Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
12.3.19 18:55
@MartinaCV píše:
To se neomlouvej a radši si to pročti. Zkušenosti se tu dočteš.
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.3.19 19:05

Holky, která chodíte k Dr Jarošové..podaří se vám obvykle objednat k ní na další kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.3.19 19:14

@Polykarpa7 Nevim jak jiné pojišťovny, ale VZP na screening dává příspěvek 🙂
 https://www.vzp.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.3.19 22:17

@nika.veroni Já pokaždé jdu k Jarošové,ale taky vzdy říkám sestře, když volám ,ze se chci objednat k ní a jdu k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.3.19 06:58

@Kolouchek díky, to jsem ráda..půjdeme si pro druhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.19 07:50

@nika.veroni Mně bohužel ne. Kdyz jsem byla na konzultaci výsledků a prohlídce, tak byla na konferenci a pak na kontrolních ultrazvucich jsem byla také pokaždé u někoho jiného, protože ona mela bud plno nebo tam ten den vůbec nebyla, byla na sále apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.3.19 08:03

Dokonce ted jsem byla na uzt sliznice a byla nízká, tak mě objednala na pátek znovu a zase přímo k ní, i když řekla, že má plno, ale i tak ať přijdu ,že kdyžtak počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.3.19 09:00

@terezka.g Ahoj,ano,první USG většina pojišťoven proplácí,protože není hrazený z pojištění,ale 2. a 3. má být hrazený,proto tomu nerozumím… :nevim:

Byl jste někdo na 2. screeningu ve 20.týdnu a platil za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.3.19 09:56
@Holka_z_jihu píše:
@nika.veroni Mně bohužel ne. Kdyz jsem byla na konzultaci výsledků a prohlídce, tak byla na konferenci a pak na kontrolních ultrazvucich jsem byla také pokaždé u někoho jiného, protože ona mela bud plno nebo tam ten den vůbec nebyla, byla na sále apod.

Ach jo … 😑 To bych nerada právě, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.3.19 11:53

@anezkaop to je skvělá zpráva, jen tak dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
13.3.19 13:08
@Polykarpa7 píše:
@terezka.g Ahoj,ano,první USG většina pojišťoven proplácí,protože není hrazený z pojištění,ale 2. a 3. má být hrazený,proto tomu nerozumím… :nevim:Byl jste někdo na 2. screeningu ve 20.týdnu a platil za to?

My byli jen na 1. screeningu ve 13tt v Gennetu a bylo to zdarma, protože jsme u nich podstoupili IVF. Další screening v cca 20. týdnu jsem už neabsolvovala. Zkresluje výsledky a bylo mi řečeno, že stačí ten první scr. Jinak se nehradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
13.3.19 13:13
@Petruš Z. píše:
My byli jen na 1. screeningu ve 13tt v Gennetu a bylo to zdarma, protože jsme u nich podstoupili IVF. Další screening v cca 20. týdnu jsem už neabsolvovala. Zkresluje výsledky a bylo mi řečeno, že stačí ten první scr. Jinak se nehradí.

Ty jo tak to jsem ještě neslyšela. Já jsem taky po ivf v Gennetu. Ve 13 tt jsem tak nic neplatila a sam gennet vypsal do papíru kdy mám jít k nim na tripltest a kdy na utz v cca 20+22 TT. To mne čeká za mesic.
Jsi po ivf dlouho? Jinak je to divný. Všechny holciny, co jsou z Gennetu těhotný na ten utz ve 20+22 TT jdou a to buď do Gennetu nebo k svému Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
13.3.19 13:36
@Virgina123 píše:
Ty jo tak to jsem ještě neslyšela. Já jsem taky po ivf v Gennetu. Ve 13 tt jsem tak nic neplatila a sam gennet vypsal do papíru kdy mám jít k nim na tripltest a kdy na utz v cca 20+22 TT. To mne čeká za mesic.
Jsi po ivf dlouho? Jinak je to divný. Všechny holciny, co jsou z Gennetu těhotný na ten utz ve 20+22 TT jdou a to buď do Gennetu nebo k svému Dr.

Neřekla bych, že je to divný. Domluvila jsem se takhle se svojí gynekoložkou, která řekla, že vypovídající je ten první screening. Je toho plný google a i spousta lékařů to samo řekne, že to nemá moc smysl. IVF proběhlo 2015/2016. Ale je jasný, že jsou tam těhule posílaný, vždyť jsou z toho peníze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
13.3.19 13:38

@Virgina123 Jinak taky mi vypsali žádanku, ale já jsem z daleka, takže jsem rovnou řekla, že do Phy už nepojedeme a že si vše zařídím u nás a to mi sama dr. navrhla, že jí přijdou tripl testy zastaralé. Poslala mě jen na pořádný utz a stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
13.3.19 13:40

@Petruš Z. Tak doufám že máš pravdu. Pac mne teď volali výsledky těch triplu, kdy prý mám moc vysoké HCG na druhý trim, takže musím jít další týden ještě navíc na utz, zda je vše v pořádku. Ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.