Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Virgina123 na hodnoty hcg jsi myslím že je úplně jedno. Jenom testy doporučuji dělat ráno s moči. A mně taky řekli že je jedno kdy dorazím a že výsledky budu buď v ten den nebo druhý den. Vím že jednou mi povolili udělat test s krve od mojí gynekolog a jenom jsem zavolala výsledek. Jsem zvědavá jak to všechno dopadne
@Virgina123 vím, po těch letech pokusu a snažení už nemám moc optimismu, ale furt doufám a taky chci druhým dodat sílu a pozitivní myšlení ![]()
Tak jsem dneska cekala uz poradno dalnici a porad stejne, tak mam strach…,
@lolitaska já myslím že je to v pohodě. Možná že se to uz nebude zvedat a bude to pořád stejný
Já myslím že to je jasné pozitivní ![]()
@Virgina123 moc ti drzim palce at mas taky uz za par dni dalnici. A ostatnim holcinam take!
a dekuju vam, uklidnily jste me ![]()
@lolitaska to víš že jo ![]()
Určitě to klape ![]()
Dálnice to je už pěkná ![]()
@lolitaska neboj, carka je krasna. Ja rano v den odberu krve mela jeste slabsi carku nez mas ty a hcg uz bylo pres 600.
@Virgina123
A nemůže to s těma odběrama být tak, že když dorazíš ráno do 9, tak výsledek se dozvíš ten de, ale když přijdeš déle, bude výsledek až druhý den?
Já to tak měla v předchozím caru, tak jsem teda musela vždy přijít do půl osmý, abych si pak mohla po 12 zavolat. Když jsem přišla později, už měli vzorky odvezené a musela jsem čekat do druhého dne.
Tak třeba to mají stejně, jen to každé z vás napsali polovičatě ![]()
@lolitaska
Takovýhle čárky bych taky chtěla jednou mít
Neboj, jsou krásný, tak klid a nohy nahoru ![]()
@kiwiovka já ti nevím je to možné
Ale Dr opravdu sdilná nebyla. A v te zprave je to jak píšu třeba to je jak říkáš. Že po deváté je to až další den ![]()
@Virgina123
jediné, co mě k tomu napadlo. Tak třeba je to tak.
Což bych přeložila jako pražské holky se to dozví ten den, přespolní až druhý
Nebo jako já bych kvůli tomu asi nevstávala v 5, abych tam do devíti byla ![]()
@kiwiovka no tak to je jasný ![]()
Já se vybicuju za týden se tam dohrabu před devátou a uvidíme.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď