může ji napsat i obvodní gynekolog nebo jde to i bez žádanky? Díky moc… :mavam:

Ahoj. Mě v prosinci poslala bez žádanky pryč (v Iscare), ale nedávno někdo psal, že prý žádanka není potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.18 21:07

@Ladka02 Ahoj, díky za odpověď. Já po ní chtěla minulý měsíc zkouknout výsledky od Mudr Nováka, jestli je tam všechno (není, udělal základní vyšetření i když jsem chtěla rozšířené) a co případně doplnit a odpálkovala mě, že mě nezná, nejsem její pacient, takže se k výsledkům vyjadřovat nebude. Pak tu někdo psal, že když k ní šli, tak se na ně utrhla, proč k ní, když má Gennet svého imunologa. S těma doktorama je to těžké. :zed:
Já teď IVF zase odkládám, nastydla jsem na spodek a pořád mě pobolívá břicho, takže zas kolečko po doktorech. a to už mám v sobě 3 týdny píchnutý Zoladex. Nejsem já smolař?
Nechám si zatím aspoň udělat průchodnost a případně znovu imuno od Malíčkové a místo dlouhého protokolu zvolím krátký. Ten se dá aspoň v případě nemoci odsunout o měsíc… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mzk
501
16.8.18 08:08

@Lucie2727 Ahoj, jj o Unice jsem taky četla. Nevíš, jaké jsou objednací termíny tam? Máš od někoho s touto klinikou zkušenost. Opravdu nechci zbytečně plácat pokus někde, kde to jen tak odfláknou, hlavně aby to bylo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.8.18 08:44
@barevnakvetinka píše:
@Ladka02 Ahoj, díky za odpověď. Já po ní chtěla minulý měsíc zkouknout výsledky od Mudr Nováka, jestli je tam všechno (není, udělal základní vyšetření i když jsem chtěla rozšířené) a co případně doplnit a odpálkovala mě, že mě nezná, nejsem její pacient, takže se k výsledkům vyjadřovat nebude. Pak tu někdo psal, že když k ní šli, tak se na ně utrhla, proč k ní, když má Gennet svého imunologa. S těma doktorama je to těžké. :zed:
Já teď IVF zase odkládám, nastydla jsem na spodek a pořád mě pobolívá břicho, takže zas kolečko po doktorech. a to už mám v sobě 3 týdny píchnutý Zoladex. Nejsem já smolař?
Nechám si zatím aspoň udělat průchodnost a případně znovu imuno od Malíčkové a místo dlouhého protokolu zvolím krátký. Ten se dá aspoň v případě nemoci odsunout o měsíc… :mavam:

Na mě tehdy nebyla úplně nepříjemná, ale rozšířené imuno mi dělat nechtěla, když jsem měla jít na své první IVF. A to jsem si to chtěla i sama zaplatit, ale řekla mi ať ty peníze investuji lépe… Ale ty bys na to měla právo, protože máš za sebou i neúspěšné KETy.
Držím palce, ať si brzo fit! Jsi zatím v Gennetu spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
16.8.18 10:46

@barevnakvetinka Ahoj, já si myslím, ze paní doktorka Malickova si toho nabrala příliš a dostala se za hranice svých sil. Když jsem ji kontaktovala na začátku brezna, odpověděla mi na email do druhého dne, zkoukla výsledky z imunie, nerešila doporučení, ze kterého jdu CAR. Při objednání jsem šla bez čekání, byla mila…o 2mesice později už to bylo úplně jiné, čekala jsem před ordinaci hodinu a pul, byla jsem svědkem, kdy tam sjela pacientku, kdy se po hodně čekání byla zeptat, zda na ni nezapomněla, v ordinaci už nebyla moc příjemná. Nakonec jsem malém ani neměla léčbu, na které jsme se domluvily. Mela jsem se ji ozvat před KETem kvůli přípravě infuze lipidů v lékárně VFN - sama to takto chtěla, ze to tam zajistí telefonicky. Pote mi neodpovídala na maily, dovolat se neslo, nereagovala ani na vzkaz nechany na recepci. Musela jsem to v te lékárně resit sama, stálo to asi hodinu domlouvaní a vysvětlování s vedoucím lékárny, vyrobnou atd…kvůli zajisteni příští dávky jsem se ji musela vnutit na kontrolu přímo do ordinace (naštěstí ji někdo odřekl termín) a když jsem pak do lékárny za 3 dny přišla, infuze připravena nebyla, protoze jim nahlásila datum o týden později. Přitom jsem mela již v car domluvený na ten den aplikaceli infuze. Takže samé nervy, KET se i pres léčbu stejně nepovedl (to nedavam za vinu Malickove). Vůbec nechci, aby to vyznělo jako zpochybňování jejích kvalit odborných, ani lidských. Myslím, že její původně dobře myšlena snaha pomoci všem a konzultovat i výsledky jejich kolegů přerostla hranici, kterou je schopna zvládnout. Je jasné, ze pokud ji poskytují zázemí ordinace v Iscare, tak logicky jejich pacientky chtějí byt objednány co nejdříve a když ona nabrala i pacientky z jiných car, v tak je ted pod tlakem vyhovět přednostně svému zaměstnavateli a možná na základě toho již dělá určitá omezení. Stejně jako v případě Gennetu, i tady se řádně projevil efekt internetových diskusi, kdy je brána za jedinou kompetentní imunolozku v oblasti reprodukční medicíny, jenže bohužel není v silách jednoho lékaře zvládnout nápor pacientek z cele republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 12:07

@Ladka02 Ahoj, tak koukám, že k Malíčkové je to asi zbytečné se objednávat… Základní imuno mám dobré až na to, že likviduji spermie, takže přirozené početí nehrozí a pak mám hodně vysoké DFS 70. Prý to s reprodukcí nesouvisí. To je ale zajímavé, proč se mi ty miminka nechytají… Pořádně mi nikdo nevysvětlil, co ta zkratka znamená a pokud to je nějaký zánět v těle, jak ho přeléčit, abych měla hodnotu v pořádku. Dneska na gyndě mi odebrali krev na CRP a krevní obraz a k ostaním problémům (systémová mykóza) mi řekla, ať držím dietu dál, že je to an dlouho. Žádné léky, nic. Oni se fakt nechtěj zabývat žádnými mimořádnými případy. Než se dám dokupy přírodní léčbou, tak už budu neplodná kvůli věku. :zed: Urologové to samý. :zed: A obvodní mi řekla, že mi může napat recept, ale ne na pojišťovnu, takže bych si za Mycomax na měsíc zaplatila 4 tisíce… :zed:
:lol: :lol: :lol: Fakt už se můžu jenom smát…
V Gennetu spokojená… no nevím…imunolog udělal jen základní vyšetření, urolog mě odbyl, léky na mykozu nedal a Jarošová byla zatím příjemná, dá se s ní domluvit na postupu, jaký chci já. Kdybych brala, co mi doporučila, tak to byla Elonva a dlouhý protokol..
Loni jsme byli v Heliosu, před tím v Gennetu v Liberci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 12:11

@Synekdoche7 No pane jo, máš taky hezké zážitky s Mudr… Taky si myslím, že je to diskuzí. Těch holek, co do ní nakukují a nepíší příspěvky bude zřejmě dost. Martina vychválila jak Jarošovou, tak Malíčkovou, takže se všechny pacietky vrhli na tyhle dvě doktorky a podle toho to vypadá… zbytek jak jsi psala je v soukromé zprávě… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.8.18 12:16
@barevnakvetinka píše:
@Synekdoche7 No pane jo, máš taky hezké zážitky s Mudr… Taky si myslím, že je to diskuzí. Těch holek, co do ní nakukují a nepíší příspěvky bude zřejmě dost. Martina vychválila jak Jarošovou, tak Malíčkovou, takže se všechny pacietky vrhli na tyhle dvě doktorky a podle toho to vypadá… zbytek jak jsi psala je v soukromé zprávě… :mavam:

Dr. Jarošová svůj přístup očividně změnila a já jsem se nebála napsat pak ani to (jako jedna z mnoha), právě proto, že veřejná diskuze ovlivňuje široké masy. Dr. Malíčkovou nadále považuji za špičku reprodukční imunologie, což je asi velmi snadné dokázat těmi davy, kterým pomohla. Je však pravděpodobné, že když je někdo velmi šikovný a úspěšný, budou se k němu hrnout pacienti ze všech koutů republiky a dá se očekávat, že si ten nápor bude muset korigovat. Už v minulosti se stalo, že nepřijímala nové pacientky, poté zase povolila stavidla. To je od ní naopak hezké. Jestli se na všechny nedostane, je to škoda, o lepší opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.8.18 12:18

P.s.: I já jsem se v minulosti o šikovnosti Dr. Malíčkové dozvěděla z internetových diskuzí, nejsem její objevitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
16.8.18 12:19

Ahojky nám se to jedno embryjka vyvíjí na 1 dnes 4bunecne jak má… Zítra trasfer :mavam: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.8.18 12:22

@barevnakvetinka Vem si sestavu v Gennetu. Ke komu bys šla? A projdi si diskuzi zpětně, kolik holek otěhotnělo po přechodu k Dr. Jarošové, prakticky každý. Je škoda, že to nevydrželo. Nebylo moc z čeho vybírat. A teď bych už vůbec nevěděla ke komu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.