Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kolouchek přeji ti aby ti to vyšlo, vím jak je hrozné to čekání a vše okolo držím pěsti
@luciferka100 Děkuju, právě s ní mám taky moc dobrý zkušenosti..tak jsem chtěla i po druhý k ní, uvidíme.. ![]()
BTW je tu někdo, komu vyšel KET třeba po dvou-třech letech?
@zavlacka no tak to je bomba to vypadá nadějně. Já měla // až devátý den a to jen ducha. Bude to ok
@Kolouchek děkuju
mne se to tu taky všechno plete ![]()
@nika.veroni Jarošová je pořád skvělá jen je v Gennetu prostě mraky lidí.
Holky, máte zkušenost, jaký je dr. Hynek? Jdu k němu na screening a toho ještě neznám ![]()
@zavlacka
no ale! Ty nedočkavá
Nicméně, vypadá to nadějně, tak moooooc držím palce
Budeš teď testovat obden? ![]()
@zavlacka přesne tak,to čekání je nejhorší ze všeho,nejprve to bylo čekání na srdíčko v sedmém týdnu,pak po nezdarech čekání :výsledky genetika-imunologie-opu-pk+pgs,ted ket a pak zas těhot.test a zas srdíčko a tim to nekončí že,proste je to boj,ale my všechny jsme tu bojovnice a vyhrajeme a je fajn,ze se neznáme a přesto podporujeme
Jinak nika.veroni za mě zatím dr.Jarošová super, věříme jí a jezdíme na doporučení k ní z Plzně,i když máme u nás dva Cary,tak nám to dojíždění za ní stojí ![]()
@Virgina123 ahoj to máš pravdu hodně lidí tam je , minulý týden jsme byli na konzultaci výsledků a registrovali se tam 3 páry ![]()
@MartinaCV To mě moc mrzí, doufám, že bude brzy ok, budu držet palce ![]()
@Lucka-26 setkala jsem se s ním v dubnu 2016 a působil na mě dobře, byť informace, které jsme se dozvěděli od něj a MUDr. Kilijánkové nebyly vůbec příjemné…
vše ještě konzultovali s prim. Smetanovou - všichni nám přišli erudovaní, snad jen primářka nebyla příliš lidská, snad proto, že u nás už toho nebylo moc co řešit a řešila zřejmě někde něco důležitějšího, kde to ještě smysl mělo.
Držím palce, aby byl screening v pořádku ![]()
@potvurka89 tak tři je ještě skoro málo. Já když tam poslední dobou chodím tak je jich tam tak pět. Je to mazec ![]()
@Kolouchek To Máš pravdu že Jarošová je nej.A vždy bude něj, Alespoň pro mě
@Virgina123 já myslela jako 3 páry co byli před námi a vyplňovali vstupní dokumenty .
Takže stále víc a víc přibývají nový klienti .
Lidí tam chodí pravdu hodně, já u Jarošové pokaždé čekám min.hodinu přes termín a když jsem byla na opu, říkala mi, že je nás tam ten den na sál objednáno 14 a další den měli to samé, síla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď