Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lolitaska píše:
@Dannylinka @kakaramelka jen tak dal holčiny![]()
Tak tak snad vás budeme brzo následovat ![]()
@lolitaska na zítra držím palce ať jsou jen dobré zprávy
Dej vedet se mrnata drzi ![]()
@Virgina123 píše:hned vam napisu, doufam, ze to budou dobre zpravy a transfer az v pondeli. Akorad me trosku znepokojuje neustupujici bolest v podbrisku, kdyz si sedam a pri curani…
@lolitaska na zítra držím palce ať jsou jen dobré zprávy
Dej vedet se mrnata drzi
@lolitaska aha tak snad to brzo přejde a pokud je to hodně nepříjemný, zavolej zítra Dr, máš tam tel. Drž se
@lolitaska tak co?
@zavlacka nevím snad holky budou mít zkušenost
@Virgina123 píše:
@lolitaska tak co?
@zavlacka nevím snad holky budou mít zkušenost
Zatim nic nevolali mi a me to nikdo nezveda…tak jsem cela napjata… A doktor Cerny je moc mily, nesmely mlady muz
, ale jinak nevim, byla jsem u nej jen na kontrolnich UZ
@lolitaska tak vydrz já volala normálně sestrám klasika číslo a ony to vidí v systému
Pry maji dneska hodne transferu…tak mi to nezvedaj a sestra z recepce mi nic nerekne. Tak si pockam do pondeli hold… Nevite do kolika tam jsou dneska?
@lolitaska Ach, tak to jsou nervy. Takže v pondělí jdeš na transfer a nevíš, kolik jich máš, viď … Ale důležitý je stejně 4.den
@Nicky B píše:
@lolitaska Ach, tak to jsou nervy. Takže v pondělí jdeš na transfer a nevíš, kolik jich máš, viď … Ale důležitý je stejně 4.den
No ja prave vim jen kolik jich oplodnili nic vic… ![]()
@lolitaska toho se přesně také bojím
Že nakonec nebudu nic průběžně vědět, což nesnáším
Tobě držím palečky. Stejně zlomový je zítřek, tak si nelam hlavu a relaxuj.
@lolitaska to je teda dobrý já v dobotu normalne volala na ivf a tam mi sestra řekla
To je děs do kolika nvn prostě to zkoušet no.. ![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat, je tu někdo , kdo šel do cyklu s darovanymi vajíčky ? Zajímá mě čekací doba a postup. Jestli se dává nějaká záloha a jestli můžu zkouset nativy než mi darkyni seženou…
V Liberci mi mudr nasadila stimulaci Synarel/Gonal, z toho byly vajíčka špatný, nedaly se oplodnit (pry stimulaci to neni… No nevim, mam hyperstimulak, pres to, že jsem měla jen 125 jednotek …)
Diky za reakce… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.