Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Cácorka2 no jasně, držím pěsti at to vše je ok
už se těším až napíšeš že tam jsou ty dvě //
![]()
@Jana6 jani, take doufam… ale mam i strach ze ikdyz je ta, m najdu tak se to muze po… v obou tehotenstvich jsem o kluky malem prisla v prvnim trimestru…
@Cácorka2 věřím, že to bude ok, jak // tak pak pokračování
!
Mě se zase zhoršilo to špinění, navíc v noci mě pěkně bolelo v zádech, tak jsem myslela, že to je konec
. Zítra jdu na ko už ke své dr., fakt se bojím ![]()
@irenn drz se, musime verit
urcite to bude take v poradku
dej prosim hned vedet, jo? budu na tebe myslet!
@Cácorka2 Já to chápu že máš strach já ho budu mít také, ale nesmíš si to připouštět, jak se to říká víra hory přenáší? ![]()
tak mi věříme za tebe
at je to silnější
viď Irenn
@irenn určitě to bude v pořádku
šinění a mírné krvácení prý nic neznamená
i za tebe věřím že to bude ok a ten drobeček se tam udrží
![]()
@Jana6 jo, kéž bych mohla, vzít si dovču. To mé zaměstnání nedovoluje.
Musím čekat na prázdniny. Ale protože se mi čekat už nechce, tak na to možná půjdeme už v květnu. Ale je to trošku dilema. Nerozhodla jsem se ještě, jestli radši fakt nepočkat a nebo jestli do toho jít hned teď, v tom největším blázinci. A hodit se na to možná tak na 14 dní marod, abych byla v klidu.
Holky, to je děs. Jiní na to jednou skočí, a je to. A my, už takhle vystresovaný, se ještě musíme stresovat s výrobou. ![]()
Tak report z kontroly - všechno je jak má být
. To se mi ulevilo. Asi se musím smířit s tím, že sem tam špiním, ale snad to opravdu nic neznamená
.
@irenn vyborne, mam moc velkou radost
ja tam mam ducha, ale fakt jen ducha, tak nevim… et byl pred 10 dny…
@Cácorka2 výborně, duch je skvělý začátek
. Já poprvé testila 12 den po ET a čárka byla sice výrazná, ale tak o polovinu slabší než kontrolní, takže vytrvej v testování a ať čárka hezky sílí!
![]()
@lentilkii jo jo to je pravda, přesně tak někdo si jednou to a ještě ani nechce a je a my se jen stresujeme, ale jak se říká, přej bude ti přáno
![]()
@Cácorka2 to je skvělé, to bude teď už jenom sílit zlatíííí paráda
![]()
Tak holky držte pěsti, zítra jedu na utz tak snad se vajíčka tvoří, břicho už mám nějaké nafouklé tak at je to k něčeu a je z čeho vybírat:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď