Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
18.4.13 11:54

@Cácorka2 no jasně, držím pěsti at to vše je ok :-) už se těším až napíšeš že tam jsou ty dvě // :-) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.4.13 11:56

@Jana6 jani, take doufam… ale mam i strach ze ikdyz je ta, m najdu tak se to muze po… v obou tehotenstvich jsem o kluky malem prisla v prvnim trimestru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
18.4.13 11:58

@Cácorka2 věřím, že to bude ok, jak // tak pak pokračování :dance:!

Mě se zase zhoršilo to špinění, navíc v noci mě pěkně bolelo v zádech, tak jsem myslela, že to je konec :roll:. Zítra jdu na ko už ke své dr., fakt se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.4.13 12:01

@irenn drz se, musime verit :srdce: urcite to bude take v poradku :hug: dej prosim hned vedet, jo? budu na tebe myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.4.13 12:05

@Cácorka2 Já to chápu že máš strach já ho budu mít také, ale nesmíš si to připouštět, jak se to říká víra hory přenáší? :-D
:hug: :hug: tak mi věříme za tebe :-) at je to silnější :-) :hug: :hug: viď Irenn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.4.13 12:06

@irenn určitě to bude v pořádku :hug: šinění a mírné krvácení prý nic neznamená :-) i za tebe věřím že to bude ok a ten drobeček se tam udrží :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
18.4.13 20:46

@Jana6 jo, kéž bych mohla, vzít si dovču. To mé zaměstnání nedovoluje. :zed: Musím čekat na prázdniny. Ale protože se mi čekat už nechce, tak na to možná půjdeme už v květnu. Ale je to trošku dilema. Nerozhodla jsem se ještě, jestli radši fakt nepočkat a nebo jestli do toho jít hned teď, v tom největším blázinci. A hodit se na to možná tak na 14 dní marod, abych byla v klidu.
Holky, to je děs. Jiní na to jednou skočí, a je to. A my, už takhle vystresovaný, se ještě musíme stresovat s výrobou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
19.4.13 11:41

Tak report z kontroly - všechno je jak má být :dance: :dance: :dance:. To se mi ulevilo. Asi se musím smířit s tím, že sem tam špiním, ale snad to opravdu nic neznamená :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
19.4.13 12:58

@irenn vyborne, mam moc velkou radost :dance: ja tam mam ducha, ale fakt jen ducha, tak nevim… et byl pred 10 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
19.4.13 17:07

@Cácorka2 výborně, duch je skvělý začátek :dance:. Já poprvé testila 12 den po ET a čárka byla sice výrazná, ale tak o polovinu slabší než kontrolní, takže vytrvej v testování a ať čárka hezky sílí! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.4.13 18:57

@lentilkii jo jo to je pravda, přesně tak někdo si jednou to a ještě ani nechce a je a my se jen stresujeme, ale jak se říká, přej bude ti přáno :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.4.13 18:58

@irenn supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer gratuluju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.4.13 18:59

@Cácorka2 to je skvělé, to bude teď už jenom sílit zlatíííí paráda :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
20.4.13 18:30

Diky holky, snad to bude dobre, zitra zkusim zda sili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.4.13 18:31

Tak holky držte pěsti, zítra jedu na utz tak snad se vajíčka tvoří, břicho už mám nějaké nafouklé tak at je to k něčeu a je z čeho vybírat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.