Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
3.3.19 00:14

@Kolouchek přeji ti aby ti to vyšlo, vím jak je hrozné to čekání a vše okolo držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.3.19 00:14

@luciferka100 Děkuju, právě s ní mám taky moc dobrý zkušenosti..tak jsem chtěla i po druhý k ní, uvidíme.. ;)

BTW je tu někdo, komu vyšel KET třeba po dvou-třech letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
3.3.19 06:42

@zavlacka no tak to je bomba to vypadá nadějně. Já měla // až devátý den a to jen ducha. Bude to ok
@Kolouchek děkuju :hug: mne se to tu taky všechno plete :mrgreen:
@nika.veroni Jarošová je pořád skvělá jen je v Gennetu prostě mraky lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
3.3.19 07:34

Holky, máte zkušenost, jaký je dr. Hynek? Jdu k němu na screening a toho ještě neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
3.3.19 10:47

@zavlacka
no ale! Ty nedočkavá :D Nicméně, vypadá to nadějně, tak moooooc držím palce :) Budeš teď testovat obden? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.3.19 10:57

@zavlacka přesne tak,to čekání je nejhorší ze všeho,nejprve to bylo čekání na srdíčko v sedmém týdnu,pak po nezdarech čekání :výsledky genetika-imunologie-opu-pk+pgs,ted ket a pak zas těhot.test a zas srdíčko a tim to nekončí že,proste je to boj,ale my všechny jsme tu bojovnice a vyhrajeme a je fajn,ze se neznáme a přesto podporujeme :palec: :srdce: Jinak nika.veroni za mě zatím dr.Jarošová super, věříme jí a jezdíme na doporučení k ní z Plzně,i když máme u nás dva Cary,tak nám to dojíždění za ní stojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.3.19 18:44

@Virgina123 ahoj to máš pravdu hodně lidí tam je , minulý týden jsme byli na konzultaci výsledků a registrovali se tam 3 páry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.3.19 18:57

@MartinaCV To mě moc mrzí, doufám, že bude brzy ok, budu držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.3.19 19:21

@zavlacka to vypadá nadějně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.3.19 19:44

@Lucka-26 setkala jsem se s ním v dubnu 2016 a působil na mě dobře, byť informace, které jsme se dozvěděli od něj a MUDr. Kilijánkové nebyly vůbec příjemné…
vše ještě konzultovali s prim. Smetanovou - všichni nám přišli erudovaní, snad jen primářka nebyla příliš lidská, snad proto, že u nás už toho nebylo moc co řešit a řešila zřejmě někde něco důležitějšího, kde to ještě smysl mělo.
Držím palce, aby byl screening v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
3.3.19 20:16

@potvurka89 tak tři je ještě skoro málo. Já když tam poslední dobou chodím tak je jich tam tak pět. Je to mazec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.3.19 20:42

@kiwiovka Teď asi až v úterý a v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.3.19 20:50

@Kolouchek To Máš pravdu že Jarošová je nej.A vždy bude něj, Alespoň pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.3.19 22:42

@Virgina123 já myslela jako 3 páry co byli před námi a vyplňovali vstupní dokumenty . ;) Takže stále víc a víc přibývají nový klienti .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.3.19 22:57

Lidí tam chodí pravdu hodně, já u Jarošové pokaždé čekám min.hodinu přes termín a když jsem byla na opu, říkala mi, že je nás tam ten den na sál objednáno 14 a další den měli to samé, síla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.