Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4882
3.2.19 08:20

@Lokev
jo, tak k tomu než my se dostaneme… :D To by ti tu napsaly jiné holky, kolik co stojí. JEště jsme neplatili nic :)
Tak držím palce, ať tě objednají brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.2.19 12:21

@Barns
Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.2.19 14:38

@kiwiovka no myslím hlavně ty začátky… Pořád tajně doufám že ivf nebudeme potřebovat. Jsemhlavne zvědavá na co všechno nás budou ze začátku testovat. Někde testují vše na začátku údajně a jiní až při tom když to po několikáté nejde… No necháme se překvapit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
3.2.19 16:11

@Lokev neboj určite hned na začátku nám dělali tyto vysrtreni, mne horm. Profil (2dcaz5dc),urxite nějakou základní imunologii, pak chlap jde na spermio (sex. abstinenci 3dny) a ak podle výsledků, doplňující vyšetření nebo potrobnejsi spermio uvidíte jak to vyjde. A určitě tobě i UZ Kontroly jestli probíhá ovulace a jak je vysoká sliznice, pak zkouší inseminaci a pak když 3×to vyjde řeší se dal, např. Průchodnost vejcovodu atd… Pak popř. Se domluvíte na ivf a jaké metody by pro vás byly nejlepsi… Rozhodně doporučuji netlačí se hned do ivf a už vůbec ne bez jakýkoliv vyšetření, přeci jen to ivf je už zásah do zdraví a i do peněz. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.2.19 16:14

@kakaramelka je děkuji za podrobný popis. Děkuji moc mi to pomohlo !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
3.2.19 17:57

@Lokev jo a ještě inseminace je hrazena pojišťovnou 6pokusu za rok. Jen se platí pokud by ti dali nějaké hormony l, ale je to v řádu stovek třeba do 300kc(za vše). Většinou od 2dc do 5dc hormony malé prášky, pak injekce na ovulaci a do 48hod. Inseminace a pak se bere utrogestan-zavadi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
3.2.19 19:32

@Lokev
karamelka ti to shrnula moc hezky :) Přeci jen, je o pěkný kus dál, než já :) Já bych teď chtěla zkusit IUI, ale uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
3.2.19 20:03

@kiwiovka to iui mi přijde fajn, kor když je dlouhé čekání na výsledky nebo tak, aspoň si člověk přijde, že se pořád něco děje, navíc člověk nikdy neví, může se zadarit jen iui a ušetří se penízky za ivf na vybavicku miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
3.2.19 20:10

@kakaramelka
přesně tak :) Proto bych ho chtěla zkusit, prvně se to odpískalo kvůli nereagování na léky, tak by se vidělo co teď. A zase by to čekání lépe ubíhalo :)
Co ty, stále vše v pohodě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
3.2.19 20:53

@kiwiovka přesně snad už to vyjde já někdy reagovala hodně že neudělali iui v gynemu ještě že jsem měla 7 vajíček tak mi to odmítli udělat kvůli vocecetnemu těhotenství. Jinak zatím vše v pořádku jen tehu. Cukrovku máme, ale pravidelne jezeni pomáhá, jinak jsme začali 3trimestr. 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.2.19 21:33

@kakaramelka ahoj na netu jsem našla stranky tehotenskacukrovka.cz a je tam hezky udělaný jídelníček na týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
3.2.19 21:50

@potvurka89 jj vím, už sem koukala, mám i rady. Apapiry od diabetologicky,zatim to šlo krásné dolů, tak to vypadá že stačí pravidelně jídlo 6×denne a vážit ty sacharidy a dodržet těch 150g za den ;) :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.2.19 22:08

@kakaramelka to je dobře , já jsem právě viděla že hodně i holky které těhu nejsou tak tuto dietu drží že se s ní dobře hubne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.2.19 06:39

@potvurka89 jj to je to LC nizkosacharidova, asi po tehu zkusím, jestli vydržím u toho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
4.2.19 10:07

@kakaramelka
Vidíš, to je taky pěkný, 7 vajíček :O
Ježiši, to není možný, už 3. trimestr! Strašně to letí…Fakt.
Cukrovku zvládneš, to je jasný :)

A pokud by to pak něco zajímalo o té nízkosacharidové dietě, tak klidně napiš, už jí chvíli držím a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.