Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lolitaska píše:
@Dannylinka @kakaramelka jen tak dal holčiny![]()
Tak tak snad vás budeme brzo následovat ![]()
@lolitaska na zítra držím palce ať jsou jen dobré zprávy
Dej vedet se mrnata drzi ![]()
@Virgina123 píše:hned vam napisu, doufam, ze to budou dobre zpravy a transfer az v pondeli. Akorad me trosku znepokojuje neustupujici bolest v podbrisku, kdyz si sedam a pri curani…
@lolitaska na zítra držím palce ať jsou jen dobré zprávy
Dej vedet se mrnata drzi
@lolitaska aha tak snad to brzo přejde a pokud je to hodně nepříjemný, zavolej zítra Dr, máš tam tel. Drž se
@lolitaska tak co?
@zavlacka nevím snad holky budou mít zkušenost
@Virgina123 píše:
@lolitaska tak co?
@zavlacka nevím snad holky budou mít zkušenost
Zatim nic nevolali mi a me to nikdo nezveda…tak jsem cela napjata… A doktor Cerny je moc mily, nesmely mlady muz
, ale jinak nevim, byla jsem u nej jen na kontrolnich UZ
@lolitaska tak vydrz já volala normálně sestrám klasika číslo a ony to vidí v systému
Pry maji dneska hodne transferu…tak mi to nezvedaj a sestra z recepce mi nic nerekne. Tak si pockam do pondeli hold… Nevite do kolika tam jsou dneska?
@lolitaska Ach, tak to jsou nervy. Takže v pondělí jdeš na transfer a nevíš, kolik jich máš, viď … Ale důležitý je stejně 4.den
@Nicky B píše:
@lolitaska Ach, tak to jsou nervy. Takže v pondělí jdeš na transfer a nevíš, kolik jich máš, viď … Ale důležitý je stejně 4.den
No ja prave vim jen kolik jich oplodnili nic vic… ![]()
@lolitaska toho se přesně také bojím
Že nakonec nebudu nic průběžně vědět, což nesnáším
Tobě držím palečky. Stejně zlomový je zítřek, tak si nelam hlavu a relaxuj.
@lolitaska to je teda dobrý já v dobotu normalne volala na ivf a tam mi sestra řekla
To je děs do kolika nvn prostě to zkoušet no.. ![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat, je tu někdo , kdo šel do cyklu s darovanymi vajíčky ? Zajímá mě čekací doba a postup. Jestli se dává nějaká záloha a jestli můžu zkouset nativy než mi darkyni seženou…
V Liberci mi mudr nasadila stimulaci Synarel/Gonal, z toho byly vajíčka špatný, nedaly se oplodnit (pry stimulaci to neni… No nevim, mam hyperstimulak, pres to, že jsem měla jen 125 jednotek …)
Diky za reakce… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď